karadjordje Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Ја бих ушао код њих кући pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 karadjordje рече: ??????,?????? ?????????? ?????? ???? ?? ?? ??????? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ?????????? ?? ???? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 :drugarstvo: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 3, 2009 Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Што се тиче те литературе , она може бит веома корисна, у Новом Саду сам замолио неке јеховисте који су редовно долазили у једну зграду да ми донесу сваки пут кад дођу доста те литературе а да ћу ја однети на село па поделити. И ја реко , ма нема шансе да прихвате моју понуду, кад после неколико дана почеше доносити , прво мање , па онда више , па када су видели да код мене није задржано оно од пре , богами донели су баш доста тог папира. Ја има на крају кажем , (било ме више срамота) да не могу толико да поделим да ми више не доносе а кад ми опет буде требало ја ћу им речи. Наравно заиста сам однео сав тај папир на село , требало мојима за потпалу преко зиме , добро гори , мада не и онај масни , тај више направи смеће у шпорету него ватре. C.A._R.I.A., YOKA and Anette је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 Е не,ево видим,чувени ССС-Campus Crusade for Christ-Џош Мекдауел из бек :cheesy1: http://studentskikutak.com/m/osajtu803.html Џош Мекдауел је протестантски аполог који користи Православне Свете Оце како би доказао тачност Светог Писма а истовремено пориче тачност Светих Отаца Еееее,само их чекам у Подгорици и Црној Гори..... Како жалим што данас није на снази закон Светог Петра Цетињског па да тај закон фино рече ка у стара добра вренена:Ђе се нађе јеретик да буде огњем из пушаках разнешен > Или законик цара Душана:Ђе се нађе латински поп да се ожеже и да се проћера > Грци су рецимо фино одрадили посао а мислим да ће Светлана то знати боље од мене:У Уставу су ставили да ниједно Свето Писмо не може бити издато без благослова Атинског архиепископа и нема да им вршљају јеховини адвокати са апокрифима од Библије.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 То сам ја планирао да урадим...али да пођем са око 10 људи и свако да узме по једно десетак књига и онда све то у Морачу pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 ????? рече: karadjordje рече: ??????,?????? ?????????? ?????? ???? ?? ?? ??????? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ?????????? ?? ???? ?????... ?????? ??? ????? ?? ??????? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ????? ???????? ???? ???? ?? ?????? ????????? ?????????? ? ?????? ????????? ????????....????? ??? ?????? ????? ?? ?? ???? ???????? ?????? ????????? ?????????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 Ех а шта ћемо са Утјехом, тј. Улцињем и Баром... ? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 Нас ће да поједу секте и ја мислим да би било корисно колико може да се то спријечи само се бојим да не постанем као локална трачара у том послу.Људима је битно да иду у Цркву и да се баве некаквом духовношћу али нико неће да се покрене да се брани вјера.Хиљаду пута сам поменуо да треба да се организујемо да бисмо зауставили најезду секташа и нико неће.Добијао сам одговоре како то треба да ради Црква.А шта смо ми?Јесмо ли ми вјерници слијепо цријево Цркве?Свети Павле је рекао да будемо спремни да увијек дамо одговор и тако и треба:кад нам дође католик,мслиман,јеховин сведок,адвентиста или неко други ми треба будемо увијек спремни да се ухватимо у коштац са тим болестима и пошастима.Поблем је следећи:неко је Православан и онда га не занима Историја Цркве,а ту има 90 % материјала за борбу против секти,вели он да га занимају Свети Оци и духовност.И,сјутра се ожени и добије дијете и дијете му оде у секту јер је родитељ био лијен да прочита неку књигу оца Лазара Милина или Дела Апостолских Ученика и онда чупа косу с`главе и пита се гдје је погријешио.Е,због недостатка аргумената родитељ изгуби дијете. Сјећам се кад сам почео да читам Црквене књиге и мислили ми кући да сам у секту и ја их питам:Кад је Православље било секта?Сјећам се да ми је бака,која ме много воли,говорила да ако сам у секту да треба да ми се помогне и да се прича са мном и ја сам знао да јој грубо одбрусим:И шта да ми кажеш,како то не ваља?И,шта даље? Дакле,не улази ми у главу зашто се преводе модерни теолози.Зашто се не преведу рани Оци Цркве?Зашто немамо преведено све од Светог Златоуста?Дјела Светог Јустина коштају 1000 евра и ко ће то да купи у убогој Црној Гори?За кога ли је писао Свети Јустин?Је ли за Била Гејтса,Мила Ђукановића или Веска Баровића или за просте Србе? Ради се о тоталном расулу и зато секте раде пуно паром и доке се не буду уозбиљили људи из администрације и са виших положаја ја као и моји другови и моји истомишљеници смо стопирани и немоћни. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2009 Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 karadjordje рече: ? ??,??? ?????,?????? ???-Campus Crusade for Christ-??? ???????? ?? ??? :cheesy1: http://studentskikutak.com/m/osajtu803.html ??? ???????? ?? ????????????? ?????? ???? ??????? ??????????? ????? ??? ???? ?? ??????? ??????? ?????? ????? ? ??????????? ?????? ??????? ?????? ????? :-[ ?????,???? ?? ????? ? ????????? ? ????? ????..... ???? ????? ??? ????? ???? ?? ????? ????? ?????? ????? ????????? ?? ?? ??? ????? ???? ???? ?? ? ????? ????? ???????:?? ?? ???? ??????? ?? ???? ????? ?? ??????? ???????? > ??? ??????? ???? ??????:?? ?? ???? ???????? ??? ?? ?? ????? ? ?? ?? ??????? > ???? ?? ?????? ???? ???????? ????? ? ?????? ?? ?? ???????? ?? ????? ???? ?? ????:? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ????? ????? ?? ???? ???? ?????? ??? ?????????? ???????? ???????????? ? ???? ?? ?? ??????? ???????? ???????? ?? ?????????? ?? ???????.... pih kad vidim marketing nasmejanih lica, a nigde krsta za vreme price o Bogu ... bah, smrdi клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2009 Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 ??????? рече: Medo, brate Svaka ti je na mestu. Vidis mozemo jos pri?ati o tome, ali ja sam ta zla što se ti?e droge lako podnela. Svi u ku?i su mi pušili i to mnogo, izuzev Nane moje (ona me je othranila pored dede), sad su u Carstvu nebeskom. Imala sam teško detinjstvo, ali otpor prema tom dimu mi je uro?en. Naime kad osetim dim cigarete, plu?a mi se uko?e i više ne mogu da dišem, a suze potocima liju...Talo da mislim da ima nešto i u nasle?u. Nikad ?ak nisam ni došla u iskušenje. Jednom, kao tinejdžerka, posetila sam uve?e sestru od tetke koja je narkoman. Nerado me je primila...htela je sunce moje, da me zaštiti...Ja tada o drogama nisam nista znala, samo sam videla da je društvo ?udno i miris...Zanesvestila sam se odmah, ona mi je otvorila prozor, povratila me, sunce moje, onako drogirana i izvela me napolje...Nikad joj to ne?u zboraviti. A imaj na umu da ništa o tome nisam znala i da su mogli lako, veoma lako da me navuku, Zato ja moju decu u?im, stalno. Sestra se, sre?om izvukla, ali više ne živi ovde pošto je morala da proda stan zbog dugova oko droge i pobegne od dilera u beli svet... :-[ narkoman skoro nikad ne gubi covecnost zbog droge, takav je uvek u dubokom ocaju paralisanosti od i zbog negativnih karakteristika ... to je i najveca obmana droge - da uvek mozes da se skines, kad ono cvrc. nikad ustvari i ne zelis da pokusas. sto se tog nemilog dogadjaja tice sa tvojom sestrom i njenim problemom, ti si svakako imala ociglednu reakciju na vreme od Boga poslatu. ja sam i dalje u enigmi zasto sam toliko putovao dovde, i to je jedan od razloga sto citam dan noc sta se ovde pise, ne bih li pronasao odgovor na neka pitanja. ne zelim da te mracim ali pazi se suvog ucenja, takodje. vrlo lako moze da ispadne u jednom trenutku da razvijes kod deteta bolesnu radoznalost i zelju da proba. takve misli treba u korenu saseci, kad i ako se primete. nemoj se zavaravati, narkoman je u stanju da se nikad ne otkrije ukoliko ga ne postane briga ili dodje vec u ozbiljan problem. moli se samo Bogu da tebe i tovju decu ne baci u takvo iskusenje. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 Medo brate, Sasvim si u pravu. Ali prst Božiji je čudo...Naime, sve tri ćerke imaju istu reakciju na dim, i čak šta više, dve od njih astmu, nažalost, ali nikad se ne zna zašto je nešto dobro. Međuti, plašim se da im se nešto ne poturi u školi, ne znam u koje oblike dileri pakuju drogu i daju deci, koja ne znaju šta uzimaju. Ako neko zna, neka napiše. Osim toga, načula sam da imaju taktiku i da je menjaju. Naš kraj grada, pun je drogirane dece. Uveče ih vidim kako tumaraju do kasno ulicama. Moja deca, za početak, moraju doći kući u tačno određeno vreme i uvek pitam gde idu, mada naravno, mogu da me slažu. O tome odakle kvrc u narkomanovom mozgu, imam neka svoja razmišljanja, ali mislim da ima tema narkomanija, pa ćemo tamo o tome, slažeš se? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 a gde je ta tema o narkomaniji, ne nadjoh je... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 ?????? рече: a gde je ta tema o narkomaniji, ne nadjoh je... http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,810.0.html Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Sajt jedne malobrojne(ali opasne!) sekte: http://www.moc-cpc.org/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука