Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 e to se ceni Dano,dobro raspolozenje i ovakve pesme koje te bace u secanja!aj da se jos vise razmdramo,tek smo pocele! :brokoli: http://www.youtube.com/watch?v=XHc9pDyMVCw Ово није шлагерска песма али ај да ти узвратим да се размрдамо мало.. :мајкл: Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Добро јутро свим заљубљеницима у шлагер звуке и призвуке. ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Добро јутро - добар дан Караконђуло.. http://www.youtube.com/watch?v=QZmCQyKGktc Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Ово није шлагерска песма али ај да ти узвратим да се размрдамо мало.. :мајкл: http://www.youtube.com/watch?v=6_v6rGRwVxMpa Dano bice jednog dana bre! Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Ево мало романтике ја сам романтична душа.. Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Ево мало романтике ја сам романтична душа.. Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 e ovo je meni zaista mama pevala ... divna pesma! Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Jazzy varijanta. Данче* and ivona је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 :good2: Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Ех како је дивна била ова музика у давним временима... Просто уживаш! ivona and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 "Da su me ukrali Cigani, provodio bih dane ležeći u travi kraj autostrade, svirao bih gitaru i prelazio milje, ljubeći jedno biće slobodno i divlje" ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 "Da su me ukrali Cigani, provodio bih dane ležeći u travi kraj autostrade, svirao bih gitaru i prelazio milje, ljubeći jedno biće slobodno i divlje" dobra! Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 jedna od najvecih femme fatale ever! Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7XlrlI1MtIU Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука