ivona Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 opet van topika,ali gazda Karakondzula dozvolio! http://youtu.be/rDp944GP1VI Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Кад је Коен у питању онда је све дозвољено. Један од мени омиљених кантаутора. https://www.youtube.com/watch?v=wRCaPMWPfiY Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 ivona and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Колико пута си љубила странца и била као птица крај човека, који не лети до твојих висина и не зна тајну скривену у теби... Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ivona and badenac је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Možda niko nije umeo da te želi ovako kao ja noćas. Morao sam da izmislim da si nešto sasvim, sasvim trajno. Drukčije ne bih izdržao okovan u ova usijana rebra. Morao sam da izmislim da si nešto sasvim, sasvim beskrajno, u ovim batrgavim noćima što imitiraju sreću. A o meni i ne pitaj. Ko sam ja? Niko. Trava. Zaista, ti mene tako divno ne znaš. A o kiši ti nisam ni rekao: sve mi je usne ulubila. Malo me ljubila. Malo ubila.... badenac, ivona and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ivona and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 ljudi ljudi di je kafa? badenac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
badenac Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Djuza - Crn oganj oci su.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
badenac Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Malo italijanskog zvuka... Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Караконџула and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 badenac and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rhcGroIbHiI Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука