Ненад Р. Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Прочитајте овде http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1492972/%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%B8+%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0+%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%98+%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5.html како мали дечак се сналази за неки динар за себе и своју мајку. Боже помози малом Николи и свој другој деси које се тако боре да зараде неки динар . nana, Плутон, Никола Поповић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RkHFoO17qys Пг, Никола Поповић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 svaka cast! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Само се питам како могу појединци да увреде дете . Жалосно. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 ja ga odavno vidjam u kraljice Natalije ima vec 2 godine (ako ne i duze) kako tako radi Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Кад човјек погледа колико је мало потребно за срећу и колико би значило кад би сваки дан писали о неком оваквом случају, а нажалост имамо их много, и да сви они који прочитају одвоје само по мрвицу, не би било ни гладних, нити жедних; ни бескућника, ни просјака... Тако просто и једноставно, а тако компликовано и неизводљиво. Можда би ваљало, ако већ не постоји, отворити једну тему за све овакве случајеве и пошто је, ајде бар да буде нека корист од њега, фејсбук најчитанији објављивати на вашој званичној фб страни сваки случај појединачно и рећи људима, то сам безброј пута поновио, да се не стиде и да оставе по 10 динара јер то није срамота, напротив, а кад би рецимо сви учлањени само са овог форума оставили по тих 10 динара, то би било, не знам колики је тачан број чланова али рачунам да је преко 5000, минимум 500 000 динара. Сасвим довољно за једну породицу за цијели мјесец! А ја тих 10 динара(центи), врло често и много више, оставим конобару у кафићу. Ненад Р. and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Кад човјек погледа колико је мало потребно за срећу и колико би значило кад би сваки дан писали о неком оваквом случају, а нажалост имамо их много, и да сви они који прочитају одвоје само по мрвицу, не би било ни гладних, нити жедних; ни бескућника, ни просјака... Тако просто и једноставно, а тако компликовано и неизводљиво. Можда би ваљало, ако већ не постоји, отворити једну тему за све овакве случајеве и пошто је, ајде бар да буде нека корист од њега, фејсбук најчитанији објављивати на вашој званичној фб страни сваки случај појединачно и рећи људима, то сам безброј пута поновио, да се не стиде и да оставе по 10 динара јер то није срамота, напротив, а кад би рецимо сви учлањени само са овог форума оставили по тих 10 динара, то би било, не знам колики је тачан број чланова али рачунам да је преко 5000, минимум 500 000 динара. Сасвим довољно за једну породицу за цијели мјесец! А ја тих 10 динара(центи), врло често и много више, оставим конобару у кафићу. Evo tema o tome ja sam je otvorio danas, takodje sam se šokiao kad sam video deu koja su naglo, odjednom morala da porastu. https://www.pouke.org/forum/topic/31766-pomozimo-na%C5%A1e-malo-ne%C4%8Dije-je-mnogo/#entry1019519 Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Овде http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1494041/%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%9B+%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BC+%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8.html имате жиро рачун где можете да уплатите за помоћ малом Николи. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Srce malo... Kako sudbina nije blagonaklona, prema nekim ljudima. Kako tako maleno biće, mora prerano da odraste. Znači, za sve ima protežiranja a za jednu majku, ovakvog deteta, nema posla ?! Grozomorno. Da ti se povraća, povraća. Povraaaaaaća. Srbijo, stidi se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука