Jump to content

Каква је реална штета Србији од доласка папе 2013 ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Sada ce Boris da se izvini, vedecete...

Ne bi cudilo kada bi platio i advokate generalima ustaske vojske, jer se oseca krivim zbog agresije.

Ovo je sramno. Izmedju redova opravdavaju ''Oluju'' i ostale ''Oslobodilacke akcije protiv agresora starijih od 65. godina, a mladjih od 18. koje su proterali i klali''. Jos kada to crkva uradi, o cemu dalje da se prica...

Jos im samo Tompson za pevnicom fali...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 435
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Sada ce Boris da se izvini, vedecete...

Ne bi cudilo kada bi platio i advokate generalima ustaske vojske, jer se oseca krivim zbog agresije.

Ovo je sramno. Izmedju redova opravdavaju ''Oluju'' i ostale ''Oslobodilacke akcije protiv agresora starijih od 65. godina, a mladjih od 18. koje su proterali i klali''. Jos kada to crkva uradi, o cemu dalje da se prica...

Jos im samo Tompson za pevnicom fali...

Ne fali Tompson. Bio je vec za pevnicom.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Etoooo...

0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling

Jedva cekam da vidim one koji su pisali ''Ne generalizujte ceo narod sa pojedincima koji nemaju zrno savesti, ljubavi u sebi''. Kakvi su oni kada im se crkva ovako ponasa...

Pa oni su zvanicno izneli ovo saopstenje, ovo nije budalastina nekog njihovog deda Marka. Ne mogu da opisem kako se osecam... Prvo sto osecam je da sam postidjen, ponizen, napadnut...

Подели на овим сајтовима

Što se osećaš ponižen? Nije mi jasno... Recimo, danas ceo svet preuzima našu muziku. Šta preuzima od Hrvata, osim pojedini naši boldovani Srbi? Sa ovakim izjavama rimokatolički Hrvati jedino sebe vode u autsajd. Bog daje, Bog uzima.. Što nam je uzeo, daće nam višestruko unazad. Treba se samo strpiti. Život je drama i komedija, tuga i smeh. Ovo nam je potrebno da razmišljamo, da idemo dobrim putem, da učimo i napredujemo.

Dragi da ponovim pitanje, kakav je komentar dao Der Standard o onoj izjavi? Ili je samo preneo text bez komentara?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Још са оваквим чланком и становиштем хрватских свештеника да дочекујемо папицу? Он прво своје треба да доведе у ред, ако хоће да дође... То је потпуно јасна ствар....

Подели на овим сајтовима

Добро ал која је реална корист?

До сад сам видео штету од самог помињања могућег доласка , ал не видим која би могла бити корист, или барем да корисност буде у сразмери са штетом ако већ не може да је надмаши.

Подели на овим сајтовима

Каква је реална корист... ?

Korist od papinog dolaska je sto se Nis u poslednje dve godine u potpunosti ugladjuje…  sokiran Sve glavne ulice ponovo asfaltirane, neke podignute na visi nivo kako bi se dobio efekat saobracajne trodimenzionalnosti, trotoari sredjeni sa dodatim hrapavim kockama za slepe osobe, a par semafora dobilo je i zvucnu signalizaciju za gluvoneme osobe.. Cair ce prema slici projekta izgledati kao avion kad ga zavrse, pozoriste se vec renoviralo, biljke zasadjene po celom gradu, otvoren veliki trzni centar u Pobedinoj, novi deo medicinskog fakulteta na Bulevaru osvanuo za manje od godinu dana, kardiohirurski blok Klinicki centar ce dobiti za 260dana... Jedino sto imam osecaj da se svaki dan dobrano nadisem dima i prasine zbog svega ovoga, sve se radi odjednom tj. gde god da se krene nabasa se na nekog bagera, dizalicu, valjka, skele i gomilice peska, tako da se stice utisak da je ceo grad pretvoren u gradiliste... zbog svega toga saobracaj je u osetnom kolapsu, a i pesaci nisu liseni trazenja zaobilaznih puteva do svojih odredista... ja npr. svake nedelje krecem sukcesivno po pet minuta ranije jer je trenutno ovde neminovnost iznenada utvrditi da vam je jucerasna putanja zabokirana i da sada morate da kruzite ili eventualno pronalazite nove "divlje" marsrute...

To bi npr. bila lokalna korist  klapklap

A ja bih volela da ako papa dodje, da dodje u papamobilu... interesantno mi to...  joooj...

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Korist od papinog dolaska je sto se Nis u poslednje dve godine u potpunosti ugladjuje…  1312_womens Sve glavne ulice ponovo asfaltirane, neke podignute na visi nivo kako bi se dobio efekat saobracajne trodimenzionalnosti, trotoari sredjeni sa dodatim hrapavim kockama za slepe osobe, a par semafora dobilo je i zvucnu signalizaciju za gluvoneme osobe.. Cair ce prema slici projekta izgledati kao avion kad ga zavrse, pozoriste se vec renoviralo, biljke zasadjene po celom gradu, otvoren veliki trzni centar u Pobedinoj, novi deo medicinskog fakulteta na Bulevaru osvanuo za manje od godinu dana, kardiohirurski blok Klinicki centar ce dobiti za 260dana... Jedino sto imam osecaj da se svaki dan dobrano nadisem dima i prasine zbog svega ovoga, sve se radi odjednom tj. gde god da se krene nabasa se na nekog bagera, dizalicu, valjka, skele i gomilice peska, tako da se stice utisak da je ceo grad pretvoren u gradiliste... zbog svega toga saobracaj je u osetnom kolapsu, a i pesaci nisu liseni trazenja zaobilaznih puteva do svojih odredista... ja npr. svake nedelje krecem sukcesivno po pet minuta ranije jer je trenutno ovde neminovnost iznenada utvrditi da vam je jucerasna putanja zabokirana i da sada morate da kruzite ili eventualno pronalazite nove "divlje" marsrute...

To bi npr. bila lokalna korist  womens

A ja bih volela da ako papa dodje, da dodje u papamobilu... interesantno mi to...  ekstra...

:drugarstvo:

О.ц. ето дакле и неке користи макар и на локалу, ајмо даље имал још каке користи отијех римљана ?

Подели на овим сајтовима

Korist od papinog dolaska je sto se Nis u poslednje dve godine u potpunosti ugladjuje…  1312_womens Sve glavne ulice ponovo asfaltirane, neke podignute na visi nivo kako bi se dobio efekat saobracajne trodimenzionalnosti, trotoari sredjeni sa dodatim hrapavim kockama za slepe osobe, a par semafora dobilo je i zvucnu signalizaciju za gluvoneme osobe.. Cair ce prema slici projekta izgledati kao avion kad ga zavrse, pozoriste se vec renoviralo, biljke zasadjene po celom gradu, otvoren veliki trzni centar u Pobedinoj, novi deo medicinskog fakulteta na Bulevaru osvanuo za manje od godinu dana, kardiohirurski blok Klinicki centar ce dobiti za 260dana... Jedino sto imam osecaj da se svaki dan dobrano nadisem dima i prasine zbog svega ovoga, sve se radi odjednom tj. gde god da se krene nabasa se na nekog bagera, dizalicu, valjka, skele i gomilice peska, tako da se stice utisak da je ceo grad pretvoren u gradiliste... zbog svega toga saobracaj je u osetnom kolapsu, a i pesaci nisu liseni trazenja zaobilaznih puteva do svojih odredista... ja npr. svake nedelje krecem sukcesivno po pet minuta ranije jer je trenutno ovde neminovnost iznenada utvrditi da vam je jucerasna putanja zabokirana i da sada morate da kruzite ili eventualno pronalazite nove "divlje" marsrute...

To bi npr. bila lokalna korist  womens

A ja bih volela da ako papa dodje, da dodje u papamobilu... interesantno mi to...  ekstra...

е, тачно ми дође да га зовнем да мало наврати и овдје код нас не би ли нам бар мало уредили град  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Rimokatolička Crkva nije Hrvatska, niti su svi Hrvati ustaše.. i dijalog je još uvek bolji, ma koliko mali da je bio, umesto da se napadamo.

Cekaj, cekaj...Hrvatska Katolicka Crkva nema NIKAKVE VEZE sa RKC? Sa Vatikanom jos manje? Ovo kazem jer se HKC buni zbog presude koja ceka generale ustaske vosjke ...

Hrvatska cela ide u tu istu HKC koja se buni zbog presuda. Automatski Hrvati ako i malo postuju svoju crkvu postovace i ovaj cin svestenstva iste + ako je i za crkvu ''Oluja'' bila akcija protiv okupatora onda stvarno jeza, jeza brate moj...

Подели на овим сајтовима

е, тачно ми дође да га зовнем да мало наврати и овдје код нас не би ли нам бар мало уредили град  :drugarstvo:

...e sestro, pa nisi ni svesna da bi ti platila to uredjenje pre ili kasnije. Cak verujem da bi iz tvog dzepa islo i za benzin za papa-mobil...

Подели на овим сајтовима

хм... кол'ко ли папамобил троши... да се припремим   0102_laugh

Да је у питању бивши Папа Војтила он би што се њега тиче он би као задрти спортиста и планинар најрадије дошао пјешке као ходочасници што су прије ходали свуда пјешке. А колико знам и шта сам чуо о овом садашњем Папи Бенедикту он би најрадије био телепортован као у "Star Treku" кад би некакву такву могућност имао и да се њега самог пита јербо никаквим великим спортистом он никад био није ако у спорт не урачунавамо повремено свируцкање на пијану. Такав уседлејши тип човјека, јурњава с аеродрома на аеродром и путавања нису баш његовим фаворитима ни приоритетима.

0102_laugh     dizzy999

Lead-Image1.jpg

Подели на овим сајтовима

Prethodni papa je bio hokejas ako se ne varam?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...