Nikola959 Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Upoznao sam jednu djevojku, ima 16 godina ali ona je iz druge zemlje i druge je vjere, kako da se molim za nju da je Gospod vrati na pravi put da tako kazem ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Никола, пре свега, добро дошао ти нама Што се тиче твог питања, док не добијеш одговор од неког ко је меродаван, препоручила бих ти да се Богу обратиш својим речима, онако како мислиш и осећаш. Чак и ако ти се чини да су ти мисли збркане, а речи неповезане, разумеће Бог о чему се ради. :good2: obi-wan, Zero, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 И ја нисам меродаван , али свака љубав је дар од Бога Ово је само моје мишљење и треба да се обратиш Богу и људима који су меродавни да ти дају одговор. Zero, Лидија Миленковић and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola959 Написано Јануар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 E pa molim se za nju vec mesec dana li ja msm da se nista ne desava, molim vas da neko odgovori i da li cu ikada moci saznati da ce se to desiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука