Jump to content

Опера

Оцени ову тему

Препоручена порука

једино овако, колико сам успео да изнедрим :)

http://www.opera.com/download/languagefiles/

е сад колико ће ти се свидети локализација, не знам, не користим оперу, тако да немам искуства ...

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Ја користим оперу малте не од почетка ! Пошто имам легално плаћен Windows XP , често при укључењу односно када стартујем ОПЕРУ стигне ми информација да постоји нова верзија опере и обавезно је надоградим.Можда неких годину дана имао сам верзију на Хрватском језику а задњих можда 6-7 месеци имам српску оперу  0104_cheesy

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Nije loša Opera pre svega zbog brzine. U odnosu na ostale pretraživače, najbrža je.

Vatrena Lisica je ipak najbolja po meni, jer u eri novih multiplikovanih procesora njeno kočenje i ponekad sporost ne predstavljaju više problem.

Najbolja je pre svega zbog zaista brojnih dodataka koji Lisicu čine ne samo pretraživačem, već i potpuno nezavisnim sistemom.

Opera u pogledu na Lisicu ima zaista neznatan broj dodataka (vidžeta) koji su više šminka nego što su funkcionalni. Mada za sporije to jest starije računare, uvek sam pre da se stavi Opera nego Lisica.

Internet Eksplorer je bez obzira na ukidanje monopola pri kupovini sistema i dalje neophodan a i nije tako loš. Prekopirali su neke fore sa Lisice, tako da može i on da posluži.

Jedino nisam baš zadovoljan Guglovim Internet Pretraživačem, mislim da su ga izdali čisto da budu deo konkurencije.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...