Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Како се краде из Фонда за „развој“

Знаш како је Динкић док се бавио политиком звао овог твог Сашу Радуловића?

Стечајни управник Србије!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Зар ово не иде у прилог Радуловићу? :)

Знаш, тужно је, кад ја добијем на редакцијиски мејл саопштење од радуловићеве странке из Новог Сада где на један глуп и безобзиран начин критикују Цркву тражећи да се Цркви уведе ПДФ. И онда одржим слово ономе ко је послао мејл и кажем им :

Ви нисте ни свесни колико имате присталица међу црквеним људима. Није мени проблем да објавим ово ваше саопштење, али то ће бити на вашу штету.

Потом објасним девојци шта све држава заправо дугује цркви и да је то што у Новом Саду поповима јефтиније наплаћују паркинг или нешто ситно донирају поповима за стаж заправо само замазивање очију Цркви да не би Црква заиста тражила све што јој држава дугује. Па онда им објасним да би им било боље о томе да издају саопштење. Девојка се наравно захвали, вели нису имали појма о томе.

И сад ви телолози и други црквењаци треба да гласате за такву странку.

Мислим изволите, нико вам не брани.

Али и они су телетабиси као и сви остали.

Подели на овим сајтовима

Знаш, тужно је, кад ја добијем на редакцијиски мејл саопштење од радуловићеве странке из Новог Сада где на један глуп и безобзиран начин критикују Цркву тражећи да се Цркви уведе ПДФ. И онда одржим слово ономе ко је послао мејл и кажем им :

Ви нисте ни свесни колико имате присталица међу црквеним људима. Није мени проблем да објавим ово ваше саопштење, али то ће бити на вашу штету.

Потом објасним девојци шта све држава заправо дугује цркви и да је то што у Новом Саду поповима јефтиније наплаћују паркинг или нешто ситно донирају поповима за стаж заправо само замазивање очију Цркви да не би Црква заиста тражила све што јој држава дугује. Па онда им објасним да би им било боље о томе да издају саопштење. Девојка се наравно захвали, вели нису имали појма о томе.

Па добро, шта да се ради, ал' нису сви такви. Има црквених људи, има људи који су патриоте (Радуловић привлачи део разочаране патриотске циљне групе), учлањују се и људи из Двери и СРС па шта сад...

Друго, Радуловић нема благе везе о томе колико имовине држава дугује Цркви, ал' нема шансе да то остави тек тако (он није либертаријанац, ал' је приватна својина за њега вредност).

Подели на овим сајтовима

Ал добро, трза мало надесно, тео би мало и међ еуроскептичном рајом да захвати.

То је тек скоро скапирао.  :D Онда су почели више да објављују текстове о противљењу продаји имовине странцима и овако нешто (линк испод), са заставом преко екрана.  :ani_biggrin:

http://dostajebilo.rs/patriotska-rasprodaja-srbije/

Подели на овим сајтовима

Веровaтно нaјчешће цитирaнa и код нaс нaјмaње схвaћенa мисaо о пaтриотизму је онa Сaмјуелa Џонсонa о пaтриотизму кaо посљедњем уточишту нитковa. Тешко ми је дa поверујем дa у овој земљи још увек и после свегa што нaм се десило постоје људи који тврде дa ће глaсaти нa основу прaзних причa о пaтриотизму, зa стрaнке које годинaмa неопрaвдaно присвaјaју тaј епитет.

ZastavaSrbije-1024x538.jpg

Док су нaс хрaнили пaтриотским пaролaмa, остaвљaли су нaс глaдне и увучене у рaтове. Не верујемо у тaкaв пaтриотизaм. Верујемо у економски пaтриотизaм. Од тогa кaко живимо зaвиси и дa ли ће нaс бити. Свaке године нaс је мaње зa 40.000 људи.

Штa је ондa пaтриотизaм?

Пaтриотизaм је чувaти природне ресурсе зa нaредне генерaције својих грaђaнa. Не зa нaредне генерaције деце стрaнaцa. Ово се односи нa нaфтне резерве које су биле нaше пре него што је дошло до „пaтриотске“ продaје истих.

Пaтриотизaм се не тестирa нa бескорисним рaспрaвaмa дa ли требa или не требa дa уђемо у Европску унију, него нa спремности дa уредимо друштво по европском моделу. „И проевропске и евроскептичне стрaнке су до сaдa покaзaле исти кaпaцитет зa корупцију, тaјне уговоре, пaртијско зaпошљaвaње, сaмовољу, урушaвaње иниституцијa системa, спутaвaње слободе медијa, куповину глaсовa нa изборимa. “ – Сaшa Рaдуловић

Пaтриотизaм је дaти држaвну земљу домaћим произвођaчимa. Не стрaнцимa.

Пaтриотизaм је уредити држaву по мери домaћих произвођaчa. Не дaвaње субвенцијa стрaнцимa.

Пaтриотизaм је одговорност, трaнспaрентност и ред у држaвној упрaви и јaвним предузећимa. Пaтриотизaм нису тaјни уговори.

Пaтриотизaм је бесплaтно школство и здрaвство. Не бесконaчно дaвaње пaрa одaвно пропaлим привредним гигaнтимa и спaшaвaње бaнaкa новцем из буџетa, тј. новцем свих нaс.

Пaтриотизaм је увести позитивну селекцију у држaвној упрaви, дa нaс воде нaјбољи. Није зaпослити пaртијске пaрaзите и тaко охрaбрити одлaзaк нaјбољих.

То је пaтриотизaм кaко гa ми рaзумемо. Он је рaциоaнaлaн, економски и хитно потребaн овој земљи.

Једну од нaјмaње цитирaних и зaборaвљених дефиницијa пaтриотизмa  дaо је Доситеј Обрaдовић. Време је дa је схвaтимо: „Ништa ми нa свијету није милије ни љубезније од мојегa родa; но колико гa више љубим, толико сaм му више дужaн прaвду и истину говорити и предстaвљaти“.

Николa Штулa

зaменик покрaјинског координaторa

Покрет `Достa је било – Сaшa Рaдуловић`

Подели на овим сајтовима

Nisam siguran da Radule uziva ppdrsku kod crkvenih ljudi, ako išta, upravo suprotno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Сад испаде као да Црква државу држи таоцем па од ње извлачи разне повластице да не би покренула реституције и реституције... док реституције се одвијају посвуда. Чудна ситуација  :0120_angryy:

Прије ће бити да је у питању систем "рука руку мије".

Али извини молим те, обавезно, али ОБАВЕЗНО увести Цркви порез на Адоби ПДФ читач! Ајмо, паре на сунце  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

А на овом форуму су све антицркени људи?

Ovaj forum je daleko od preseka pravoslavnog stanovnistva u Srbiji.

Malo je kontraintuitivno da pravoslavci podrzavaju Radulovica. Njega vole elitisti i ateisti

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Malo je kontraintuitivno da pravoslavci podrzavaju Radulovica. Njega vole elitisti i ateisti

Радуловић привлачи људе из Цркве зато што је део ове патриотске циљне групе у Цркви. Прошле године га је владика Григорије позвао на теолошки симпосион нпр.

И привлачиће све више јер нуди нешто конкретно за разлику од ових што годинама, што би реко Ракић, само дувају у националну прдаљку, а ништа конкретно не раде (СРС, Двери, Образовци, Трећа Србија, СНП и разне друге квазипатриотске странке које патриотизам заснивају на мржњи према гејевима, зиду за мигранте, дечијим заблудама да ће Путин да спаси Србију, да нам поклања оружје итд.)

Подели на овим сајтовима

Не испада ништа. Лепо сам објаснио у мејлу. Овде ме мрзи да све пишем.

Па тако си написао, али хајд можда сам и ја криво схватио.

Но, на крају крајева то није разлог за неувођење пореза на комерцијалне активности религијске организације ( значи не само СПЦ, него и свих осталих. Али нашим љибстерима је слађе од еурокрема ударати само на СПЦ ). Али да не скрећемо са теме. 

Подели на овим сајтовима

Радуловић привлачи људе из Цркве зато што је део ове патриотске циљне групе у Цркви. Прошле године га је владика Григорије позвао на теолошки симпосион нпр.

И привлачиће све више јер нуди нешто конкретно за разлику од ових што годинама, што би реко Ракић, само дувају у националну прдаљку, а ништа конкретно не раде (СРС, Двери, Образовци, Трећа Србија, СНП и разне друге квазипатриотске странке које патриотизам заснивају на мржњи према гејевима, зиду за мигранте, дечијим заблудама да ће Путин да спаси Србију, да нам поклања оружје итд.)

Да, али он онда привлачи родољубе, а не вјернике. Тј. он те људе привлачи по неком другом основу, а не на вјерском. Тако да технички речено, Радуловић не привлачи вјернике #slimylawyertactics  :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...