Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 http://www.magazin.ba/zabava/ima-samo-2-godine-i-nevjerovatan-talenat-nikad-nisam-vidio-nesto-slicno-36430.html Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 У ово заиста не могу да поверујем. Да дете баци лопту са врха зграде и да доле погоди кош ?! Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Не свиђају ми се овакви "таленти" и "дарови", остављају ми сабласан утисак. Не знам да ли неко прати оног "мађионичара" који шета по бочним странама зграда негде по Америкама, гура шлепер и остало. Делује ми демонизовано скроз. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука