Џуманџи Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 4 minutes ago, Плутон рече ЈЕРСТЕ ЗНАЛИ ДА ЈЕ САША РАДУЛОВИЋ БИЈО СТЕЧАЈНИ УПРАВНИК!!!??!!?!!1 Стечејни. -.- Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 6 minutes ago, Џуманџи рече Стечејни. -.- Измењето. Аурор and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Сутра вам омиљени лик излази у "НИН"-у. Извор Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 @Караконџула Како га усликали, 'се уплаши чо'ек! Караконџула and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Мало за гласаче ДС-а, да их подсетим за ког гласају, вест из 2012. SNS: Pink krši zakon jer drži stranu DS-u Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 28 minutes ago, Плутон рече @Караконџула Како га усликали, 'се уплаши чо'ек! Да изгледа стечајније. Караконџула, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Плутон, ИгорМ, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 http://giphy.com/gifs/funny-gif-home-alone-businessweave-REHuA9Ce2n6WQ Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 @Плутон Ел ово стварно ил јок? По целим је Интернетима мени доступним (а мени је доступно врло мало Интернета, што ће рећи да се много раширило) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 4 minutes ago, RYLAH рече @Плутон Ел ово стварно ил јок? По целим је Интернетима мени доступним (а мени је доступно врло мало Интернета, што ће рећи да се много раширило) Истина је, али ту није цео текст. Има доле ситна слова, пише да мораш да донираш Радуловићу крв и бубрег ако му затреба. Ал' реално, шта ме боли уво, имам други... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Управо сада, Плутон рече Истина је, али ту није цео текст. Има доле ситна слова, пише да мораш да донираш Радуловићу крв и бубреге ако му затреба. Ал' реално, шта ме боли уво, имам други... Брате, ја те најозбиљније питам. Постављају ово свуда, а нико нигде још увек не демантује, кажу да је ово пријава за некога ко се кандидовао за одборника или нешто слично. Јавља се још и маса Радуллетових ботова (видиш им по профилима да су активно лобирали по Интернетима док је кампања трајала) да ово бране, у фазону ми немамо јавна предузећа и слично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Бар лепо и јасно пише, а не негде ситним словима у фусноти. Па ко 'оће да буде одборник и да даје своја примања, нек изволи. Добровољно је пристао на то https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 3 minutes ago, GeniusAtWork рече Бар лепо и јасно пише, а не негде ситним словима у фусноти. Па ко 'оће да буде одборник и да даје своја примања, нек изволи. Добровољно је пристао на то Не знам је ли истина на првом месту. Делује оригинално (окачили на Интернете обе стране, него ону другу нисам качио, ту је само још нешто о чланству у одбору и место за потпис члана и сведока) и нико до сад није пљувао или демантовао, још и бране, ал свашта је било у овој кампањи, не мож човек више ни у шта да уде сигуран. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Брате, ја те најозбиљније питам. Постављају ово свуда, а нико нигде још увек не демантује, кажу да је ово пријава за некога ко се кандидовао за одборника или нешто слично. Јавља се још и маса Радуллетових ботова (видиш им по профилима да су активно лобирали по Интернетима док је кампања трајала) да ово бране, у фазону ми немамо јавна предузећа и слично. Није, глупа монтажа, чак ни у СНС-у нису толико глупи да ти дају да потпишеш тако нешто (то се не ради тако нигде, ни у једној странци). Имаш скоро случај да је члан ДС-а са платом од 80000 месечно за годину дана уплатио преко 560000 динара странци као донацију (подаци су јавно доступни), али као што рекох, нигде где се то ради, не ради се писменим путем, него усмено. Ти можеш да пронађеш податке о његовој плати и податке о донацијама, али овакав текст у приступници нема шансе, јер не постоји. Иначе, особа која је то креирала се у сваком другом твиту бави највећим политичким злом у универзуму - Радуловићем. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Управо сада, Плутон рече Није, глупа монтажа, чак ни у СНС-у нису толико глупи да ти дају да потпишеш тако нешто (то се не ради тако нигде, ни у једној странци). Па што се не активирате, на неколико Твитер налога сам то до сад видео? Што је најгоре, стварно људи верују у ово, а још се активирали и ваши ботови, стварно бране ово из петних жила, у фазону хвале како је све то транспарентно и како је чак и ово поштеније него што други раде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука