Jump to content

Mala knjiga o veri

Оцени ову тему

Препоручена порука

Draga braćo, koristim priliku da sa vama podelim ovo malo delce koje sam napisao a uskoro treba da bude i odštampano. Knjiga je o veri, svakako, ima dosta iz katoličkog ugla gledanja, ali osnovne stvari su nam svima zajedničke. Ako ništa drugo, a ono onaj ko bude pročitao ovu knjižicu saznaće više o načinu kako katolici gledaju na stvari, ali sasvim sam siguran da će naći i dosta stvari koje mogu da razjasne neke elemente sopstvene vere. 

Kako rekoh, treba da bude štampana za odprilike nedelju dana. Ipak sam je postavio već na SCRIBD jer smatram da knjige o veri treba da budu dostupne svima. Jasno je da štampa košta i da mora da se plati i materijal i rad ljudi, ali kao da mi, katolici a i pravoslavci zaboravljamo osnovnu dimenziju da je važno da širimo veru na svaki način, pa i ovaj. Prečesto se dešava da knjige koje se godinama prodaju po našim knjižarama i dalje se prodaju a ne mogu da se nabave besplatno. Sa dolaskom interneta imamo mogućnost da barem starije knjige, ali i one važne damo svima u ruke besplatno u elektronskoj formi, pozivajući vernike da ipak, podrže izdavačku delatnost i kupovinom štampanog izdanja. 

I tako...stavljam vama u ruke ovu knjigu. Ni jedno delo nije bez svojih mana, pa eto, molim unapred za oproštenje za greške.

http://www.scribd.com/doc/200094343/U%C4%8Ditelj-je-rekao-mala-knjiga-o-veri

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...