obi-wan Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Da krenemo polako... :bendoff: http://www.youtube.com/watch?v=-d9FLEIQfME Иван Ивковић, Ana Pejic, bursach and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 On 25. 2. 2014. at 18:50, obi-wan рече Da krenemo polako... :bendoff: www.youtube.com/watch?v=-d9FLEIQfME А, свака част маестро! Ево нешто и од мене. Kafanski amater, Ana Pejic, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Иван Ивковић, Данче* and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 :bendoff: Ana Pejic, Иван ♪♫, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Meni najlepsa Osecam se kao u raju kad ovo slusam. http://www.youtube.com/watch?v=rrVDATvUitA&hd=1 Зорица Бубало, YOKA, ivona and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 On 25. 2. 2014. at 20:21, Danijela рече Meni najlepsa Osecam se kao u raju kad ovo slusam. http://www.youtube.com/watch?v=rrVDATvUitA&hd=1 Air je definicija muzike... Иван ♪♫, Таша and Danijela је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Vesna Milovic, Trifke, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 On 25. 2. 2014. at 20:44, obi-wan рече www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o Да се одмах надовежем... Fantasia and Fugue in G minor BWV 542 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Jos jedno izuzetno delo koje slavi Zivot... http://www.youtube.com/watch?v=qNhYVQM6TsM Иван ♪♫, Драшко, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Бранденбуршки концерти у извођењу барокног оркестра из Амстердама http://www.youtube.com/watch?v=DcTc67KlD9o No.1 BWV 1046 0:00No.2 BWV 1047 20:19No.3 BWV 1048 32:30No.4 BWV 1049 46:10No.5 BWV 1050 1:01:38No.6 BWV 1051 1:22:57 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Bach Partita No 6 E minor BWV 830 - Murray Perahia Piano http://www.youtube.com/watch?v=4bysAtUv1Fg Иван ♪♫ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Kafanski amater, obi-wan, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Chris Thile - Bach: Sonata No. 1 in G Minor, BWV 1001 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 meni Bah nekako mračan Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука