Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ....већ?! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 te su mi grupe stvarno sve glupe. imam profil vec godinu dana i nisam ni u jednoj grupi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Брате зависи, како коме. Наше искуство са ЖРУ је сасвим другачије....Отворили смо преко 10 право. група и привукли доста људи на форум....Ево шта је управо данас најновија чланица написала. мислим да су групе изузетан простор за мисионарење, што је и првенствено циљ ЖРУ-а. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kraljica Sunce Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ??? [/url] ??? ?? ?????? ????? ????????? ??????? ????????. Hahahahaha! Imam 3-4 posta i ve? sam poznata! 0304_smile4 Ups, ovo nema veze s temom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ??? [/url] ??? ?? ?????? ????? ????????? ??????? ????????. Hahahahaha! Imam 3-4 posta i ve? sam poznata! kraljica Ups, ovo nema veze s temom... ???? ??? ???? ???? ???? ??????? ....??? ???? ?????. 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Више је посећена његова "фан страница" која већ броји око 6,000 људи. :smiley: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука