Млађони Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 pa organizuju se tenderi i firme se prodaju na njima. Prodaja je javna i svako ima pravo da ucestvuje u kupovini ... Sta ima ovde da nije po trzisnim pravilima? Ali bez insinuacija, vec sa cinjenicama ... Свака продаја је нетраснпарентна о свему томе Радуле прича овде: Предузећа су продавна није се знало ни колико вреде. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Знало се све колико вреди, већ су прикриване вредности залиха и ту су се узимале паре...типичан пример су "Вршачки Виногради" по рецепту ономад "Подрум Палића", "Севера" итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Знало се све колико вреди, већ су прикриване вредности залиха и ту су се узимале паре...типичан пример су "Вршачки Виногради" по рецепту ономад "Подрум Палића", "Севера" итд... Ако се знало то се није рачунало у продају. Продавали су их јефтније него што вреде. Конкретно је Радуловић прекинуо продају вршачких винограда упраов због тога, и из тог разлога је дао налог министарству да направи личне карте и да се одреди тачна вредност свега на ралном тржишту, а да се креће од цене напамет у продаји. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Sve je to ok ali ako je Radulović tako sposoban kako je mogao da pomisli da se bilo šta menja preko sns-a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Слаба вам дискусиај о Радуловићу углавном очекивано. Фура се теорија да је Вучићев човек, а слабо ко уопште зна шта радуловић оће, о чему прича и шта је кренуо да ради. Sve je to ok ali ako je Radulović tako sposoban kako je mogao da pomisli da se bilo šta menja preko sns-a? А какве везе има способност за вођење привреде/економије/бизниса са тиме да поверујеш Александру Вучићу, када те позове и каже "ја оћу да мењам свари" а ти му кажеш "ок ја ћу да урадим то и то" он каже "одлично то нам треба" По чему је оглед неспособности пробати када ти неко пружи такву шансу а ти већ пет година причаш о томе шта привреди у Србији треба? florenntina and cloudking је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Evo nesto iz prakse vezano za procenu vrednosti preduzeca. Kako nestaju milioni u samo par minuta razgovora http://www.youtube.com/watch?v=YTzsRPuCvWI Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 A budzet se donosio kako priznaj sam Dinkic "NAPAMET" iliti "gledanjem u bob" (od 2:30) http://www.youtube.com/watch?v=F861sJqFV4I Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Немој тако нико није дао предлог да се процењује вредност. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Evo nesto iz prakse vezano za procenu vrednosti preduzeca. Kako nestaju milioni u samo par minuta razgovora http://www.youtube.com/watch?v=YTzsRPuCvWI Mlati gluposti ministar. Knjigovodstvena vrednost i stvarna vrednost imaju veze kao oko i dupe. Stvarna vrednost se odredjuje na trzistu a knjigovodstvena se racuna na osnovi cene kada je nesto kupljeno, amortizacije itd i nema veze sa stvarnom vrednoscu. Covek pokazuje elementarno neznanje. Onaj direktor bi mogao da mu predaje ekonomiju ako nekada resi da je upise. Znaci dobro je Vucic uradio kada ga se kurtalisao ... Hvala ti na ovom linku, sada sam siguran da je covek budala. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Covek pokazuje elementarno neznanje. Onaj direktor bi mogao da mu predaje ekonomiju ako nekada resi da je upise. Немој да си смешан. Човек има биографију, и успехе у компанијама као саветник и ти и овај мож само да пљунете под прозор. Радна биографија радуловића: У периоду од 1990. до 1994. радио је у немачком предузећу Сименс, у пословима везаним за нуклеарне електране у Немачкој, Русији и САД.[3] Од 1994. до 1996. био је запослен у Antares-EDS-Amdahl-у, у Торонту, као „руководилац развојног тима реализационе базе података“.[3] Од 1996. до 1998. имао је више званичних функција у Интерпра медицинској мрежи (Interpa Medical Network), у почетку као потпредседник за развој, а потом и као један од чланова Управног одбора. Од 1997. до 2001. имао је функцију генералног директора у компанији која се бавила серверима за слике, TrueSpectre-у. Заједно са колегама из компаније, осмислио је архитектуру и алгоритме који су обрађивали слике на серверима. Од 2002. до 2006. био је саветник више инвестиционих компанија. Саветник је Савета Европе, ОЕБС-а, амбасаде САД, ГИЗ-а, НАЛЕД-а, и Удружења малих и средњих предузећа.[3]СНС га је одредила као министра као нестраначку личност. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Немој да си смешан. Човек има биографију, и успехе у компанијама као саветник и ти и овај мож само да пљунете под прозор. Ovaj covek nema veze sa ekonomijom a sta je radio njegov je problem. On ekonomiju poznaje koliko i prosecna domacica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ovaj covek nema veze sa ekonomijom a sta je radio njegov je problem. On ekonomiju poznaje koliko i prosecna domacica. Зато што нема везе са економијом, зато је саветник свих ових агенција, фирми и удружења, и зато је радио у фирмама економске функицје успешно. Такође је зато успео у Америци да изгради бизнис и фирму која је продата Адобеоу - јер нема везе са економијом. Ја не знам како си ти закључио да он не зна разлику између реалне вредности и књиговодсвене вредности из два минута исеченог разговара. Ја стварно не могу да видим, ево сад већ трећи пут слушам клип... ако можеш да ме мало прецизније упутш где си ти то чуо? Директор је рекао да је по закону да у билансима треба да стоји књиговоствена вредност, радуловић му одгвоорио да треба да стоји реална/стварна вредност и то је то. Нигде не видим да "не зна разлику" како ти тврдиш... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ја не знам како си ти закључио да он не зна разлику између реалне вредности и књиговодсвене вредности из два минута разговара. Ја то не знам, ево сад већ трећи пут слушам клип... ако можеш да ме мало прецизније упутш где си ти то чуо? Pa covek lupa da knjigovodstvena vrednost treba da bude realna vrednost. I da tu ne sme biti razlike. A onaj direktor, pametan covek, mu kaze da je knjigovodstvena vrednost ta i ta ali da je realna ta i ta .. I onda ga ova neznalica pita kako sme da postoji ta razlika. Znaci, covek se razume u ekonomiju kao ja u hemiju. Znaci veze nema. I ceo onaj snima je namenjen neznalicama ispret TV ekrana a emitovan je u svrhu popularizovanja ministra... To bi trebalo da ti smeta, a covek koji se koristi takvim metodama ( dok je bio na vlasti naravno ) pokazuje nemoralnost i od takvoga se nista dobro ne moze ocekivati kao ni od Vucica ili Nikolica na primer. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Pa covek lupa da knjigovodstvena vrednost treba da bude realna vrednost. I da tu ne sme biti razlike. A onaj direktor, pametan covek, mu kaze da je knjigovodstvena vrednost ta i ta ali da je realna ta i ta .. I onda ga ova neznalica pita kako sme da postoji ta razlika. Znaci, covek se razume u ekonomiju kao ja u hemiju. Znaci veze nema. I ceo onaj snima je namenjen neznalicama ispret TV ekrana a emitovan je u svrhu popularizovanja ministra... To bi trebalo da ti smeta, a covek koji se koristi takvim metodama ( dok je bio na vlasti naravno ) pokazuje nemoralnost i od takvoga se nista dobro ne moze ocekivati kao ni od Vucica ili Nikolica na primer. Погрешио си, то нигде није рекао. Рекао је да у закону у билансу треба да стоји реална вредност, а не књиговодствена. Директор му каже "то је књиговоствена вредност" и Радуловић га исправља и каже да по закону он треба у билансима да има реалну а не књиговоствену. Послушај опет, ниси лепо разумео. I ceo onaj snima je namenjen neznalicama ispret TV ekrana a emitovan je u svrhu popularizovanja ministra... To bi trebalo da ti smeta, a covek koji se koristi takvim metodama ( dok je bio na vlasti naravno ) pokazuje nemoralnost i od takvoga se nista dobro ne moze ocekivati kao ni od Vucica ili Nikolica na primer. Изсмислићеш ти још што та да га облатиш, чим наиђеш на тврд аргумент повлачип се у неке шесте теме. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Погрешио си, то нигде није рекао. Рекао је да у закону у билансу треба да стоји реална вредност, а не књиговодствена. Директор му каже "то је књиговоствена вредност" и Радуловић га исправља и каже да по закону он треба у билансима да има реалну а не књиговоствену. Rodjace, koja je "realna" vrednost masine amortizovane u proizvodnji 5 godina recimo? U knjigama se zavede kupovna cena pa se onda na osnovu zakona "amortizuje", odbija se svake godine odredjeni procenat od kupovne cene masine. I taj iznos nema nikakve veze sa "realnom" cenom. Povezivanje te dve stvari je glupost. I kako i koju vrednost u bilans ti da uneses? "Realnu" vrednost? Kolika je? Neka mu kaze ministar ( ondasnji ) ako zna ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука