Ненад Р. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Данче* and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Али брате драги, ако се неко нашали на њен рачун - далеко од тога да је не поштује. Рецимо, мени су смешне оне форе са црквенословенским а не сматрам за себе да је не поштујем... Ивана Жигон не гледа на сат да види колико је сати већ које је времја а кад је неко пита колико је сати, она каже - Смутное времја! Јефимија Крунић, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Али брате драги, ако се неко нашали на њен рачун - далеко од тога да је не поштује. Рецимо, мени су смешне оне форе са црквенословенским а не сматрам за себе да је не поштујем... Ивана Жигон не гледа на сат да види колико је сати већ које је времја Ивана Жигон, полу жена-полу видовдан. w.a.mozart, Ненад Р. and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Наравно , шала је добродошла , али она права , а не да се пишу неке љубавне афере и било шта друго што има за циљ да омаловажи њену личност и дело. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 amin Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 лапо жена лапо видовдан oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Баш би ми сада требао неки уређај за дешифровање поруке. Млађони , баш си несташан. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Баш би ми сада требао неки уређај за дешифровање поруке. Млађони , баш си несташан. A већ сам рекао, понављам се... "полу жена полу видовдан" фора са нета Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 1, 2015 Пријави Подели Написано Август 1, 2015 https://youtu.be/KWJ3TMbDDt0 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 6, 2015 Пријави Подели Написано Август 6, 2015 Nemojte se hvaliti svojim neznanjem - vec procitajte i naucite./ upuceno neupucenim forumasima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 6, 2015 Пријави Подели Написано Август 6, 2015 Чини ми се да није мислио на рад као глумице, него на њен рад залагања за Србију. А тај њен рад се не своди само на помагање деци на КиМ (мада јесте нај истакнутије), него је и много шири и дубљи. Веруј да ми је чудно што до сада ниси о томе ништа видела или чула? Rec SAMO ne prilici ovoj recenici ...Pomozi ti deci KiM... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 https://youtu.be/8QKbujUeBqw Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука