Jump to content

Мали Никола херој улице .

Оцени ову тему

Препоручена порука

Прочитајте овде http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1492972/%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%B8+%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0+%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%98+%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5.html како мали дечак се сналази за неки динар за себе и своју мајку.

Боже помози малом Николи и свој другој деси које се тако боре да зараде неки динар .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Само се питам како могу појединци да увреде дете . Жалосно. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

ja ga odavno vidjam u kraljice Natalije :) ima vec 2 godine (ako ne i duze) kako tako radi 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Кад човјек погледа колико је мало потребно за срећу и колико би значило кад би сваки дан писали о неком оваквом случају, а нажалост имамо их много, и да сви они који прочитају одвоје само по мрвицу, не би било ни гладних, нити жедних; ни бескућника, ни просјака... Тако просто и једноставно, а тако компликовано и неизводљиво.

Можда би ваљало, ако већ не постоји, отворити једну тему за све овакве случајеве и пошто је, ајде бар да буде нека корист од њега, фејсбук најчитанији објављивати на вашој званичној фб страни сваки случај појединачно и рећи људима, то сам безброј пута поновио, да се не стиде и да оставе по 10 динара јер то није срамота, напротив, а кад би рецимо сви учлањени само са овог форума оставили по тих 10 динара, то би било, не знам колики је тачан број чланова али рачунам да је преко 5000, минимум 500 000 динара. Сасвим довољно за једну породицу за цијели мјесец! А ја тих 10 динара(центи), врло често и много више, оставим конобару у кафићу. 

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Кад човјек погледа колико је мало потребно за срећу и колико би значило кад би сваки дан писали о неком оваквом случају, а нажалост имамо их много, и да сви они који прочитају одвоје само по мрвицу, не би било ни гладних, нити жедних; ни бескућника, ни просјака... Тако просто и једноставно, а тако компликовано и неизводљиво.

Можда би ваљало, ако већ не постоји, отворити једну тему за све овакве случајеве и пошто је, ајде бар да буде нека корист од њега, фејсбук најчитанији објављивати на вашој званичној фб страни сваки случај појединачно и рећи људима, то сам безброј пута поновио, да се не стиде и да оставе по 10 динара јер то није срамота, напротив, а кад би рецимо сви учлањени само са овог форума оставили по тих 10 динара, то би било, не знам колики је тачан број чланова али рачунам да је преко 5000, минимум 500 000 динара. Сасвим довољно за једну породицу за цијели мјесец! А ја тих 10 динара(центи), врло често и много више, оставим конобару у кафићу. 

Evo tema o tome ja sam je otvorio danas, takodje sam se šokiao kad sam video deu koja su naglo, odjednom morala da porastu. https://www.pouke.org/forum/topic/31766-pomozimo-na%C5%A1e-malo-ne%C4%8Dije-je-mnogo/#entry1019519

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...