kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Misliš sigurno na Francusku ? Ali ne zaboravi, to je samo na papiru svi su Francuzi, u stvarnosti tamo se poštuju svačija prava , imam strica tamo , svi žive slobodno i ljudska prava se poštuu milion puta više nego u Srbiji Sve ostale države Evrope su multietničke, upravo zapadno evrpske države i imaju najveću mešavinu naroda, od Indijaca, Turaka pa nadalje, da je tako kod nas mi bi poludeli, pojedincima smetaju i ovo malo blag koje imamo mislim na različite narode. To nam je vrednost. brate i kod naas imas skoro sve slobode svakome, a prema strancima koji dolaze kod nas, tesko da ce igdje doživjeti veću srdačnost nego među nama srbima jer smo takav narod, takav duh, još uvijek, čak i oni koji nas bas ne vole, koji imaju predrasude kada dođu ovamo uduševi ih to, ja recimo sa švabama imam lična iskustva jer sam ih dovodio... nacionalna drzava po uređenju ne znači ukidanje prava drugima, ne zabboravi da nacionalna svijest je i snaga koja je formirala moderne države, onaj ko je ruši taj ruši državu svijesno ili nesvjesno, narod se mora za nesto vezati, vecinski narod, nekada smo se vezali za kraljeve, danas imamo ove politicare koji se smijenjuju ko krave na livadi, ne mozes ocekivati da se narod sa njima identifikuje kao sto je nekada bilo kad se narod identifikovao pripadnošću nekom gospodaru, za sta narod da se uhvati ako odbaci nacionalno jel za vazduh da se uhvati il ida ga neko asimiluje ? Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Da li vi pričate o meni , ovde sam doselio 2005 godine zbog studija, moji i dalje žive u Hrvatskoj, ja sam tako odabrao, volim i Hrvatsku ali bilo mi je mučno tamo živeti jer stvorila se mržnja prosto medju ljudima, pritisak i na takvom je mestu teško živeti. Tako da nisam izbeglica, dodjoš itd. !!! Svoj sam na svome, u potpunosti sam se prilagodio ovdašnjem načinu života. Deo moje familije u Vojvodini živi više od 50 godina. Tako da je bilo normalno od malena da zavolim NS i vošu iz kog si mijesta u slavoniji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Volim što si usporio tempo, cenim. Ipak sam išao neke škole i dosta dobro baratam sa istorijom. Kad tad, srbi će se kajati što naziv Vojvodina i njen status nisu ukinuli, to će tek doći na red. A kada počnu da zatvaraju, muče i ubijaju novopečena nacija vojvođana sve one koji to nisu, tad ćeš se setiti ovog što sam ti rekao i poželeti da si me poslušao. Projekat je gotov samo ga treba finansijski progurati a onda kreće showtime nazavan "ima da vas nema". Jeste, to je smešno, ali kad dođe do toga biće "ljudi izginosmo". Bilo je toga i ranije, što da ne i sada. Samo pogledaj Ukrajinu. A ti budi vojvođanin, ja jok. Ajde ovako, pošto vidim da još jedan lik ne voli termin Vojvodina, ajde da pišemo Srem Banat i Bačka, jer to jeste jedna od srpskih zemalja, tačnije najmladja od svih. To za Vojvodjanin, pa sad ja sam Srbin, ako kazem da sam Vojvodjanin onda to moze samo da bude po načinu života a ne nacionalnosti. Odakle ti da postoji i da je priznata ta nacionalnost ? A to šta se kuva, toga sam svestan, ali znam da će i Srbija odigrati poslednji ples, ako Srbi budu b....vi kao inace, svašta se može desiti, to nam je bar do sada uvek bilo poznato. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 normalno nakon genocida u dva sjvejtska rata odlično što ij je ostalo i 20 % pa još komunistički program im je zabiberio maksimalno, šta će komunistima jako kosova, jaka srpska duhovnost? daš šiptarima autonomiju, srbima zagorčaš život, pružiš mu bolje uslove van kosova i to ti je to, ali ako je to tebi isto što i krim e onda brate ti si za streljanje ciglom u glavu, al jopet bi preživio, takve ni totalni herbicidi ne mogu uništiti Poenta je da ako podrzavas ruse kao samoopredeljenje bez obzira na tvoj ugao gledanja, a jeste tvoj ugao gledanja, to moze da ti se obije o glavu za kosovo. Samo kazem pazite sta podrzavate - nemojte posle da se zalite kad Rusi priznaju Kosovo u zamenu da se "Njima vrati drzava" Jer da bi im se vratilo to parce zemlje treba im pristanak saveta bezbednosti.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Odakle ti da postoji i da je priznata ta nacionalnost ? Misliš da neće biti, pazi, teren je spremljen, samo pritisnuti "crveno dugme i booom"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Kakva je to reč GETOIZIRANI? Kakve to gluposti pišeš, pa ja sam jedan od tih naroda u Banatu i uopšte nije tako kako ti želiš prikazati. Jel' su ti krivi Ličani i Bosanci, a? Šta si ti neki šovinista? Vojvođanski šovinista ili šta, ne razumem? Mi imamo prelepa tri naziva, Srem, Banat i Bačka koji čine Severnu Srbiju, hteo ti to da prihvatiš ili ne. Nije vojvodina nego Severna Srbija - Nije Kosov nego juzna Srbija :P Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Poenta je da ako podrzavas ruse kao samoopredeljenje bez obzira na tvoj ugao gledanja, a jeste tvoj ugao gledanja, to moze da ti se obije o glavu za kosovo. Samo kazem pazite sta podrzavate - nemojte posle da se zalite kad Rusi priznaju Kosovo u zamenu da se "Njima vrati drzava" Jer da bi im se vratilo to parce zemlje treba im pristanak saveta bezbednosti.. odlično onda ćemo i mi jednog dana da iskoristimo tu mogućnost da vratimo kosovo , tražićemo i za republiku srpsku i za krajinu jel tako, nama sve ovo skupa dobro odgovara jedino sto trenutno nismo neka sila na balkanu a trebalo bi da jesmo kao uvijek do sada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 brate i kod naas imas skoro sve slobode svakome, a prema strancima koji dolaze kod nas, tesko da ce igdje doživjeti veću srdačnost nego među nama srbima jer smo takav narod, takav duh, još uvijek, čak i oni koji nas bas ne vole, koji imaju predrasude kada dođu ovamo uduševi ih to, ja recimo sa švabama imam lična iskustva jer sam ih dovodio... nacionalna drzava po uređenju ne znači ukidanje prava drugima, ne zabboravi da nacionalna svijest je i snaga koja je formirala moderne države, onaj ko je ruši taj ruši državu svijesno ili nesvjesno, narod se mora za nesto vezati, vecinski narod, nekada smo se vezali za kraljeve, danas imamo ove politicare koji se smijenjuju ko krave na livadi, ne mozes ocekivati da se narod sa njima identifikuje kao sto je nekada bilo kad se narod identifikovao pripadnošću nekom gospodaru, za sta narod da se uhvati ako odbaci nacionalno jel za vazduh da se uhvati il ida ga neko asimiluje ? Ma nemoj budi iskren pa ni naš narod nema prava a kamoli da mi kao ljudi poštujemo tudja. I dalje se po NS zabranjuju umetničke izložbe i to od strane SPC, posmatram ljude sa njima sam po ceo dan, ako neko priča madjarski odmah komentar, ajde da se ne lažemo, država se boji i trese se od jednog običnog pederbala, sve je problem i sve se zabranjuje, to tako nije na zapadu. NIsam bio u mnogo zemalja na zapadu, nism bio u toj Francuskoj ali znam kako je u nekim zemljama gde sam bio. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Nije vojvodina nego Severna Srbija - Nije Kosov nego juzna Srbija :P opet i ti dijeliš srbiju na južnu, sjevernu, pa znaš li ti da je ekvator židovska izmišljotina nastala samo zbog toga da srbiju podijeli na sijevernu i južnu hemisferu Млађони and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Nije vojvodina nego Severna Srbija - Nije Kosov nego juzna Srbija :P Naravno da nije Vojvodina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 odlično onda ćemo i mi jednog dana da iskoristimo tu mogućnost da vratimo kosovo , tražićemo i za republiku srpsku i za krajinu jel tako, nama sve ovo skupa dobro odgovara jedino sto trenutno nismo neka sila na balkanu a trebalo bi da jesmo kao uvijek do sada Kako to mislis? Cime ce da trgujemo? Rusi mogu da trguju priznanjem kosova mi nemamo cine. Naravno da nije Vojvodina. Meni je sve to irelevatno, mislim da se zanosite glupostima. Ljudi ako oce da postanu "vojvodjani" oni ce to postati....ako ikada budu hteli da se odcepe.. oni ce se odcepiti. Ja iskreno sumanjm da ce se to desiti u bliskoj buducnost jer nema puno takvih..mozda ima vojvodjana ali ne i vojvodjana koji zele da se odvajaju od srbije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Misliš da neće biti, pazi, teren je spremljen, samo pritisnuti "crveno dugme i booom"! Brate ako je država jadna i bedna onda je njoj sve bum i svega će se plašiti, pa u Srbiji kad spomeneš samo Zukorlić Srbi odmah ...u gaće, samo mi proEU to primamo hladne glave jer smo samouvereni, ostali se tresu kad Ugljanin pomene Sandžak, ma daj bre, to je smešno, zašto se Austrija ili Italija ne boje muslimana, ili u drugom slučaju pokrajina unutar Italije i sl., imaju bič i sigurni su u sebe,Srbija je jadna pa se trese na pomen bilo čega NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ma nemoj budi iskren pa ni naš narod nema prava a kamoli da mi kao ljudi poštujemo tudja. I dalje se po NS zabranjuju umetničke izložbe i to od strane SPC, posmatram ljude sa njima sam po ceo dan, ako neko priča madjarski odmah komentar, ajde da se ne lažemo, država se boji i trese se od jednog običnog pederbala, sve je problem i sve se zabranjuje, to tako nije na zapadu. NIsam bio u mnogo zemalja na zapadu, nism bio u toj Francuskoj ali znam kako je u nekim zemljama gde sam bio. kad sam rekao na prava brate mislio sam na normalna ljudska prava nisma mislio na gej parade pedofilije , pljuvanje po pravoslavlju i slične đavolje radnje, to nama sa zapada ne treba, nek to lijepo ostane u francuskoj i đe god hoće, šta će nam te slobode, ne treba ljudske ludosti puštati na slobodu, sve ima svoje granice Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Kako to mislis? Cime ce da trgujemo? Rusi mogu da trguju priznanjem kosova mi nemamo cine. nije život samo trgovina, šumadinac Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 nije život samo trgovina, šumadinac Nije zivot, al geopolitika jeste, krajisnik oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука