Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 папи ће бити императив да научи српски и то добро припремљене реченице за ТВ и новине. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 Mnogo koristi- štete nikakve. ?? ?? ???? ????? ??????,????? ??? ???????.??? ?? ?? ?? ?????? ?????? ??????, ???? ?????? ?? ???? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Predlazem papi da malo porani i dodje na sabor foruamasa u Gundilicev venac, imace sta da nauci 0442_feel??????? ?? ?? ???? ????? ?????, ???? ?? ?????? ?? ???? ??? ??????????, ??? ???? ????? ??? ?? ?? ??????? ? ??? ?????? ??????????, ????? ?? ??????? ????? ????????. 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Papa je upravo porucio da se premislja da li ce doci, jer si pomenuo da dodje bez papomobila. Kaze, boji se svinjskog gripa koji vlada u Srbiji klapklap ???? ?? ?????. ?? ???? ?? ?????????? ?????? ??????? ???-539, ?? ??????? ????????, ????????? ? ????????. ? ?????????? ?? ???? ???? ??? ????????? ? ??????? ?? ???? ?? ?? ???? ????? ???????? ?? ??? ?????? ??????? ? ??????. ???????, ???? ??? ?? ???????? ??? ?????????? ?????? ?? ????? ???????????, ????? ????? ?????? ??????? ?????? ?? ?? ????? ??????? ?????? , ??? ??? ?? ????? ???? ?? ?????? ??? ?????, ?????????? ??? ????????? ? ?????????. ???????, ??? ??? ?? ?????????? ??????? ????? ????????? ???????? ?????? : ??, ??????, ??? ?????? ????, ?? ? ?????'?? ?? ?????'??. ???????? ?? ? ???????? ???? ????????? ??? ????, ?? ?? ?? ?? ????????? ?????? ?? ?????? ? ????? ??? ?????? ? ???????? ??? ???? ????????. ?? ?????? ???????? ??? ?? ??????? ????????, ??? ???? ??????????? ?????? ???. ??? ??????? ??????????? ??? ???? ?? ?? ????????? ?????????.?? ???????? ???? ???? ??????? ? ??? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Mislim da pri ovakvom pitanju o dolasku pape treba uzeti i drugu stranu, i zapitati se da li naši episkopi i patrijarsi idu u zvanične ajudijencije i posete ostalim verskim vođama. Ne vezujte ovo ni za kakav ekumenizam, nego za prosto bilateralne odnose među religijama, ili kako se to već stručno kaže. Koliko znam, dosta njih idu. Sreću se i pričaju o miru u svetu i globalnim problemima. Ako smo toliko dobri gosti kod drugih, što ne bi bili malo domaćini u svojoj kući. Da dođe papa, nego šta. Bez ikakve pompe i pravljenja cirkusa jer to ne priliči nikome sem estradnim političarima. I ne samo papa. Ako se viđamo i sa Dalaj Lamom ili kako se zovu one hindu vođe - neki gurui, neka dođu i oni. Par reči o ljubavi i miru među narodima mogu samo dobra doneti. Ne vidim tu nikakvo sejanje semena zla i nepoverenja. Zna se dobro da je ovo pravoslavna zemlja. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Јесте да не шкоде речи о миру и љубави,али некако деценијама то од Папе не чусмо,он је здушно помагао да Срби почивају у миру а сад би да дође? Дијалог да,али како рече Епсикоп Бачки са сваким који то искрено жели и заслужује!У искреност Ватикана не треба веровати,а о заслугама...има их свакако,додуше на истребљењу Срба! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ????? ?? ?? ????? ???? ? ???? ? ??????,??? ?????? ?????????? ?? ?? ???? ?? ?????,?? ?? ?????? ??????? ?? ???? ???????? ? ???? ? ??? ?? ?? ????? Nije to brate bio ovaj papa. Ja pamtim samo Jovana Pavla i papu Pija jer sam ga gledao u dokumentarcima. Pije je bio za vreme rata valjda. Papa je uvek neki drugi ?ovek. Ne možemo re?i papa je ubica i takav i takav (recimo Bordžija ili bilo ko drugi ko se igrao Boga). Ima papa koje su bile takve, ali to ne vezujmo za pojam pape. Pravoslavni se nisu mnogo ovajdili od papa u prošlosti, ali opet pominjem da svakog papu treba posmatrati pojedina?no. Mislim da papa Benedikt želi razgovor na jedan prijateljski na?in bez podme?anja kukavi?ijeg jajeta. Ali dobro, ima pametnijih glava koje o tome vode ra?una. Ja samo dajem neko svoje mišljenje. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Незнам само на чему га темељиш?Папа је институција а не човек,појединац!Човек би био да додђе без црквених обележја,а овако је поглавар цркве која је Степинца проглсиал за свеца зато што је благословио усташке каме којима су Срби убијани и бацани у јаме,и то је само део њихових антисрпских активности.Никада ни један Папа није показао добру вољу да се покаје,извини,па ни овај неће,а такав никако не може бити сматран за добродошлог,бар не у нашој Цркви! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 а рецимо да га садашњи патријарх прими..... шта ћеш... екскомуницираћеш себе,шта... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Nije to brate bio ovaj papa. ???? ???? ???? ????! ?? ???? ???? ????? ?? ?? ??????? ?? ?????? ????? ?? ?? ??! ?? ?? ?? ??????? ???????? ??? ??? ?? ??????. ???? ??, ???? ???? ? ???? ???. ?? ???????? ? ??? ???? ? ?? ??????. ????? ??? ????? ''?????? ?????? ?? ????? ????? ?????'' ? ?? ??????? ??! 8086.gif ?.?. ?????? ?? ??? ??? ????? ?? ???... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ? ?????? ?? ?? ??????? ????????? ?????..... ??? ???... ???????????????? ????,???... ?? ????,? ?? ??????? ???? ? ????,?? ?? ?? ?????? ?? ??????????? ???? ????????? ? ???? ?????? ? ? ????? ?????!??? ??????? ?????? ???? ???? ????????? ?? ?? ??-???? ??????!??????? ?? ?????????? ? ????????? ???????,????????? ? ???????????!??,?? ???? ? ????????! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ? ?????? ?? ?? ??????? ????????? ?????..... ??? ???... ???????????????? ????,???... ?? ????,? ?? ??????? ???? ? ????,?? ?? ?? ?????? ?? ??????????? ???? ????????? ? ???? ?????? ? ? ????? ?????!??? ??????? ?????? ???? ???? ????????? ?? ?? ??-???? ??????!??????? ?? ?????????? ? ????????? ???????,????????? ? ???????????!??,?? ???? ? ????????! Srbi još jedamput pokazuju svoju primitivnost.A nisu ni krivi što su ih popovi 70 godina zaglupljivali nebi li ih šišali kao ovce.SPC zatvara o?i pred istinom i ?ešu uši srbima podržavaju?i njihovu mlakost ,drže?i ih u okovima neplodne tradicionalno-nacionalisti?ke pobožnosti.SPC ne egzistira od evharisti?ke pobožnosti ve? od beskorisne slavarske neliturgiske zablude.Koga je briga što duše propadaju, što su crkve prazne. Prioriteti su Kosovo i evropske integracije a ti Srbi sa Kosova gde su na liturgiji..A sada dižu prašinu plaše se da dozvole Papi da drži misu za svoje vernike.I to samo zato što ?e na misi biti deset puta više ljudi nego kada bi došao vaseljenski patrijarh.SPC treba konkurencija da bi se osvestila iz svoje u?malosti i lenjosti.Plaše se konkurencije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 admirale,man..... klapklap klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Хвала драгом Богу па су Срби довољно "примитивни" да не воле Папу који је благосиљао убице и убиства над Србима,и свему томе дао печат Ватикана,ту се најбоље види какав је ко Хришћанин!Коме је Папа добар нека га води кући,а може и да иде код њега нико му не брани!Православни Срби никад неће бити католици,али неће ни дозволити да Папа дође у Србију,пре свега због зверства "племените и цивилизоване браће и христу"! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 GANE,kako te nije sramota... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука