Jump to content

Ивана Жигон

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Јустина , није срамота не знати , али на интернету су информације лако доступне и треба само прочитати.

http://youtu.be/8ahgXFvBd7I

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ima i kod nas glumaca kojiza 20 godina odigraju 15-ak predstava... Za takve glumce se kaze da su ili netalentovani ili da ih mrzi da rade. Al ajde, ja sam mracan i verovatno lazem sve sto pisem, zato pogledaj koliko je predstava odigrao njen otac... Pravi glumac.

Ako ti je tesko razumevanje ovih prostih stvari, nikakav problem nije da napisem post i na italijanskom :-D

Ma nije samo stvar u broju odigranih predstava. Njen otac je simbol, sinonim za pozorisnog glumca u Srbiji.

Mislim da ni Lorens Olivije nije bas igrao u 100 pozorisnih komada, ali je on simbol za Sekspirove drame.

Подели на овим сајтовима

Јустина , није срамота не знати , али на интернету су информације лако доступне и треба само прочитати.

Pa to bi se odnosilo pre na vas  koji ste mene nazvali komunistkinjom.

Za mene su informacije na netu validne samo ako je prvi pogodak na engleskom ili nemackom.

Ivana Zigon koja peva i recituje na manifestacijama za Seselja tesko da moze da bude neki reper

za moju radoznalost.

Подели на овим сајтовима

Hajde pozorisni strucnjace ... ne raduj se previse, mi ponositi srpski nacionaisti znamo dobro ko su srpski heroji i heroine ... takvi smo mi radikali ... pusti ove novotarske patriote ...

I Milunka i Djujic i Kusturica i Zigon i Seselj i ....da ne nabrajam dalje .... razumeo si .... valjda ...

плус Ратко Младић (обавезно)

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Ako saberes te "hiljade proba i predstava" koje ona ima sa 15 naslova, sta mislis koliko "hiljada proba i predstava" ima prosecan glumac koji za 20 godina ima oko 50 naslova (i to ako je malo losiji glumac)?

Dobro, ja znam da Ivanina jedna proba vredi kao 100 proba obicnih smrtnih glumaca, al to ne menja cinjenicu da je kao glumica tezak promasaj...

Ja imam u proseku 4 naslova godisnje. U pozoristu sam 13 godina i uskoro slavim 45.-ti naslov. Moju 15 predstavu sam odigrao posle par godina rada... Iata stvar je sa vecinom mojih kolega jer je to normalno. Nije mi trebalo 20 godina kao Zigonki... ;)

Ima i kod nas glumaca kojiza 20 godina odigraju 15-ak predstava... Za takve glumce se kaze da su ili netalentovani ili da ih mrzi da rade. Al ajde, ja sam mracan i verovatno lazem sve sto pisem, zato pogledaj koliko je predstava odigrao njen otac... Pravi glumac.

Ako ti je tesko razumevanje ovih prostih stvari, nikakav problem nije da napisem post i na italijanskom :-D

Не ради се о броју одиграних представа него се ради о патриотизму на којем Ивани можеш само да завидиш. То је оно што теби фали.

Подели на овим сајтовима

плус Ратко Младић (обавезно)

Hehehhehe, pa to je sve komunisticka bagra ili junaci, heroji, kako god ko i kako zeli.

Ratko Mladic je Titin oficir koji je okrenuo curak naopako pa postao srpski djeneral,

Seselj je Marksist ( covek koji je dosledan i lepo kaze da prezire i crkvu i monarhiju,

Djujic  i  cerka bracnog para Zigon totalno  su nevazni u celoj prici.

E sad, kakve veze ima Kusturica sa pricom o srpskom patriotizmu to moj skromni um ne razume.

Подели на овим сајтовима

Не ради се о броју одиграних представа него се ради о патриотизму на којем Ивани можеш само да завидиш. То је оно што теби фали.

A od kud ti znas da on ili ja nismo veci patrioti od nje? Zato sto nismo izlazili na televizor? :))

Подели на овим сајтовима

На пр. после тешке операције карцинома дојке (којом јој је дојка и одстрањена), родила је сина који данас има 8 година, и брине се о њему. Мало ли је?

Nije malo, svakako, al nije ni nevidjeno.

Mnoge zene u Srbiji su i teze stvari prosle. Dakle nije to u pitanju... Sta jos?

Мени је ово сасвим довољно. Не пратим нешто њен рад, нити се посебно интересујем, нити је обожавам,  а још мање тј. никако се не бавим спрдањем њеним ликом и делом, али ово ми је довољно да јој као жени, особи, људском бићу 8086.gif и сврстам је међу оне који су у нечему успели.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Pa to bi se odnosilo pre na vas  koji ste mene nazvali komunistkinjom.

Za mene su informacije na netu validne samo ako je prvi pogodak na engleskom ili nemackom.

Ivana Zigon koja peva i recituje na manifestacijama za Seselja tesko da moze da bude neki reper

za moju radoznalost.

Видиш то и јесте твој проблем. За мене много више значи нешто када има пуно погодака на Српском. А када неко има осећај за безправно и неправедно утамниченог Србина онада је то за мене први и најбитнији погодак који итекако заслужује пажњу.

Подели на овим сајтовима

Hehehhehe, pa to je sve komunisticka bagra ili junaci, heroji, kako god ko i kako zeli.

Ratko Mladic je Titin oficir koji je okrenuo curak naopako pa postao srpski djeneral,

Seselj je Marksist ( covek koji je dosledan i lepo kaze da prezire i crkvu i monarhiju,

Djujic  i  cerka bracnog para Zigon totalno  su nevazni u celoj prici.

E sad, kakve veze ima Kusturica sa pricom o srpskom patriotizmu to moj skromni um ne razume.

То само показује да је човек у животу напредовао. Могла би да се угледаш на њега. Што се тиче Кустурице тек би он могао да ти буде узор како се може вредност Православља и Српства препознати и када ниси Православац и Србин по рођењу. Уствари он може тиме тебе и многе Србе по рођењу само да застиди.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

.... dobila bi Ivanu Zigon. Jedan od najvecih predmeta podsmeha akademske javnosti Srbije.

Па ти имаш заиста бујну машту `клоудкин`.... :))

За  подсмехе не знам  ал где то има мрачни,шта је то и који су то ,мислим та........ академска јавност Србије са којом победоносно поентираш и на коју се  позиваш :0222_shocked:  winter

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Па ти имаш заиста бујну машту `клоудкин`.... :))

За  подсмехе не знам  ал где то има мрачни,шта је то и који су то ,мислим та........ академска јавност Србије са којом победоносно поентираш и на коју се  позиваш :0222_shocked:  winter

To je neka moja ekipa... ne znate vi njih ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Haha.

Ne. Nego se radi o tome da ste njen imaginarni patriotizam a realni patriJotizam pokusali da potkrepite nekim izmisljenim profesionalnim uspehom (dakle prvi ste poceli VI) i onda kada vam je clodking objasnio koliki je taj njen profesionalni "uspeh" tj nedostatak istog, odjednom (kao svaki dobri patriJota koji oseca da gubi raspravu) odbacujete tu ideju kao da je nikada niste ni imali pa jos i sagovornika optuzite za pominjanje iste iako je on ni jednom u usta nije uzeo.

Sve patriJote razmisljaju po identicnom sablonu cija je predvidiljivost na granici komedije apsurda...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

То само показује да је човек у животу напредовао. Могла би да се угледаш на њега. Што се тиче Кустурице тек би он могао да ти буде узор како се може вредност Православља и Српства препознати и када ниси Православац и Србин по рођењу. Уствари он може тиме тебе и многе Србе по рођењу само да застиди.

Ja nisam Marksista kao Seselj, ja sam krstena za razliku od Seselja, svoju crkvu volim i postujem,

ali je i kritikujem, isto0rija mojih predaka nema veze sa istorijom Seseljevih, ali verovatno ni Kustinih.

Ja ne menjam svoj identitet jer nema problema sa svojim srpskim.

Подели на овим сајтовима

Haha.

Ne. Nego se radi o tome da ste njen imaginarni patriotizam a realni patriJotizam pokusali da potkrepite nekim izmisljenim profesionalnim uspehom (dakle prvi ste poceli VI) i onda kada vam je clodking objasnio koliki je taj njen profesionalni "uspeh" tj nedostatak istog, odjednom (kao svaki dobri patriJota koji oseca da gubi raspravu) odbacujete tu ideju kao da je nikada niste ni imali pa jos i sagovornika optuzite za pominjanje iste iako je on ni jednom u usta nije uzeo.

Sve patriJote razmisljaju po identicnom sablonu cija je predvidiljivost na granici komedije apsurda...

Ала ти лупеташ. Када сам уопште покушавао нечији патриотизам да поткрепљујем нечијим успехом у послу којим се бави? Колико се сећам прво су разни попут тебе овде почели да испитују: А ко је она?  А шта је она?.

Мене то уопште не интересује јер нисам одгледао ни једну представу а ни филм са Иваном Жигон. То нема никаве везе. По таквој теорији испадне да обичан физикалац или земљорадник не може да буде патриота, али историја је доказала обрнуто да баш највише патриота има у простом народу.

Тебе рецимо много мање познајем од Иване, али се итекако види твоје антисрпско настројење, као што се код Иване види њен прелепи Српски патриотизам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...