Manolis Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Ambasada SAD-a osuđuje nasilje u gradovima BiH http://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasada-sad-a-osudjuje-nasilje-u-gradovima-bih/140207095 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Direktor Arhiva BiH: Izgorjeli su najvrijedniji dokumenti koji su sačuvani u ratovima Neke od najvrijednijih dokumenata koji su čuvani u Arhivu Bosne i Hercegovine, smještenom u zgradi Predsjedništva BiH, večeras je nepovratno progutao plamen. Šteta je neprocjenjiva! http://www.klix.ba/vijesti/bih/direktor-arhiva-bih-izgorjeli-su-najvrijedniji-dokumenti-koji-su-sacuvani-u-ratovima/140207112 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Bojim se da posle ovih toboze radnickih protesta ne dodju radikalni islamisti na vlast, USA i njena ekonomija jednostoavno vapije za novim i novim zaristima u svetu. Gordana ., Deki992, Orion and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Не знам дал слушате Ал Џазиру, они све више причају о промени устава и система. Причају за сад о Федерацији, ал контам да неће ту да се зауставе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Bojim se da posle ovih toboze radnickih protesta ne dodju radikalni islamisti na vlast, Aко им дођу "досманлије", угасили су га. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Nece dugo proci ovi Radnicki protesti bez da se pojavi "alahu ekber". :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Прочитах негде да протест у Бања Луци организује неки "Хелсиншки парламет", :.mislise. ко су ти људи? (Прва асоцијација ми била Наташа Кандић, лол.) Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 мени је озапарало уши оно..."пале гуме" исто као у Кијеву, вероватно из истог центра дириговано Боже помози https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 U Pristini u isto veme protestvuju studenti, mozes misliti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 мени је озапарало уши оно..."пале гуме" исто као у Кијеву, вероватно из истог центра дириговано Боже помози То је стара фора. Ја сам се зачудио колико има крајева по Србији и по ЦГ где људи за Први мај из неког разлога пале гуме, не мора да значи да је повезано. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Нешто се опасно закувава. Боже спаси и њих и нас. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 мени је озапарало уши оно..."пале гуме" исто као у Кијеву, вероватно из истог центра дириговано Боже помози A koji bi motiv bio da Ameri ili EU organizuje demonstracije u Bosni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 sa twitera: Nedeljko Pandza @NedeljkoPandza 2h U Tuzli svježe ispisani grafiti "Želimo jedinstvenu Bosnu" a ja mislio oni se digli zbog plata i radnih mjesta. Јефимија Крунић, Баба and Orion је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 7, 2014 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Srbija i Hrvatska imaju obavezu po Dejtonu da vode računa o miru i stabilnosti u Bosni. е, за ово нисам знао....добро је онда, сад ми искрено лакше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука