Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 На данашњи дан, 28. фебруара 1939. године, изашао је први број "Политикиног забавника". Многи од нас су своја прва слова прочитали на његовим страницама. Одрастали уз њега. Ја то још увек чиним... Забавниче! Срећан ти трећи фртаљ века и да нам трајеш још дуго лета! Иван Ивковић, GeneralScorpion, Зорица Бубало and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeneralScorpion Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Definitivno najboljii casopis!!! cale je citao takođe, ja sam nastavio imam oko 1000 i nešto brojeva ne znam više gde cu sa njima xD Саша од Москве, Ђуро Станивук and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Crven kao jesenje lišće, odlazim kod predaka. Da li će me prihvatiti? - Japanska poezija smrti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Definitivno najboljii casopis!!! cale je citao takođe, ja sam nastavio imam oko 1000 i nešto brojeva ne znam više gde cu sa njima xD Браво! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 БEOГРAД - Политикин "Забавник" данас jе у присуству броjних званица у Aтриjуму Народног музеjа свечано прославио 75. рођендан.Генерални директор "Политике а. д." и вишедецениjски главни и одговорни уредник овог недељника Зефирино Граси показао jе како jе изгледао први "Забавник" и рекао jе да jе ово ретка прилика када су заjедно сви коjи раде у том издању.Oсим паузе од 1941. до 1952. године Забавник jе излазио без прекида.Наjстариjе две рубрике овог недељника су "Веровали или не" и "Jесте ли већ чули да" коjе од почетка излазе неизмењено, док jе наjмлађи сегмент "Са забавником у свет" коjи jе настао пре неколико година.Наjвећи печат оставио jе Владимир Булатовић Виб, главни и одговорни уредник од 1984. до 1987. године.Године 1979. установљена jе и награда "Политикиног Забавника" за наjбоље књижевно дело за младе, коjа се додељуjе jедном годишње. link Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Без увреде, али ћу морати да спојим тему, обзиром да сам истоветну покренуо јутрос... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Дакле(м)! Колику је улогу "Забавник" одиграо у вашем одрастању... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Дакле(м)! Колику је улогу "Забавник" одиграо у вашем одрастању... У одрастању никакву јер још увек нисам одрастао мада имам 25 година, а никад и нећу. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука