Trifke Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 За ДВЕРИ. Зашто ћеш гласати за ДСС? Svi su mi bez veze jedino mi dss jos deluje kao normalan. Neznam nemam bas neki specificni razlog. A za Dveri necu da glasam zbog Vladana Dimitrijevica i onog njegovog sajta. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Svi su mi bez veze jedino mi dss jos deluje kao normalan. Neznam nemam bas neki specificni razlog. A za Dveri necu da glasam zbog Vladana Dimitrijevica i onog njegovog sajta. Аха. Ја сам прошли пут гласао за Коштиницу за председника, да су сада поново предсенички избори исто бих гласао за њега. На прошлим парламентарим изборима гласао сам за Двери и сада ћу гласати за њих. Нови су на политичкој сцени, види се да има ту добрих људи. Јесте, има ту недостака и замерки али нису били ниједном у парламенту тако да што да не гласам за њих. Мислим да није добро не изалазити на ове изборе али ако је људима који неће изаћи добро онда ништа. Не мислим да би глас за Двери променио преко ноћи нешто али би за почетак имали конструктивну опозицију (уз ДСС) која би се макар мало борила за српску ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Аха. Ја сам прошли пут гласао за Коштиницу за председника, да су сада поново предсенички избори исто бих гласао за њега. На прошлим парламентарим изборима гласао сам за Двери и сада ћу гласати за њих. Нови су на политичкој сцени, види се да има ту добрих људи. Јесте, има ту недостака и замерки али нису били ниједном у парламенту тако да што да не гласам за њих. Мислим да није добро не изалазити на ове изборе али ако је људима који неће изаћи добро онда ништа. Не мислим да би глас за Двери променио преко ноћи нешто али би за почетак имали конструктивну опозицију (уз ДСС) која би се макар мало борила за српску ствар. Voleo bih da se nacionalni blok ujedinio ali i ovako ne mora da bude lose. Neka Dveri predju cenzus i buce dobro. Oni 5% DSS 8% to je vec nesto sto znaci u parlamentu. Radikalima ne verujem jer su iz njih potekle ove izdajice ko kaze da nece neko novi da izadju od njih. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Аха. Ја сам прошли пут гласао за Коштиницу за председника, да су сада поново предсенички избори исто бих гласао за њега. На прошлим парламентарим изборима гласао сам за Двери и сада ћу гласати за њих. Нови су на политичкој сцени, види се да има ту добрих људи. Јесте, има ту недостака и замерки али нису били ниједном у парламенту тако да што да не гласам за њих. Мислим да није добро не изалазити на ове изборе али ако је људима који неће изаћи добро онда ништа. Не мислим да би глас за Двери променио преко ноћи нешто али би за почетак имали конструктивну опозицију (уз ДСС) која би се макар мало борила за српску ствар. Pa ta opozicija sa DSS imala bi 6% ( Dveri i tako nece preci cenzus), pa je tesko tu bilo kakva borba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Pa ta opozicija sa DSS imala bi 6% ( Dveri i tako nece preci cenzus), pa je tesko tu bilo kakva borba. То није истина, прећи ће овог пута. И Дсс и Двери, видећеш. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Voleo bih da se nacionalni blok ujedinio ali i ovako ne mora da bude lose. Neka Dveri predju cenzus i buce dobro. Oni 5% DSS 8% to je vec nesto sto znaci u parlamentu. Radikalima ne verujem jer su iz njih potekle ove izdajice ko kaze da nece neko novi da izadju od njih. Да, била би то добра коалиција али шта је ту је. Радикали су дефинитвно угасли. Видећемо, буди Бог с нама! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Pa ta opozicija sa DSS imala bi 6% ( Dveri i tako nece preci cenzus), pa je tesko tu bilo kakva borba. Prosli put DSS je imao 8,5% a Dveri 4,8%. Znaci Dverima fali jako malo. Prema tome ja se nadam a i znam da ce ovoga puta preci cenzus. Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Сматрам да су Двери тренутно најбоља политичка опција у Србији (млади, неискомромитовани људи и уједно литиргијски активни хришћани, породична политика, препород села, ослањање на пољопривреду, средњи пут у економију, евроазијске интеграције, активан патриотизам, хуманитарни рад). Такође, Размишљајући о односу хришћанства и политике, мој закључак је да је програм Двери најближи јеванђеоским идеалима. Наравно, то не значи да нека политичка опција има монопол над јеванђеоским вредностима. Мали Лазар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Мислим да Лига социјалдемократа Војводине има једино право решење. Са Чанком до Антартика. Meni je Čanak mnogo cool lik ovako kada ga slušam i kada priča po emisijama, iskreno volim da ga slušam, ali ga uopšte ne smatram za političara, a da bih glasao za njega ne bih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Са Чанком до Антартика. Oдличан слоган хахахахаха!!! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 http://www.pravda.rs/2014/02/04/saznajemo-radikali-idu-sa-obrazom-na-izbore/ усрећили се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Из прве руке да ти кажем, то није истина. Сад би ти поставио оног доброг чо'ека из Зрењанина што казује да овај Свет неје истина. Информација је вруча тако да сачекајмо да преноћи. Ма све је могуче, више ме ништа не би посебно изненадило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мали Лазар Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Ne verujem da je iko na političkoj sceni Srbije toliko glup da ulazi u koalicije sa nacističkim organizacijama, mislim nema tu nekih političkih poena možda čak obratno. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 http://www.pravda.rs/2014/02/04/saznajemo-radikali-idu-sa-obrazom-na-izbore/ усрећили се. Čekaj bre, zar Obraz nije zabranjen? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука