Jump to content

Ujedinjene Nacije: Vatikan krije pedofile

Оцени ову тему

Препоручена порука

Na onom linku gde se predstavljaju kazu da su Jevandjelski Hriscani. Dakle Jevandjelisti.  Ima na sajtu jos mnogo sektaskih gluposti. 

Gresis Zajrone ako mislis da se radujem vasim aferama. Da se radujem ne bih nikad skidao osmeh sa lica. Meni je  samo zao onolike dece koju su zlostavljali pod ko zna kakvim okolnostima. Zao mi je detinjeg placa dok su se izivljavali nad njima... i da sad ne zalazim u sramne i za pomenuti, detalje, Zajrone.

Zao mi je sto i ti ne prihvatas tu cinjenicu da su se ljudi, koji treba da vas rukovode, izivljavali i silovali decu. Zao mi je sto ih ne osudjujes nego opravdavas. 

I na kraju mi je zao sto nas mozes uporedjivati sa vama. Toliko si vremena ovde i jos nista nisi shvatio.

Ne zanima mene ko su ti jevanđeljski hrišćani, tamo što su oni objavili da nije istina objavit nikako ne bi smjeli jer bi sjedili več po zatvorima dok ne bi pocrnjeli a naplaćali se globa u stotinama hiljada evra zbog klevete, to što su napisali ako bi bilo lažno morali bi zdeletovat, izbrisat jer je to onda kleveta a tu takvu stranicu ne bismo mogli danas ni naći. Međutim, kako vidiš, kleveta to nije, tamo su čak najvjerovatnije iz drugih listova prenešeni članci sa suđenja koje su oni samo okomentovali. Prenijeli su dakle članke sa suđenja. Što se tiče plača, ostavi nas da mi plačemo nad tim a ti počni plakat nad pedofilnim aferama i klirom u pravoslavnoj Crkvi jer ako budeš plakao samo nad našima ko će onda nad vašima? Čuvaj suze i ne uzbuđuj se toliko, nije to dobro po duševno, psihičko a ni tjelesno zdravlje. Možeš dobit hroničnu upalu suznih žlijezda, konjuktivitis i neku drugu očnu alergiju od tolikog silnog plača a vodi to i ka depresiji. Čuvaj svoje tdravlje.

Подели на овим сајтовима

Kad Pravoslavna Crkva bude dobila akt iz Ujedinjenih Nacija da preda pedofile izmedju svojih redova, necu prestati plakati. 

Ubio bi me sram da pripadam Crkvi koja krije silovatelje dece. Monstrume koji se kriju iza Crkvenog zvanja. Od sramote se ne bi izrazio kao Pravoslavac a kamoli prikrivao njihove zlocine. 

Lako ti je reci ono iz cuvenog videa: To nije istina... ali siguran sam Zajrone, da znas dobro sta se desava.

Ne jede te savest da ih branis po forumu jer ovde, pobogu, vrsis svetu misiju, a cilj opravdava sredstva zar ne? 

Подели на овим сајтовима

Kad Pravoslavna Crkva bude dobila akt iz Ujedinjenih Nacija da preda pedofile izmedju svojih redova, necu prestati plakati. 

Ubio bi me sram da pripadam Crkvi koja krije silovatelje dece. Monstrume koji se kriju iza Crkvenog zvanja. Od sramote se ne bi izrazio kao Pravoslavac a kamoli prikrivao njihove zlocine. 

Lako ti je reci ono iz cuvenog videa: To nije istina... ali siguran sam Zajrone, da znas dobro sta se desava.

Ne jede te savest da ih branis po forumu jer ovde, pobogu, vrsis svetu misiju, a cilj opravdava sredstva zar ne? 

ne talasaj N. Petroviću, prošli put kad ste otvorili temu irski premijer "pljunuo" u lice Vatikanu, mislim čak da si je otvorio ti, mrsko mi sad to provjeravat, morao sam ja urgirat da se to prepravi na tačno značenje iz originalnog člamka gdje je pisalo "rekao" a ne "pljunuo". I samo što to prođe kad gle: iskoči ona bijeljinska afera pa se čak govorilo i o nekakvom vladičanskom klanu ili lobiju takvih sličnih kao taj što iz Bijeljine bješe a sad je već u penziji. Bolje zato ne vuć đavla za rep.

Подели на овим сајтовима

A da budemo realni, kao što je ovde većina iz crkve štitila (dokle je mogla) onog što lopata i onog što se povatao sa dečacima, tako i u Vatikanu štite njihove, samo što je katolička crkva mnogo veća organizacija pa toga ima više, mnogo više.

Pa ja mislim da je red da se stane a tim.

Подели на овим сајтовима

Lako cu ja za bracu rimokatolike, samo se ja bojim da i nasa Crkva krije iste. Jer po meni pedofili isto kao i kriminalci nemaju ni veru ni naciju, oni skrnave i zavode decu. Negde sam čitao da  su u nekim državama kastrirali seksualne prestupnike, mislim da bi to trebalo to ponovo uvesti u svim državama.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

A da budemo realni, kao što je ovde većina iz crkve štitila (dokle je mogla) onog što lopata i onog što se povatao sa dečacima, tako i u Vatikanu štite njihove, samo što je katolička crkva mnogo veća organizacija pa toga ima više, mnogo više.

Pa ja mislim da je red da se stane a tim.

Nije valjda mislis crkva nezna da bi to trebalo da je poucis.

Znas ima jedan cudesan tekst u bibliji i ja bih ti preporucio da ga citas svakoga dana ali i ne smao tebi nego i svakome drugom:

Ако говорим људским и анђеоским језицима, а љубави немам, онда сам метал који звучи и чинеле које одјекују.И ако имам дар пророштва и знам све тајне и све знање, и ако имам сву веру, тако да премештам горе, а љубави немам, ништа сам.И ако хранећи сиромахе разделим све своје имање, и ако предам своје тело - да будем спаљен, а љубави немам, ништа ми не користи.Љубав дуго трпи, љубав је добра, она не завиди, љубав се не хвали, не надима се,не понаша се непристојно, не тражи своје, не љути се, не урачунава зло,не радује се неправди, али се радује са истином;она све сноси, све верује, свему се нада, све трпи. Љубав не престаје никада. Ако је дар пророштва - биће окончан, ако је дар језика - престаће, ако је знање - нестаће.Јер делимично сазнајемо и делимично пророкујемо;када пак дође оно савршено, престаће оно делимично.Кад сам био дете, говорио сам као дете, мислио сам као дете, закључивао сам као дете. А кад сам постао човек, престао сам с детињаријама.Јер сад гледамо као помоћу огледала - у загонетки, а онда ћемо лицем у лице. Сада сазнајем делимично, а онда ћу сазнати потпуно, као што сам и сам потпуно познат.Сада пак остаје вера, нада, љубав, ово троје; а љубав је међу њима највећа.

Sada probaj da taj tekst primenis i na krivce i na zrtve pa onda moze da se desi da razumes stav i reskciju crkve po ovom pitanju!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pa ne moze ni pravoslavna ni protestantska da dobije takav aber jer nemaju jedinstvenog poglavara.

U Grckoj i u Rusiji su bili uzasni skandali oko pedofilije, ali se to zataska.

Подели на овим сајтовима

ne talasaj N. Petroviću, prošli put kad ste otvorili temu irski premijer "pljunuo" u lice Vatikanu, mislim čak da si je otvorio ti

Prvi put cujem.

U Grckoj i u Rusiji su bili uzasni skandali oko pedofilije, ali se to zataska

Ako ti kazem: Dokazi!

Iznesces jedan, maksimalno dva slucaja, aj uz visesatno guglanje i pet slucaja i nista vise.

Samo zato sto ne nalazi nista o pedofiliji medju Pravoslavnim Arhijerejima, ne znaci da se izuzetno dobro skriva. Jednostavno nema toga. Jedan slucaj za, mozda deset godina, u celoj Pravoslavnoj crkvi, je samo 0,01% od 10 000 silovane dece od strane katolickog klira, za koje UN zna.

I jos se usudjujete da uporedjujete!!!!! 

Подели на овим сајтовима

Prvi put cujem.

Ako ti kazem: Dokazi!

Iznesces jedan, maksimalno dva slucaja, aj uz visesatno guglanje i pet slucaja i nista vise.

Samo zato sto ne nalazi nista o pedofiliji medju Pravoslavnim Arhijerejima, ne znaci da se izuzetno dobro skriva. Jednostavno nema toga. Jedan slucaj za, mozda deset godina, u celoj Pravoslavnoj crkvi, je samo 0,01% od 10 000 silovane dece od strane katolickog klira, za koje UN zna.

I jos se usudjujete da uporedjujete!!!!! 

Sta  i zasto cu ja tebi da dokazujem, kada ti i tako ne verujes recimo da nasi vladike pipkaju decu.

Papa Benedikt  je za samo 2 godine rascinio na stotine svestenika.

I uopste ne shvatam cemu ovakve teme o katolickoj crkvi i pedofiliji, a zna se da

toga ima svuda i ne samo u crkvi. Katolicka crkva je ogroman aparat pa se zato UNO njima obraca,

a nijedna crkva ne zeli lose vesti o njoj pa tako i katolicka.

Подели на овим сајтовима

Sada probaj da taj tekst primenis i na krivce i na zrtve pa onda moze da se desi da razumes stav i reskciju crkve po ovom pitanju!
sve bi to super bilo kada bi ljubav bila praktična, a ne teorijska. A to sakrivanje nema veze sa ljubavlju već sakrivanjem od skandala najpre, a ljubavi ljudske odavno nema, postoji samo Božija ljubav kojom nas Bog drži ovakve kakvi jesmo na planeti.  

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Nije valjda mislis crkva nezna da bi to trebalo da je poucis.
Pa nma ja šta kog da učim, ja kažem samo kako mislim da bi trebalo da bude, ali na žalost je uprotno.

Pa da shvatam da i ti pedofili imaju neka osećanja, ajde da je nazovemo ljubav i da ona ostaju tu uvek prema dečacima, zato sam ja za kastraciju takvih.

Mada što se žrtava tiče nekako ne mogu da shvatim da oniimaju ljubav prema krivcima kako ih nazivaš. 

Подели на овим сајтовима

Вест је тотално пренадувана.

Прво, није само КЦ поткачена, него и многе друге земље (Конго, Јемен, Португал, Немачка, Русија...).

Друго, то је тело које има "саветодавну" улогу у УН, што значи да се одлуке доносе једноставним прегласавањем, али и да нема било какву реалну снагу, сем моралне.

Доле можете видети скраћени извештај о томе из прес центра УН:

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=47086&Cr=children&Cr1=#.UvO-Ovl5O4I

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Вест је тотално пренадувана.

Прво, није само КЦ поткачена, него и многе друге земље (Конго, Јемен, Португал, Немачка, Русија...).

Друго, то је тело које има "саветодавну" улогу у УН, што значи да се одлуке доносе једноставним прегласавањем, али и да нема било какву реалну снагу, сем моралне.

Доле можете видети скраћени извештај о томе из прес центра УН:

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=47086&Cr=children&Cr1=#.UvO-Ovl5O4I

Ako su potkaceni za zloupotrebu dece, ali se ne slazem da se UNO stvarno mesa u unutrasnje stvari crkve

po pitanju abortusa , pa i homoseksualaca.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...