Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

ne, vec ako nisi zadovoljan sa sadasnjom vladom i partijama na vlasti glasaj za onoga ko ce ti omoguciti bolji im kvalitetniji zivot. Recimo za DS mozes da glasas. Ili za Radikale, nisu presli cenzus na zadnim izborimaa ko zna mozda bi bilo bolje sa njima. ILi LDP recimo, pa ima tu jos DSS ...izvoli pa biraj ...

Ma salim se malo,nemoj da se ljutis. :)

Ali vidis,sam si ih nabrojao.DS,Radikali,DSS..sve je to bilo,zar ne? Samo LDP nije bio na vlasti ali eto,nikad mi nisu zanimljivi bili.

Mada,evo sad je pao sneg,belo,oko mene sve je belo...Nekako me to asocira na LDP :D

Подели на овим сајтовима

Ma salim se malo,nemoj da se ljutis. :)

Ali vidis,sam si ih nabrojao.DS,Radikali,DSS..sve je to bilo,zar ne? Samo LDP nije bio na vlasti ali eto,nikad mi nisu zanimljivi bili.

Mada,evo sad je pao sneg,belo,oko mene sve je belo...Nekako me to asocira na LDP :D

Ne znam da li ti je poznato da u britaniji imas dve partije, konzervativce i laburiste koji se smenjuju vec vekovima ...ili u SAD imas demokrate i republikance koji se takodje samo smenjuju ....

U Srbiji imas znatno bogatiji izbor ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li ti je poznato da u britaniji imas dve partije, konzervativce i laburiste koji se smenjuju vec vekovima ...ili u SAD imas demokrate i republikance koji se takodje samo smenjuju ....

U Srbiji imas znatno bogatiji izbor ...

Pre nego sto dodju na vlast.Posle toga,svi isto kolo igraju.

Подели на овим сајтовима

толико из Википедије.. а шта је рекао о суврененитету, тамо на жалост, не пише.. морају се читати и неке књиге  :D

Pa hajde da cujemo od tebe onda.

Подели на овим сајтовима

није тачно. у Британији имаш три велике партије - конзервативце (торијевце), либерале (виговце) и лабуристе (левицу). шта више лабуриста у 19. веку није ни било.

Mozes li da mi nabrojis koje mandate su drzali liberali u zadnjih 100 godina?

Подели на овим сајтовима

могу рецимо да ти кажем да је Lloyd George био либерал, а ти прогуглај ко је он био (а рећи ћу ти и оно што не пише на Википедији ;) он је уз Черчила и Тачерку једини премијер коме су поставили споменик у холу испред Доњег дома.)

Odlicno. Znaci liberalna partija cesto pobedjuje na izborima u Britaniji ?

Подели на овим сајтовима

Cemu vanredni izbori kad imaju vecinu u skupstini? Opozicija ne trazi izbore, narod ne trazi izbore. Na lokalnim izborima imaju oko 45% podrske, znaci i narod nece promene. Pa cemu onda izbori..

Da se utvrdi vlast, sasvim razumna odluka sa tacke gledista SNS i socijalista.. A posto su procene da ce ljudi opet glasati za iste partije zakljucak se namece sam. Te partije dobro upravljaju zemljom i gradjani su zadovpljni njihovim ucinkom. Jednostavno. A pride i donete se neke kardinalne odluke u zadnjih pola godine ili godinu i na izborima moze biti potvrdjena ispravnost tih poteza ... neka vrsta referenduma ...

Подели на овим сајтовима

рецимо да је тренутно на власти, у коалицији са Камеруновим конзервативцима. ниси то знао?

A kada su zadni put oni formirali valdu?

Подели на овим сајтовима

небитно. битно је да су тренутно на власти.. а ти за њих први пут чујеш од мене на форуму. ако је је и остатак Вучићевог кадра образован и упућен у политику као што си ти- као што рекох на почетку ове дискусије - тешко Србији!

Nebitno?

Vrlo bitno kada pricamo o politici i o politickim strankama ....

Znas kada? Pre nekih stotinak godina tada su liberali zadnji put formirali vladu u Britaniji .....

A koalicije? Pa imao si i partiju roma u srpskom parlamentu i cak nislim u koaliciji ...i ....

A ako su politicki oponenti Vucicu tvog kalibra dugo ce se oni grejati u skupstinskim klupama i vladinim foteljama ...

Подели на овим сајтовима

наравно да је битно. јер, нпр. један либерал је био после рата колонијални гувернер Босне и Херцеговине.. иначе, прекодринским Србима ни мало наклоњен (а ти прогуглај о коме се ради ;))

што рече Његош- ''ти си млад још и невјешт..'' ;)

Ti si vest samo sto ne znas kada je zadnji put liberalna partija u britaniji formirala vladu ... A Laburisti i Torijevci se samo smenjuju vec ihahaj godina, presli smo vec i u vekove ...

Idem i za SAD vazi ...demokrate i republikanci , dve partije koje se smenjuju vec vekovima ...i tacka. I nista im ne fali. To je demokratija. Lçjudi biraju ko ce formirati vladu.

Подели на овим сајтовима

о томе какав профил људи окупљају Вучић и његови ех-радикали, то сам знао од почетка. ти си то сад само потврдио ;)

Pa i ja znam kakvi ljudi se okuipljaju u opozivciji te stoga Vucic i upravlja Srbijom ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...