w.a.mozart Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 imperija uzvraća udarac-sa fbook-a Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 angst, Мара and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 imperija uzvraća udarac-sa fbook-a ovom jadničku očito da nije lako c,c,c,c,c,c... , dzaba mu ova glava i mozak što ima! bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 47 Корисник (а) чита ову тему 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Таша, Хелена Вујовић and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 http://old.duma.bg/2006/0406/220406/obshtestvo/ob-3.html bgpj and Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 http://my.opera.com/...ow.dml/37853842 Хелена Вујовић and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 vom jadničku očito da nije lako c,c,c,c,c,c... , dzaba mu ova glava i mozak što ima!Заиста су рај и пакао за живота... Аљонка је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Kakva Bogolikost u ovom starcu. Hvala Marti na ovoj temi, videla sam jedan poster sa njegovim likom ranije i pitala se ko je to. Slava Bogu ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 "тамо где се унможи грех, умножава се и благодат" Taко је брате Какав диван и свет човек.Одмах сам проследила ово даље. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Нисам дуго на овом форуму, свега пар дана, и не знам шта ме је и сада задржало (да ли сам Господ?) у ове ситне сате када је сутра радни дан, али... Хоћу да кажем брату Мартирију да је геније, јако вредан и да овај форум без њега не би имао никаквог смисла. Човек огромне енергије, са смислом за веру, чврсто утемељн у Христу Господу. Људи, погледајте само колико је човек урадио на иконама, на постерима... Па, онда фотографије Васељенске Цркве Православне - архијереја, па... Не знам више шта да поменем! Хвала, брате, на свему! Бог ти дао здравља! И да нас вечито оплемењујеш својим постовима који су... Овде речи престају. Овде почињу слике који си поставио. ХВАЛА! Amin!i uopste ne ucestvuje na temama koje mogu proizvesti to da se zakaci s nekim,ili tako nesto...ustvari cini mi se da je i nemoguce uopste pisati,a ne doci u neku neprijatnu situaciju makar nekad... zaista,sve pohvale batke Martirije bighugbighug Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 slava3 и .hvala. свима Вама! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=433342 Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 angst, bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука