Караконџула Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Za sve ljubitelje šlagera otvaram ovu temu, pošto ne vidjeh na prvih pet-šest stranica temu posvećenu ovom "muzičkom pravcu". Budite slobodni da postavljate vaše šlager-favorite, bez obzira o kojoj se nacionalnoj sceni radilo (tj. domaćoj ili bilo kojoj stranoj). YOKA, Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 u to ime, evo malo slaga sa jagodama Милан Ракић, YOKA, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 YOKA, Караконџула, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Караконџула, Дуња, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Odličan izbor, drago mi je da ovdje ima još ljubitelja "šlager kulture"! Evo od mene još jedna starija : Милан Ракић, Данче* and YOKA је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lMYeRWAWHAQ Караконџула, YOKA, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Таша, Phoebe, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 u to ime : ) Ленка*, Милан Ракић, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Таша, YOKA, Караконџула and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Sanja Т., YOKA, Караконџула and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 http://youtu.be/zY4H5SNEr18 Јелина, Милан Ракић and YOKA је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Караконџула and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 keka, Данче*, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Дуња, Данче*, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 JESSY, Милан Ракић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука