Александар Милојков Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 klapklap klapklap Bas simpaticno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Slika je za naslovnu stranu. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Необично лепо и симпатично. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 sad ce vladika Atanasije ovo dijete uclaniti u stranku smotanih 0104_cheesy simpaticna slika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petra@ Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Стварно прелепо...слика ме одушевила,хвала ти! klapklap klapklap klapklap Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 prelijepo klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Буди ми се предиван осјећај!! одушевљена сам!!!! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 0202_238 .gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 А Исус дозвавши их рече: Пустите децу нека долазе к мени, и не браните им; јер је таквих царство Божије. 0202_238 dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Кад је ово сликано? Делује као да дете има неку мини-кадионицу :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Сликано је на Богојављање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Има ли шта лепше од овога ? Феноменално navijanje ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука