Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Brate ako je država jadna i bedna onda je njoj sve bum i svega će se plašiti, pa u Srbiji kad spomeneš samo Zukorlić Srbi odmah ...u gaće, samo mi proEU to primamo hladne glave jer smo samouvereni, ostali se tresu kad Ugljanin pomene Sandžak, ma daj bre, to je smešno, zašto se Austrija ili Italija ne boje muslimana, ili u drugom slučaju pokrajina unutar Italije i sl., imaju bič i sigurni su u sebe,Srbija je jadna pa se trese na pomen bilo čega :(

a brate gdje ti to vidis da se srbi nesto boje muslimna, ja ih se ne bojim ama ni malo ni njih ni nikoga 

Подели на овим сајтовима

а што се тиче толеранције и равноправности у овој садашњој војводини о томе немојте лупати главу. националне мањине нигде на свету немају та права као овде. у Суботици срби су грађани другог реда, рођен сам ту и знам шта причам. Ако некоме кажеш да си Србин нема за тебе ни посла а ни живота, зато сам ја 4 године радио све и свашта јер поносно говорим ко сам. Да не причамо о образовању и факултетима које мађари завршавају без знања као и средње школе. Да не спомињем да кад се оде на пијацу или мању продавницу да те дочекају са мађарским језиком а не српским. 

А и да напоменем да у целом граду са све општинама около мађара има испод 35% 

па у ком то дизниленду има да 35% људи зајебава целу државу? 

Да напоменем још и да ни један мађар неће србина погледати као равноправног човека него ће га гледати као окупатора. па ко је кога окупирао овде кроз историју ми њих или они нас?

Ја сам школу своју зајебао због српства, јер сам као мало дете причао о томе, ко ме зна зна шта сам причао са својих 12 година. био сам осуђен као најмлађи националиста и ма колико да сам знао увек сам слабе оцене добијао.

И сада да ми неко прича о некој равноправности и војводини и војвођанима? 

па то не бива у мом веку!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

odlično onda ćemo i mi jednog dana da iskoristimo tu mogućnost da vratimo kosovo , tražićemo i  za republiku srpsku i za  krajinu jel tako, nama sve ovo skupa dobro odgovara jedino sto trenutno nismo neka sila na balkanu a trebalo bi da jesmo kao uvijek do sada 

kada smo mi bili sila ? :D Trenutno najjaca nacija na Balkanu (mislim na podršku zapada ) su Aljbanci, tako da ako se albanci naljute, Srbija ima da gori, pazi šta ti kažem, nas su ložili svi redom, a pritom i mnogo manje nacije od Albanaca, npr poraženi smo od Slovenaca u "desetodnevnom ratu ", ili od Hrvata u Oluji..da znam imali su pomoc, pa svaki mali narod ima zaledjinu ali pitanje je zasto nema Srbija ?

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Brate ako je država jadna i bedna onda je njoj sve bum i svega će se plašiti, pa u Srbiji kad spomeneš samo Zukorlić Srbi odmah ...u gaće, samo mi proEU to primamo hladne glave jer smo samouvereni, ostali se tresu kad Ugljanin pomene Sandžak, ma daj bre, to je smešno, zašto se Austrija ili Italija ne boje muslimana, ili u drugom slučaju pokrajina unutar Italije i sl., imaju bič i sigurni su u sebe,Srbija je jadna pa se trese na pomen bilo čega :(

Ova država jeste jadna i bedna ali to nije razlog da njeni stanovnici budu naivni i bezbrižni. Vi proEU ste samouvereni, upiškio sam se od smeha. Daj molim te, ili piši ozbiljno ili nemoj uopšte, stvarno si ga preterao večeras. Ae Laku noć.

Подели на овим сајтовима

kad sam rekao na prava brate mislio sam na normalna ljudska prava nisma mislio na gej parade pedofilije , pljuvanje po pravoslavlju i slične đavolje radnje, to nama sa zapada ne treba, nek to lijepo ostane u francuskoj i đe god hoće, šta će nam te slobode, ne treba ljudske ludosti puštati na slobodu, sve ima svoje granice

Za mene je gay parada glupost , zagrižen sam jedino po pitanju crkve, ona ima moju bezrezervnu podrški, što se tiče nacionalnosti nacionalna svest mi je okrnjena nekim dogadjajima prvenstveno u Hr..ali dobro nije to sad tema, no hocu reci i pored podrške crkvi, mislim da ta glupa parada predstavlja siću i da to ne moze ugroziti Srbiju ni na koji nacin, jendostavno ljudima moraš dozvoliti sve, šta je neko, kakav je rodjen, to mene ne zanima, neka se ne ....po ulici ,a li da paradiraju to mogu kao i sve druge organizacije, bilo vojne , bilo crkvene, neke druge nevladine i sl. , ima pravo svako da paradira kako hoce ali uz poštovanje pravila i javnog morala.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

а што се тиче толеранције и равноправности у овој садашњој војводини о томе немојте лупати главу. националне мањине нигде на свету немају та права као овде. у Суботици срби су грађани другог реда, рођен сам ту и знам шта причам. Ако некоме кажеш да си Србин нема за тебе ни посла а ни живота, зато сам ја 4 године радио све и свашта јер поносно говорим ко сам. Да не причамо о образовању и факултетима које мађари завршавају без знања као и средње школе. Да не спомињем да кад се оде на пијацу или мању продавницу да те дочекају са мађарским језиком а не српским. 

А и да напоменем да у целом граду са све општинама около мађара има испод 35% 

па у ком то дизниленду има да 35% људи зајебава целу државу? 

Да напоменем још и да ни један мађар неће србина погледати као равноправног човека него ће га гледати као окупатора. па ко је кога окупирао овде кроз историју ми њих или они нас?

Ја сам школу своју зајебао због српства, јер сам као мало дете причао о томе, ко ме зна зна шта сам причао са својих 12 година. био сам осуђен као најмлађи националиста и ма колико да сам знао увек сам слабе оцене добијао.

И сада да ми неко прича о некој равноправности и војводини и војвођанима? 

па то не бива у мом веку!!!!!!!!!!

Увек је Србин прави био тлачен кроз историју а издајице и отпадници они су се провлачили и увлачили...

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Ljudi ako oce da postanu "vojvodjani" oni ce to postati....ako ikada budu hteli da se odcepe.. oni ce se odcepiti. Ja iskreno sumanjm da ce se to desiti u bliskoj buducnost jer nema puno takvih..mozda ima vojvodjana ali ne i vojvodjana koji zele da se odvajaju od srbije.

Ne daj Bože! Nek ih đavo nosi odavde. Još nam fale crnokošuljaši, njih zaista dugo nije bilo na ovim prostorima. Beži bre, nemoj da mi pišeš take stvari. Jeza.

Подели на овим сајтовима

Ova država jeste jadna i bedna ali to nije razlog da njeni stanovnici budu naivni i bezbrižni. Vi proEU ste samouvereni, upiškio sam se od smeha. Daj molim te, ili piši ozbiljno ili nemoj uopšte, stvarno si ga preterao večeras. Ae Laku noć.

Pa ja licno jesam, iako mi nacionalna svest nije nesto...opet znam da sam Srbin po nacionalnsoti i ne mogu biti eskim samo jer to neko drugi zeli.

Подели на овим сајтовима

kada smo mi bili sila ? :D Trenutno najjaca nacija na Balkanu (mislim na podršku zapada ) su Aljbanci, tako da ako se albanci naljute, Srbija ima da gori, pazi šta ti kažem, nas su ložili svi redom, a pritom i mnogo manje nacije od Albanaca, npr poraženi smo od Slovenaca u "desetodnevnom ratu ", ili od Hrvata u Oluji..da znam imali su pomoc, pa svaki mali narod ima zaledjinu ali pitanje je zasto nema Srbija ?

bili smo najveća balkanska sila sve do ove nato demokratije, znači od srednjeg vijeka do nato demokratije neprekidno, aj ko je bio jači od nas i kada.... čak smo i pod turcima pod najžešćom okupacijom imali neka prava koje recimo bugari i ostali nisu imali nikada, znači i tada smo bili nešto a danas smo gori i od slovenije  dobro si rekao.... 

Подели на овим сајтовима

Ne daj Bože! Nek ih đavo nosi odavde. Još nam fale crnokošuljaši, njih zaista dugo nije bilo na ovim prostorima. Beži bre, nemoj da mi pišeš take stvari. Jeza.

Jedini nacin da se stvore "vojvodjani" jeste da u srbiji ne postoji kvalitetan zivot (ekonomski) i da krene krivica da se snosi na vlast u beogradu i ostatku Srbije.

Ne postoji apsolutno nijedan drugi da neko pozeli da je vojvodjanin umesto Srbin...

pa ti vidi :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

a brate gdje ti to vidis da se srbi nesto boje muslimna, ja ih se ne bojim ama ni malo ni njih ni nikoga 

Ma daj ne šali se i sam znaš samo spomeneš ime Zukorlića država se trese, užas, skoro sam čitao oko gradnje neke džamije u Bg e da si video kometare strašno i pateticno, svi složni nikako nova džamija u Bg, pa šta mi smeta jedna džamija o Bože....To će kao ugroziti pravoslavlje, glupost. Imaju samo u Bg više od 10 000 vernika i jednu malu dž. Mi u NS imamo nekoliko hiljada muslimana i ne smeš ni spomenuti gradnju džamije bio ja licno da se uverim gde im je hram, sramota i tuzno gde sel judi mole, onda kad cujem kako smo kao narod puni srca i volimo druge narode pripadne mi cesto muka, mi Hrvati i Albanci imamo najvecu dozu ksenofobije na Balkanu :(

Подели на овим сајтовима

Jedini nacin da se stvore "vojvodjani" jeste da u srbiji ne postoji kvalitetan zivot (ekonomski) i da krene krivica da se snosi na vlast u beogradu i ostatku Srbije.

Ne postoji apsolutno nijedan drugi da neko pozeli da je vojvodjanin umesto Srbin...

pa ti vidi :)

Vojvodina moze eventualno time što si pomenuo ali i kada bi Srbija odustala trajno od EU, e onda je druga priča Srbija bi se na severu prosto samo rasprsla, inače i sada je "napuknuta"  država, dugogodišnjom vladavinom Slobe a posebno sramnom agresijom zapada !

Подели на овим сајтовима

У Суботици нема хиљаде муслимана али имају џамију, јесте био проблем док је нису почели градити а кад је почето и завршено нико им речи није рекао. 

А нису се бунили Срби него католици се бунили заједно са кретенима који себе називају Србима а шире 3 прста уместо да их спајају. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ma daj ne šali se i sam znaš samo spomeneš ime Zukorlića država se trese, užas, skoro sam čitao oko gradnje neke džamije u Bg e da si video kometare strašno i pateticno, svi složni nikako nova džamija u Bg, pa šta mi smeta jedna džamija o Bože....To će kao ugroziti pravoslavlje, glupost. Imaju samo u Bg više od 10 000 vernika i jednu malu dž. Mi u NS imamo nekoliko hiljada muslimana i ne smeš ni spomenuti gradnju džamije bio ja licno da se uverim gde im je hram, sramota i tuzno gde sel judi mole, onda kad cujem kako smo kao narod puni srca i volimo druge narode pripadne mi cesto muka, mi Hrvati i Albanci imamo najvecu dozu ksenofobije na Balkanu :(

e vidiš brate niko se u srbiji ne boji dzamija i islama, postoji nesto drugo, zamisli recimo da svabe dignu hitleru spomenik u moskvi,  ili da 20 000 svaba iz moskve ima takvu tendenciju i ti sad da tvrdis da se zbog toga rusi boje svvaba, ne radi se tu o bojanju, tu s e brate radi o vjekovnom teskom neprijateljstvu i teškim otvorenim ranama a one nisu za čačkanje, nije lijepo da muslimani nemaju svoj vijerski obijekat , kod srba bi ga sigurno imali da nisu usrali stvari onako preterano, a posto jesu tako im je kako im je, nek idu u sarajevo tamo je ljepše klanjati ako im je vjera vaznija od beograda,a trebalo bi da jeste

Подели на овим сајтовима

bili smo najveća balkanska sila sve do ove nato demokratije, znači od srednjeg vijeka do nato demokratije neprekidno, aj ko je bio jači od nas i kada.... čak smo i pod turcima pod najžešćom okupacijom imali neka prava koje recimo bugari i ostali nisu imali nikada, znači i tada smo bili nešto a danas smo gori i od slovenije  dobro si rekao.... 

realno uvek smo imali pirove pobede, do te mere da su i naši neprijatelji, mislim na okolne, posle rata sa nama izašli još jači, po pravilu sa većom teritorijom a mi podvijena repa negde ili na Krfu ili u Londonu, čak smo izmislili i termin kad izgubimo onda se ta drzava zove "izbeglička vlada" Poraz proglašavamo pobedom :(

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...