Jump to content

Srbi, mudžahidi, u sirijskom ratu :(

Препоручена порука

abu-omar-al-chechen%20%281%29.jpg

Među bosanskim „svetim ratnicima“ u Siriji našla su se i dvojica Sarajlija koji su prešli na islam i postali radikalni sledbenici selefijskog pokreta.Reč je o Advanu Mijatoviću,koji se ranije zvao Dušan i Marku Nikoliću koji je u džihad otišao početkom januara,nakon što se prethodno u Švedskoj šerijatski venčao sa Somalijkom.

Dvadesetak dana kasnije za njim je krenuo i Advan Dušan Mijatović, sarajevskoj policiji dobro poznat po brojnim razbojništvima.

Preuzeto sa

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Какви су то Срби ?! 

ma nije bitno kakvi su, bitno je da su tamo, bez Srba ništa nejde, Srbi su i u Vatikanu, CIA, FBI, Interpolu, američkom Senatu, ruskoj Dumi. Među masonima, iluminatima, mafjanima, mudžahedinima, Cosa nosttri, triadama a ako pukne nekakav kineski, korejski ili japanski građanski rat biće ih sigurno i tamo, bez Srba tako šale ništa proći ne može! Srbi kontrolišu sve na svijetu.

:D

Подели на овим сајтовима

Mene to toliko ni ne čudi više, Federacija BiH je postala jedna grosse praonica mozga, tamo ima već koliko hoćete samih Srba i Hrvata sluđenih njihovom propogandom pa mnogi trabunjaju nešto o tom da govore bosanskim jezikom i da su nacije bosanske. Vidio sam to na svoje oči uživo kad sam se u Njemačkoj sreo s nekoliko takvih "egzemplara" i hrvatskih i srpskih koji su imali temeljito nasapunjan mozak a dosta je pogledat i videa pa je svakom jasno koliko je sati. Ja sam prvo mislio, hajd, oni tamo Srbi i Hrvatii samo to tako pričaju radi mimikrije i sl. al kakvi, oni pošteno do tog zabrazdili. Ta propaganda je slična kao ta bugarska na radio Sofiji što je bila za SFRJ ili na radio Tirani ona albanska za Envera Hodže pa one propagandne emisije na našem i na engleskom što su bivale, neviđena mentalna masaža.    

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...