Jump to content

legalizovana marihuana u koloradu

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Ех, још кад би легализовали неке теже дроге,твоје председниковање би се простирало и даље од космоса.

Ti govoris o spajsmelanzu! Skromnost ne zadrzava moje ambicije, priznajem.

Third-Stage_Guild_Navigator.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Гледао сам у неком филму недавно јако добар коментар на ову легализацију дрозе, вели један студент:

Ако се иде тим путем онда би требало направити посебну траку за пијанице на путевима. И тако легализовати и пијанство на путевима па ко хоће да гине нека гине.

Komentari gde se tipa porede ubistva i pijanstva sa narkoticima su u najmanju ruku glupi.

A evo i zasto.

Zakon protiv narkotika - stitis narkomana samog od sebe.

Zakon protiv vozenja pod alkoholom - stitis ostale uceniske u saobracaju od alkoholizanog lica.

Sad moze neko da kaze - pa i ljudi na heroinu pljackaju. Tacno tako, ali ovde pricamo o legalizaciji marihuane. Ne heroina. 

Uzimati heroin kao izgovor protiv legalizacije marihuane ili nekih drugih narkotika je u najmanju ruku nerealno.

Zato sto se konstatno zaboralvja da su kafa, cigarete i alkohol - takodje narkotici. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Гледао сам у неком филму недавно јако добар коментар на ову легализацију дрозе, вели један студент:

Ако се иде тим путем онда би требало направити посебну траку за пијанице на путевима. И тако легализовати и пијанство на путевима па ко хоће да гине нека гине.

Аха, имало би можда смисла, да реалност није оваква: 

http://www.alchimiaweb.com/blogfr/wp-content/uploads/2013/05/tobacco-vs-cannabis.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ltfocmNUnY1qbvyllo1_500.jpg

Подели на овим сајтовима

Fantasticno. Ostvarujese bozija rec. Verujem da je blizu mukaama i izmetu koji se siri na planeti. Nadam se da ce  Isus izprebije toliko dobro da ce mi znoj iz zadnice da izvadi. Bezobrazluk santanski.

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Fantasticno. Ostvarujese bozija rec. Verujem da je blizu mukaama i izmetu koji se siri na planeti. Nadam se da ce  Isus izprebije toliko dobro da ce mi znoj iz zadnice da izvadi. Bezobrazluk santanski.

Не знам јеси ли свестан да је марихуана била легална све до пре 100 година

Подели на овим сајтовима

Jer pradede znaju zasto!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

А још бих и да додам ово http://www.unitedpatientsgroup.com/blog/wp-content/uploads/2013/10/effects_alcohol_vs_marijuana.jpg

и да питам зашто се толико противите легализацији марихуане

Ко каже да сам против?

То је наша стара традиција, турци су овде дували ганџу 500 година и они њиови хашишари са нергилама, то ти је било у сваком сарају не само у Босној него где год су били Турци, вели се и за неке ајдуке да су били хашишари. Можда су зато били тако блесави да се туку 500 година с турцима који су исто тако били дрогирани.

Подели на овим сајтовима

И хероин итд... причајући да се друштво деградира данас је лош аргумент управо из тих разлога.

Када забраниш наркотике имаш највећу деградацију друштва - јаку и утицајну мафију.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И хероин итд... причајући да се друштво деградира данас је лош аргумент управо из тих разлога.

Када забраниш наркотике имаш највећу деградацију друштва - јаку и утицајну мафију.

Јесте закони само спутавају људе.

Треба све дозволити јер анархија је природно стање људског друштва. А природу не треба спутавати, јер то није природно.

Подели на овим сајтовима

Јесте закони само спутавају људе.

Треба све дозволити јер анархија је природно стање људског друштва. А природу не треба спутавати, јер то није природно.

Не веруј све што пише на Wikipediji.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Tako je, zakona ne treba biti uopste. :aplauz:

Подели на овим сајтовима

Tako je, zakona ne treba biti uopste. :aplauz:

Будите мало реалани, не сањајте (читај: не тражите) немогуће! Не  треба одбацити метафизичку дихотомију човека у чисте "добре" и "зле" људе.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...