Jump to content

Дядо Добри в България (сигурно сте видели његову фотку на ФБ)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

vom jadničku očito da nije lako c,c,c,c,c,c... , dzaba mu ova glava i mozak što ima!
Заиста су рај и пакао за живота...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Нисам дуго на овом форуму, свега пар дана, и не знам шта ме је и сада задржало (да ли сам Господ?) у ове ситне сате када је сутра радни дан, али... Хоћу да кажем брату Мартирију да је геније, јако вредан и да овај форум без њега не би имао никаквог смисла. Човек огромне енергије, са смислом за веру, чврсто утемељн у Христу Господу. Људи, погледајте само колико је човек урадио на иконама, на постерима... Па, онда фотографије Васељенске Цркве Православне - архијереја, па... Не знам више шта да поменем! Хвала, брате, на свему! Бог ти дао здравља! И да нас вечито оплемењујеш својим постовима који су... Овде речи престају. Овде почињу слике који си поставио.

ХВАЛА!

Amin!

i uopste ne ucestvuje na temama koje mogu proizvesti to da se zakaci s nekim,ili tako nesto...ustvari cini mi se da je i nemoguce uopste pisati,a ne doci u neku neprijatnu situaciju makar nekad...

zaista,sve pohvale batke Martirije bighugbighug :drugarstvo:

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...