ПиП Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ja nisam Marksista kao Seselj, ja sam krstena za razliku od Seselja, svoju crkvu volim i postujem, ali je i kritikujem, isto0rija mojih predaka nema veze sa istorijom Seseljevih, ali verovatno ni Kustinih. Ja ne menjam svoj identitet jer nema problema sa svojim srpskim. Српски идентитет не мора да буде оно што ти мислиш да јесете. А ја бих за тебе рекао да се са свима више идентификујеш него са Србима. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ала ти лупеташ. Када сам уопште покушавао нечији патриотизам да поткрепљујем нечијим успехом у послу којим се бави? Колико се сећам прво су разни попут тебе овде почели да испитују: А ко је она? А шта је она?. Мене то уопште не интересује јер нисам одгледао ни једну представу а ни филм са Иваном Жигон. То нема никаве везе. По таквој теорији испадне да обичан физикалац или земљорадник не може да буде патриота, али историја је доказала обрнуто да баш највише патриота има у простом народу. Тебе рецимо много мање познајем од Иване, али се итекако види твоје антисрпско настројење, као што се код Иване види њен прелепи Српски патриотизам. Sasvim sam siguran da je mnogo lepo biti ti. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Српски идентитет не мора да буде оно што ти мислиш да јесете. А ја бих за тебе рекао да се са свима више идентификујеш него са Србима. Jos je mlada pa ne zna da NE SMES NIKADA I NI U KOM SLUCAJU IKADA da primetis ili kritikujes ISTA sto je lose u Srbiji... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ала ти лупеташ. Када сам уопште покушавао нечији патриотизам да поткрепљујем нечијим успехом у послу којим се бави? Колико се сећам прво су разни попут тебе овде почели да испитују: А ко је она? А шта је она?. Мене то уопште не интересује јер нисам одгледао ни једну представу а ни филм са Иваном Жигон. То нема никаве везе. По таквој теорији испадне да обичан физикалац или земљорадник не може да буде патриота, али историја је доказала обрнуто да баш највише патриота има у простом народу. Тебе рецимо много мање познајем од Иване, али се итекако види твоје антисрпско настројење, као што се код Иване види њен прелепи Српски патриотизам. I on i ja tvrdimo da je srpski seljak mnogo veci i vernik i patriota od ovih kvazi velicina srBske patriotske scene. Ali su ti ljudi bezimeni ( kao i ova za vas patriote nepoznata heroina Milunka Savic) pa sada ovde vodite neke besmislene price u stilu da je toj totalno nevaznoj osobi glavna osobina " njen prelepi Srpski patriotizam" Patriotizam ne moze da bude lep, ruzan, iskren , neiskren, ali nekolicina vas ovde ne znate i ne poznajete prelep srpski jezik pa se zato frljate sas epiteti gde i kako stignete. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Haha. Ne. Nego se radi o tome da ste njen imaginarni patriotizam a realni patriJotizam pokusali da potkrepite nekim izmisljenim profesionalnim uspehom (dakle prvi ste poceli VI) i onda kada vam je clodking objasnio koliki je taj njen profesionalni "uspeh" tj nedostatak istog, odjednom (kao svaki dobri patriJota koji oseca da gubi raspravu) odbacujete tu ideju kao da je nikada niste ni imali pa jos i sagovornika optuzite za pominjanje iste iako je on ni jednom u usta nije uzeo. Sve patriJote razmisljaju po identicnom sablonu cija je predvidiljivost na granici komedije apsurda... Nisi nam jos odgovorio sta radis u pozoristu? Cepas karte sudeci po poznavanju problematike .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Јел` могу да апелујем на све учеснике у разговору да мало "спусте лопту" и поведу рачуна о вокабулару и етикетирању саговорника-неистомишљеника... Walter, Драшко and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Јел` могу да апелујем на све учеснике у разговору да мало "спусте лопту" и поведу рачуна о вокабулару и етикетирању саговорника-неистомишљеника... Sto se mene tice, sve moze i sve je prihvatljivo. Ja se uvek ponasama kao Ciga koji veze konja gde i kako gazda kaze pa zato uzivajte u u Ivani Zigon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Nisi nam jos odgovorio sta radis u pozoristu? Cepas karte sudeci po poznavanju problematike .... Ne treba ti velika pamet da to zakljcis iz mojih prethodnih postova. Posto sam na moderaciji mozda nisi mogao odmah da ih vidis. Proveri prethodnu stranicu pa sam izvuci odgovor. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 To je neka moja ekipa... ne znate vi njih Бљак...својствено теби... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 I on i ja tvrdimo da je srpski seljak mnogo veci i vernik i patriota od ovih kvazi velicina srBske patriotske scene. Ali su ti ljudi bezimeni ( kao i ova za vas patriote nepoznata heroina Milunka Savic) pa sada ovde vodite neke besmislene price u stilu da je toj totalno nevaznoj osobi glavna osobina " njen prelepi Srpski patriotizam" Patriotizam ne moze da bude lep, ruzan, iskren , neiskren, ali nekolicina vas ovde ne znate i ne poznajete prelep srpski jezik pa se zato frljate sas epiteti gde i kako stignete. Не можеш ти да схватиш као ни твој истомишљеник да нема два патриотизма као што нема два морала. И патриотизам и морал су само један. Како можеш да тврдиш рецимо да си морална а немаш ни трунке савести када причамо о Шешељу, Младићу итд. Ту Хашку неправду и злочин види сав нормалан свет, само ти не видиш. Та иста ствар је и питање патриотизма. Ви као волите Србију, а то што се Србија и Српски народ на тај начин слама и срамоти то вам не значи ништа? Дај Боже да ми у животу не затреба ни ваш осећај за правду, ни ваш осећај патриотизма. Имам осећај да би поред вас могао висити на вешалима (јер сам претериво у Српству) а ви фино да пијете кафицу и причате о јакој европској Србији. Тачно нам поред оваквих пријатеља и патриота, непријатељи и не требају. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Nisi nam jos odgovorio sta radis u pozoristu? Cepas karte sudeci po poznavanju problematike .... He is an actor! Beste ljudi od takih "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Не можеш ти да схватиш као ни твој истомишљеник да нема два патриотизма као што нема два морала. И патриотизам и морал су само један. Како можеш да тврдиш рецимо да си морална а немаш ни трунке савести када причамо о Шешељу, Младићу итд. Ту Хашку неправду и злочин види сав нормалан свет, само ти не видиш. Та иста ствар је и питање патриотизма. Ви као волите Србију, а то што се Србија и Српски народ на тај начин слама и срамоти то вам не значи ништа? Дај Боже да ми у животу не затреба ни ваш осећај за правду, ни ваш осећај патриотизма. Имам осећај да би поред вас могао висити на вешалима (јер сам претериво у Српству) а ви фино да пијете кафицу и причате о јакој европској Србији. Тачно нам поред оваквих пријатеља и патриота, непријатељи и не требају. Naravno da postoje dva patriotizma. Patriotizam i patriJotizam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Не можеш ти да схватиш као ни твој истомишљеник да нема два патриотизма као што нема два морала. И патриотизам и морал су само један. Како можеш да тврдиш рецимо да си морална а немаш ни трунке савести када причамо о Шешељу, Младићу итд. Ту Хашку неправду и злочин види сав нормалан свет, само ти не видиш. Та иста ствар је и питање патриотизма. Ви као волите Србију, а то што се Србија и Српски народ на тај начин слама и срамоти то вам не значи ништа? Дај Боже да ми у животу не затреба ни ваш осећај за правду, ни ваш осећај патриотизма. Имам осећај да би поред вас могао висити на вешалима (јер сам претериво у Српству) а ви фино да пијете кафицу и причате о јакој европској Србији. Тачно нам поред оваквих пријатеља и патриота, непријатељи и не требају. И шта сад? Ако Шешељ за мене или било кога не представља патриоту, по твом схватању такав није патриота? Ако сам добро схватио... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 I on i ja tvrdimo da je srpski seljak mnogo veci i vernik i patriota od ovih kvazi velicina srBske patriotske scene. Ali su ti ljudi bezimeni ( kao i ova za vas patriote nepoznata heroina Milunka Savic) pa sada ovde vodite neke besmislene price u stilu da je toj totalno nevaznoj osobi glavna osobina " njen prelepi Srpski patriotizam" Patriotizam ne moze da bude lep, ruzan, iskren , neiskren, ali nekolicina vas ovde ne znate i ne poznajete prelep srpski jezik pa se zato frljate sas epiteti gde i kako stignete. Јустина ово шта си написала ,не мора да значи . Сви су патриоте које воле своју земљу и не мрзе друге без обзира шта раде и одакле су .Генерална подела на веће и мање патриоте нема смисла . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Не можеш ти да схватиш као ни твој истомишљеник да нема два патриотизма као што нема два морала. И патриотизам и морал су само један. Како можеш да тврдиш рецимо да си морална а немаш ни трунке савести када причамо о Шешељу, Младићу итд. Ту Хашку неправду и злочин види сав нормалан свет, само ти не видиш. Та иста ствар је и питање патриотизма. Ви као волите Србију, а то што се Србија и Српски народ на тај начин слама и срамоти то вам не значи ништа? Дај Боже да ми у животу не затреба ни ваш осећај за правду, ни ваш осећај патриотизма. Имам осећај да би поред вас могао висити на вешалима (јер сам претериво у Српству) а ви фино да пијете кафицу и причате о јакој европској Србији. Тачно нам поред оваквих пријатеља и патриота, непријатељи и не требају. Mi, "nemoralni" nikoga ne ubijamo, mi se budalama samo smejemo, ali blagonaklono. Moja je svest i savest savrseno cista, ja licno itekako pomazem deci u Srbiji , ali i odraslima, ponizenim i uvredjenim, onako koliko i kako mogu, ali ne pravim od toga cirkuske predstave jer to i ne radim zato sto sam krstena u pravoslavnoj crkvi nego zato sto sam human covek. Nigde to i ne potenciram niti mi je potrebna bilo cija zahvalnost, meni je samo vazno da ja kao covek imam satisfakciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука