Walter Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Pa da si uradio samo to onda bi to mogao i drugacije. Znas ono bolje je pokriti tudje grehe. Tako da njena udaja nema veze sa njenim radom prijatelju. Ali prijateljstvujušči Trifke ... Kakve grehe ? ... ja nisam posezao za kvalifikacijama tog tipa i nivoa.. vidi$ .. ja ne velim da je ona počinila GRIJEH time... bratujstvuješči moj miljičok .. Nje galubčik moj .. Pogrešno si shvatio skroz i biće kao i milion puta do sada ..da to govori tvoja projektujuščeska (pod)savijest I opet ti velim ..nemoj svoja doživlenija i konstrukcije(utelovlenija) da pripisuješ mja... Ja samo rekoh .. Da mi sav njen rad deluje kontra od onog što jeste... deluje.. dakle nisam zapeo da to i jeste tako.. ne pretendujem da sudim..samo sam, ko što rekoh, staromodan iliti konzervativan... kada su u pitanju udaje i ženidbe.. Дуња and Жика је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 мој омиљени двоугао, радо га гледам повремено Јој, и ја. Омиљени део - "мултимедијална млатимундијалност". Има и добрих емисија (Балканском улицом, TB лица) посвећених њој. Мени се она скроз допада, за разлику од њених родитеља. Данче*, Драшко and Таша је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ali prijateljstvujušči Trifke ... Kakve grehe ? ... ja nisam posezao za kvalifikacijama tog tipa i nivoa.. vidi$ .. ja ne velim da je ona počinila GRIJEH time... bratujstvuješči moj miljičok .. Nje galubčik moj .. Pogrešno si shvatio skroz i biće kao i milion puta do sada ..da to govori tvoja projektujuščeska (pod)savijest I opet ti velim ..nemoj svoja doživlenija i konstrukcije(utelovlenija) da pripisuješ mja... Ja samo rekoh .. Da mi sav njen rad deluje kontra od onog što jeste... deluje.. dakle nisam zapeo da to i jeste tako.. ne pretendujem da sudim..samo sam, ko što rekoh, staromodan iliti konzervativan... kada su u pitanju udaje i ženidbe.. Znas nisam do sada napisao milion recenica ovde. I oprosti ne razumem taj jezik. Jeli to Ruski ili sta? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ali prijateljstvujušči Trifke ... Kakve grehe ? ... ja nisam posezao za kvalifikacijama tog tipa i nivoa.. vidi$ .. ja ne velim da je ona počinila GRIJEH time... bratujstvuješči moj miljičok .. Nje galubčik moj .. Pogrešno si shvatio skroz i biće kao i milion puta do sada ..da to govori tvoja projektujuščeska (pod)savijest I opet ti velim ..nemoj svoja doživlenija i konstrukcije(utelovlenija) da pripisuješ mja... Ja samo rekoh .. Da mi sav njen rad deluje kontra od onog što jeste... deluje.. dakle nisam zapeo da to i jeste tako.. ne pretendujem da sudim..samo sam, ko što rekoh, staromodan iliti konzervativan... kada su u pitanju udaje i ženidbe.. Da ne zaboravim drago mi je sto je ne osudjujes i sto to ne smatras grehom. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ајде ако неко може да нађе стару тему о ивани, колико се сећам има ту десетине вицева... Evo je: https://www.pouke.org/forum/topic/15924-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D0%BD-vs-%D1%87%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81/ Зосима је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Znas nisam do sada napisao milion recenica ovde. I oprosti ne razumem taj jezik. Jeli to Ruski ili sta? Rumunski .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Rumunski .. :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Rumunski .. :good2: .... https://www.youtube.com/watch?v=EzmGtiO7nDo .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 .... https://www.youtube.com/watch?v=EzmGtiO7nDo Zanimljivo bas se prezivam kao glumac iz tog filma :good2: . "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Zanimljivo bas se prezivam kao glumac iz tog filma :good2: . Brate .. ja ti pričam da je sve projekcija... 'Teo ne 'teo .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Brate .. ja ti pričam da je sve projekcija... 'Teo ne 'teo .. Steta sto te Frojd nije upoznao imao bi sta da se pouci od tebe. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 U cemu je uspela? U svom poslu znamo da nije uspesna... U cemu je onda ona to "uspela"? На пр. после тешке операције карцинома дојке (којом јој је дојка и одстрањена), родила је сина који данас има 8 година, и брине се о њему. Мало ли је? Зосима, Walter, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 На пр. после тешке операције карцинома дојке (којом јој је дојка и одстрањена), родила је сина који данас има 8 година, и брине се о њему. Мало ли је? Nije malo, svakako, al nije ni nevidjeno. Mnoge zene u Srbiji su i teze stvari prosle. Dakle nije to u pitanju... Sta jos? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Steta sto te Frojd nije upoznao imao bi sta da se pouci od tebe. Eto opet .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Eto opet .. :good2: Bravo! :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука