Jump to content

Samozvana CPC izbrisala Svetog Savu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Братац, нисам се ја изјаснио како треба, вјероватно.

Нису они направили своју ћирилицу - било по чему другачију, него су "направили" своју ћирилицу да би утврдили црногорску нацију, коју су "створили" исто као и цркву, јер не знају како да правдају Црнојевиће, Балшиће, Петровиће и све своје претке који су писали ћирилицом. То је искључиви разлог. ;-)

Ако ти видиш неку разлику између српске и те измишљене црногорске ја је не видим.

Исто као што су са језиком урадили с тим што ту постоји разлика у изговору и наречју и то је све.

Кад би се тако правио језик онда би свако племе у Црној Гори причало својим језиком и имало своје писмо.

Тек ова последња глупост...

Sinak, a koji razlog bio da mi napravimo svoju? Sta nam smetala cirilica? Sto smo zapeli da je menjamo?

A inace ta promena bi danas bila proglasena za izdajnistvo, autosovinizam, anti crkveno delovanje i direktno rusenje srpstva!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sinak, a koji razlog bio da mi napravimo svoju? Sta nam smetala cirilica? Sto smo zapeli da je menjamo?

A inace ta promena bi danas bila proglasena za izdajnistvo, autosovinizam, anti crkveno delovanje i direktno rusenje srpstva!

Не разумијеш о чему ти причам.

Ствар је да су они ту српску ћирилицу самопрозвали црногорском. Нити су шта додавали, нити одузимали.  Ја ти о томе причам.

Ова твоја питања су за другу тему.

Кад смо код  "црногорске" ћирилице:

vlada-crne-gore-cirilica-engleski-foto-p

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Не разумијеш о чему ти причам.

Ствар је да су они ту српску ћирилицу самопрозвали црногорском. Нити су шта додавали, нити одузимали.  Ја ти о томе причам.

Ова твоја питања су за другу тему.

Кад смо код  "црногорске" ћирилице:

vlada-crne-gore-cirilica-engleski-foto-p

nisi sasvim dobro informisan

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/politika/glas-javnosti-17-08-2011/crnogorska-azbuka-od-32-slova

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...