Trifke Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 naravno da nisam pogriješio, za razliku od ovih skorojevićkih islamskih "Francusku, Belgiju, Holandiju, Nemacku", zaboravio si i tu najviše islamsku Veliku Britaniju, ove naše bar imaju nekakvu tradiciju. Pa dok mije bilo onih petardi po metrou imali su sanse za serijata ali od petardi malo su se trgli! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Pa dok mije bilo onih petardi po metrou imali su sanse za serijata ali od petardi malo su se trgli! da, ja sam to već negdje napisao da su nestrpljivi i počinju gubit živce i pravit će čim dalje tim više taktičkih i strateških grešaka, šansa za nas Evo ovdje se ponavlja taj uspješan recept, formula sa KiM: natalitet, žene i demografija KiM su sredile bebe, djeca i natalitet, to je svima poznato, Srbija je izgubila u ratu glavno s dječijim pelenama, Islamsku Evropu slično tako imaju izbojovat ove domaćice s tim svojim kolicima i prijeteći podignutim prstima Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Jednom prilikom kada sam razgovarao sa nekim fratrima u Bosni u Bosni dosli smo jednog zanimljivog zakljucka. Npr. Federacija BiH je sastavljena od Hrvata i Muslimana i u onim delovima gde su muslimani manjina kao npr. Stolac oni su samo relativna manjina. Konkretno u Stolcu trenutno je 65% Hrvata i i oko 35% muslimana ali u skolama je daleko vise muslimanske dece nego hrvatske i kada preracunas taj odnos ce se pomeriti na 55% prema 45% i to samo zato sto muslimani imaju po 5 ili 6 dece a hrvati po jedno najvise 2. Tako da ce taj deo BiH biti za 20 godina prilicno etnicki cist. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Srbi često znaju reći: gdje su srpski grobovi, to je srpska zemlja, tu je Srbija. No, srpski grobovi ostadoše na KiM al Srba tamo više nema, nikog živog. Zato Arapi imaju bolju taktiku: gdje arapske žene rađaju djecu tu je i Arabija. A to primjenjuju i svuda po Evropi koja je sad postala njihova nova EUrabija. zemlja bez ljudi mnogo ne vrijedi http://eurabia.parlamentnilisty.cz/default.aspx Trifke је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Srbi često znaju reći: gdje st srpski grobovi, ti je srpska zemlja, tu je Srbija. No, srpski grobovi ostadoše na KiM al Srba tamo više nema, nikog živog. Zato Arapi imaju bolju taktiku: gdje arapske žene rađaju djecu tu je i Arabija. Jednom sam razgovarao sa jednom monahinjom sa Kosova i Metohije i ona mi rece otprilike ovako: Znas sinko Bog rekao da obradjujemo zemlju a mi je napustamo a Siptari je rade. Bog rekao da radjamo decu i da se mnozimo a mi pobacujemo decu a Siptari ih radjaju. Pa reci ti meni ko slusa Boga? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Jednom prilikom kada sam razgovarao sa nekim fratrima u Bosni u Bosni dosli smo jednog zanimljivog zakljucka. Npr. Federacija BiH je sastavljena od Hrvata i Muslimana i u onim delovima gde su muslimani manjina kao npr. Stolac oni su samo relativna manjina. Konkretno u Stolcu trenutno je 65% Hrvata i i oko 35% muslimana ali u skolama je daleko vise muslimanske dece nego hrvatske i kada preracunas taj odnos ce se pomeriti na 55% prema 45% i to samo zato sto muslimani imaju po 5 ili 6 dece a hrvati po jedno najvise 2. Tako da ce taj deo BiH biti za 20 godina prilicno etnicki cist. zato je meni sve to tamo u dalekoročnoj perspektivi besmislica. trpate se u EU i Srbija a valjda i RS sa njom. A ulaskom u EU padaju sve unutrašnje granice između Federacije i RS, one će svejedno dalekoročno past iz bilo kojeg razloga ionako. I šta će se desit, njih pošto ste ih najurili iz RS vratiće se iz USA, Kanade, Australije s parama koje su tamo zaradili i pokupovaće vas sve do posljednjeg jer vi pošto se tu ostali nećete imati ništa. Ratovat se nebude više moglo jer će to sve bit pod NATOM i šta se na kraju napravilo i za šta se izborilo? Oni će tamo pokupovat imanja, podić kuće ponovo, započet biznise a vi ćete se javljat kod njih da radite. Oni će se rađat u daleko većem broju nego Srbi i za 50, 100 godina biće se na onom istom kao 1991. Zato su meni ti svi ratovi po BiH jednom velikom totalnom besmislicom bili. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 zato je merni sve to tamo u dalekoročnoj perspektivi besmislica. trpate se u EU i Srbija a valjda i RS sa njom. A ulaskom u EU padaju sve unutrašnje granice između Federacije i RS, one će dalekoročno past iz sasvim svejedno kojeg razloga ionako. I šta će se desit, njih pošto ste ih najurili iz RS vratiće se iz USA, Kanade, Australije s parama koje su tamo zaradili i pokupovaće vas sve do posljednjeg jer vi pošto se tu ostali nećete imati ništa. Ratovat se nebude više moglo jer će to sve bit pod NATOM i šta se na kraju napravilio i za šta se izborilo? Oni će tamo pokupovat imanja, podić kuće ponovo, započet biznise a vi ćete se javljat kod njih da radite. Oni će se rađat u daleko većem broju nego Srbi i za 50-100 godina biće se na onom istom kao 1991. Zato su meni ti svi ratovi po BiH totalnom besmislicom bili. Na zalost u pravu si. Nas samo Bog moze nekim cudom spasti! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 zato je meni sve to tamo u dalekoročnoj perspektivi besmislica. trpate se u EU i Srbija a valjda i RS sa njom. A ulaskom u EU padaju sve unutrašnje granice između Federacije i RS, one će svejedno dalekoročno past iz bilo kojeg razloga ionako. I šta će se desit, njih pošto ste ih najurili iz RS vratiće se iz USA, Kanade, Australije s parama koje su tamo zaradili i pokupovaće vas sve do posljednjeg jer vi pošto se tu ostali nećete imati ništa. Ratovat se nebude više moglo jer će to sve bit pod NATOM i šta se na kraju napravilo i za šta se izborilo? Oni će tamo pokupovat imanja, podić kuće ponovo, započet biznise a vi ćete se javljat kod njih da radite. Oni će se rađat u daleko većem broju nego Srbi i za 50, 100 godina biće se na onom istom kao 1991. Zato su meni ti svi ratovi po BiH jednom velikom totalnom besmislicom bili. Nekako opet mislim da taj scenario nece uspeti jer ja znam da Bog stoji iznad svega i da je in u kontroli! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Русија је требала бомбардоват исламисте као што је НАТО нас ... Хуманитарни разлози и угроженост Хришћана... Да видим дали би неком пало на памет да јури Хришћане.. Требало је то кренути још у Либији..па до Сирије.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука