ПиП Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 а коме си ти ''жртвовао'' своје девичанство Док тражимо сатанизам споља сами га најпажљивије негујемо. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 значи и ти си био прави враг Обрни окрени, док јуримо ђаволе напољу они играју коло у нама самима. То је највећа обмана сатане. Ако га "убијемо" у нама споменик ће сам пасти. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Meni je mnogo zanimljivija činjenica da žele da ga stave (spomenik) pored deset zapovesti od samog podatka da žele svoj spomenik tj. spomenik svog duhovnog vodje Милан Ракић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Meni je mnogo zanimljivija činjenica da žele da ga stave (spomenik) pored deset zapovesti od samog podatka da žele svoj spomenik tj. spomenik svog duhovnog vodje Па јасно је ко дан, како су људи поставили у душама својим тако ће бити и споља. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Ko kaze da je amerika hricanska zemlja, ona je ateisticka-satanska zemlja, tamo su hricsani maninina. svi znamo da se satana ugnezdio tamo, a EU ubedjuje ljude da prepadnemo tamo. i sama biblija kaze: ce izadje zmaj, pa ce se pojavi druga azdaja koja ce da tera ljuda da veruju onoj prvoj “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 ja stvarno ne mogu da razumem da normalan čovek može da veruje u sotonu... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 ja stvarno ne mogu da razumem da normalan čovek može da veruje u sotonu... To i meni cudno... kolko znam pravoslavci veruju u Boga a ne u Sotonu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Баја са скице и Мадона на сценском наступу. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 To i meni cudno... kolko znam pravoslavci veruju u Boga a ne u Sotonu... Znas postoji razlika u veri. Verujem da postoji Bog i svetitelji i andjeli i satana i njegovi demoni ali verujem samo Bogu i andjelima i svetiteljima a nikako satani i demonima. Vidis verujem da postoji ali mu ne verujem. Nemam poverenja u njega. Nadam se da ti je jasno! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука