Jump to content

Каква је реална штета Србији од доласка папе 2013 ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 408
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

хм... кол'ко ли папамобил троши... да се припремим   0102_laugh

Да је у питању бивши Папа Војтила он би што се њега тиче он би као задрти спортиста и планинар најрадије дошао пјешке као ходочасници што су прије ходали свуда пјешке. А колико знам и шта сам чуо о овом садашњем Папи Бенедикту он би најрадије био телепортован као у "Star Treku" кад би некакву такву могућност имао и да се њега самог пита јербо никаквим великим спортистом он никад био није ако у спорт не урачунавамо повремено свируцкање на пијану. Такав уседлејши тип човјека, јурњава с аеродрома на аеродром и путавања нису баш његовим фаворитима ни приоритетима.

0102_laugh     dizzy999

Lead-Image1.jpg

Подели на овим сајтовима

Prethodni papa je bio hokejas ako se ne varam?

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Prethodni papa je bio hokejas ako se ne varam?

Može bit, u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Rusiji, Bjelorusiji i Ukrajini, tu na sjeveru je hokej najpopularniji odmah poslije futbala, ljeti svi igraju futbal a zimi hokej. Vjerovatno ga je igrao kao i svi drugi dječaci ovdje na sjeveru, on se najviše koliko ja znam bavio planinarenjem kao sveštenik pa čak i biskup.

As a youth, Wojtyła was an athlete and often played football as a goalkeeper.[34][35] His formative years were influenced by numerous contacts with the vibrant and prospering Jewish community of Wadowice. School football games were often organised between teams of Jews and Catholics, and Wojtyła would voluntarily offer himself as a substitute goalkeeper on the Jewish side if they were short of players.[31][34]

http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_John_Paul_II

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...