Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Medjutim definitivno je dokazano da je covek stvoren kao duvandzija. Bog je u Edemski vrti posadio duvana za citavu vecnost da bi Adam i Eva mogli da pljugaju ali dzaba kad je nezdrava jabuka sladja. Mleko, sir i jabuka ubijaju ali zato duvan podmladjuje. Ppotpisujem. Ja sam bas primer za tu teoriju. Uz duvan bih dodala i francuska vina ( tu i tamo i sir ) I lepota i mladost su vecni. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Nedostatak gvozdja: cesto se desava pri bogatoj ishrani mlecnim proizvodima. U dodatku : klinicke studije su pokazale da odojcad koja konzumiraju kravlje mleko,gube manju kolicinu krvi iz njihovog digestivnog trakta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Svaka peta beba pati od KOLIKA .Pedijatri su odavno svatili da je najcesci uzrok kravlje mleko,Danas se zna ako majke koje doje svoje bebe svojim mlekom,ukoliko konzumiraju kravlje mleko,mogu prouzrokovati pojavu kolika kod svojih beba. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 sve ovo je objavljeno u poznatom engleskom casopisu PEDIATRICS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Aquilius Cratus i njemu je deda rekao da pije mleko Nije, kao sto ni tebi ocito nije rekao da se uozbiljis pre nego sto napunis 4 banke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 A jel ti to pises jer se bavis time ili cisto kopiras sta nadjes na netu? Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 sve ovo je objavljeno u poznatom engleskom casopisu PEDIATRICS Ti si ovde sveze mleko ( kravlje sveze melko zaista nije dobro za bebe, bolje je majcino mleko, ali to nije nikakva novost) pomesao sa mlecnim preradjivanama, a tu je i buter, sir, pavlaka, kajmak, a to jel jeste vrlo i ukusno i zdravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 pusti ti ovoga sta prica,ovo su naucni dokazi,godinama proucavani.Nebi smeli sa ovim da izadju u javnost da nisu dokazali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 ne bavim sa ja time,volim da citam o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Sta sve ne bi trebalo da izadje... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Sta sve ne bi trebalo da izadje... ok ja ne sporim to sto kazes. Vidis i sam na reklamama sad pricaju o tolerantnosti na laktozu ili netolerantnosti organizma,to je jedno u nizu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zato ja mislim da je covek svastojed (a i tako sam ucen) i zato mislim da covek ne treba da bude iskljucivo biljojed. Zdravlje lezi u biljkama,i sjeme koji nam bog dao, kao i mesa u umerenim kolicinama... takodje dobro meso od Jagnjece. ne mozemo biti svastojed jer ne jedes kucnu garnituru,staklo, coveka. U kom smislu mislis svastojede? ucen sam i ja kao ti, al kad sam dao odgovor sta je sa biblijom? receno mi da setim i da budem miran i dace mi dobru ocenu. takodje sam i ja imao misljenje da smo svastojed dok ja nisam sam poceo da se interesujem ondak sam svatio neke stvari, no ne kazem da sve znam... Probaj da nadjes knjige sta su pisala prvoslavna crkav, sta su pisala advenstisticna crkva nihova itrazivanja... mislim da ces dosta toga da naucis posto se ljudi bave istrazivanje, ljudi se trude za nase dobro al nema ko da cita. nemam nista protiv tvog odgovora vec zelim da ti kazem. Citaj Bibliju mnogo toga ces da nadjes korisnog veruj mi, prva uteha i prava nada.. “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 sta je laktaza? laktaza je enzim koji vam pomaze da se nosite sa secerom,a taj secer je laktoza. Svi sisari su posle odbijanja od mleka majcinog su sa nedostatkom laktaze,jer posto vise nema mleka u ishrani,vama nije potrebno da razlazete laktozu putem ovog enzima laktaze,tako da se enzim laktaza deaktivira na nivou gena.I kod ljudi postoji taj nedostatk laktaze. Naucno je dokazano da samo belci mogu da dobro tolerisu laktozu. A ostatak ljucke populacije tesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 E vo ja sam sada omlatio jogurt od po' kile ...punomasan ...pa nek ide zivot ... mogao si da sačekaš da prođe post... Данас је могао бели мрс и јаја, зато што је Крстовдан пао у суботу. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Zdravlje lezi u biljkama,i sjeme koji nam bog dao, kao i mesa u umerenim kolicinama... takodje dobro meso od Jagnjece. ne mozemo biti svastojed jer ne jedes kucnu garnituru,staklo, coveka. U kom smislu mislis svastojede? ucen sam i ja kao ti, al kad sam dao odgovor sta je sa biblijom? receno mi da setim i da budem miran i dace mi dobru ocenu. takodje sam i ja imao misljenje da smo svastojed dok ja nisam sam poceo da se interesujem ondak sam svatio neke stvari, no ne kazem da sve znam... Probaj da nadjes knjige sta su pisala prvoslavna crkav, sta su pisala advenstisticna crkva nihova itrazivanja... mislim da ces dosta toga da naucis posto se ljudi bave istrazivanje, ljudi se trude za nase dobro al nema ko da cita. nemam nista protiv tvog odgovora vec zelim da ti kazem. Citaj Bibliju mnogo toga ces da nadjes korisnog veruj mi, prva uteha i prava nada.. Mislio sam na onu podelu na mesojede,biljojede i svastojede.Naravno da nisam mislio da se jede staklo(mada ima i toga),drvo itd... Sto se tice dela oko Biblije,ja nju nikada nisam shvatao kao naucnu knjigu,ne smatram da joj je to svrha.Pogotovo ne zelim da ucim biologiju iz adventistickog shvatanja Bibilije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука