Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 E ove zapovesti su slicne,samo u suprotnom smislu. E vidiš zbog ovoga sam tražio neki zvanični sajt ili nešto da vidim to što ide u suprotnu stranu, ukoliko promovišu nasilje šire neku mržnju i sličnio, treba da budu zabranjene ukoliko to ne rade onda ne treba. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 E ove zapovesti su slicne,samo u suprotnom smislu. E vidiš zbog ovoga sam tražio neki zvanični sajt ili nešto da vidim to što ide u suprotnu stranu, ukoliko promovišu nasilje šire neku mržnju i sličnio, treba da budu zabranjene ukoliko to ne rade onda ne treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 E ove zapovesti su slicne,samo u suprotnom smislu. E vidiš zbog ovoga sam tražio neki zvanični sajt ili nešto da vidim to što ide u suprotnu stranu, ukoliko promovišu nasilje šire neku mržnju i sličnio, treba da budu zabranjene ukoliko to ne rade onda ne treba. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 E vidiš shvatio si, iako je neko uradio nešto pozivajuči se na nešto (Hrišćanstvo, Srbiju, Sajentologiju) to ne znači da su ove stvari loše već da je taj čovek loš i da ih je zloupotrebio predhodno navedene stvari. Slazem se da ne znaci,osim ako nije u pitanju sekta ciji pripadnici i to ne jedan koji je mozda mentalno oboleo pricaju nesto tako,vec vise njih pricaju isto da to ipak to znaci. Znas nemas univerzalan model kao sto pokusavas da ti uradis,vec istina ide od konkretnog slucaja do slucaja. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Добри су им ови двоточкаши, .... има свега Pa da, neko im je rekao da su Srbi divljaci iz kamenog doba, pa ovi smislili foru kako da izgledaju ko sa druge planete Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 E vidiš zbog ovoga sam tražio neki zvanični sajt ili nešto da vidim to što ide u suprotnu stranu, ukoliko promovišu nasilje šire neku mržnju i sličnio, treba da budu zabranjene ukoliko to ne rade onda ne treba. Zvanicni sajt?! haha mora da se salis Imas filmova i svedocanstava bivsih sajentologa koji su se jedva uz teske dusevne muke i posledice uspeli iscupati odatle... МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 @Milosavljevic I dalje stoji poredjenje sa dilerima heroinom. Haha ne predajes se. Pazi sto se mene tiche, biti sajetolog nije puno razlicito od biti heroinac u duhovnom smislu. Ali opet, ja ne bih nikom zabranio da bude heroinac ukoliko to hoce. Nije moj posao da mu ne dozvolim to... to je njegova licna samodestruktivna odluka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Haha ne predajes se. Pazi sto se mene tiche, biti sajetolog nije puno razlicito od biti heroinac u duhovnom smislu. Ali opet, ja ne bih nikom zabranio da bude heroinac ukoliko to hoce. Nije moj posao da mu ne dozvolim to... to je njegova licna samodestruktivna odluka. Nema potrebe za spinovanjem, jedno je diler heroinom, a drugo je zrtva. U Nemackoj bi vec bio izglasan zakon o zabrani ovih manipulatora i brainwashera, ali im je lobi prejak, i ne mogu im nista. Kad bi se tukli onda bih se mozda predao, ali u ovom slucaju ne. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 nema potrebe za spinovanjem, jedno je diler heroinom, a drugo je zrtva. Nisam znao da dileri heroina uzmu nekog pa mu namerno uspricaju heroin u venu. Niko nije zrtva dilera, svako je zrtva sopstvene odluke. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Haha ne predajes se. Pazi sto se mene tiche, biti sajetolog nije puno razlicito od biti heroinac u duhovnom smislu. Ali opet, ja ne bih nikom zabranio da bude heroinac ukoliko to hoce. Nije moj posao da mu ne dozvolim to... to je njegova licna samodestruktivna odluka. Исто би тако рекао и својој деци? Ја ти наведох пример како би твоја филозофија изгледала у пракси са дилерима и дрогом. А ти ништа да одговориш. Надам се да видиш колока је то утопија и пропаст која је следи. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Nisam znao da dileri heroina uzmu nekog pa mu namerno uspricaju heroin u venu. Niko nije zrtva dilera, svako je zrtva sopstvene odluke. Jel ti ni sam ne vidis kad spinujes? Pricamo o zabrani da diler prodaje heroin na ulici. Da sam ja kralj Srbije ti bi bio najnesrecniji covek u drzavi, pa ne bih dao nijednom sajentologu da udje u drzavu, osim ako nije u svojstvu turiste. Verujem da bi bilo jos mnogo "nesrecnika"... iako, nema potrebe da budem kralj, da se to izdejstvovati i kao obican covek, samo ne pod ovom opsadom. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Dajte ljudi,ne smemo biti toliko ostrasceno pristrasni bas zato sto sebe nazivamo Hriscanima.Ne vidim zasto bi kamenovali i gadjali jajima ove sektase,oni imaju svoju slobodu izbora kao i mi i mozda smo mi njima isto tako sektasi.Ako nikoga ne zlostavljaju,vec kulturno pridju i ponude svoj flajer ne vidim zasto bi bio problem da ih isto tako kulturno odbijes.Pre godinu dana je jedna grupa ljudi skupljala potpise u Knez MIhajlovoj za zastitu jednog manastira koji su hteli da sruse neki biznismeni.I sta je sad trebao neki ateista/antiteista/pripadnik neke druge religije da ih gadja jajima?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Исто би тако рекао и својој деци? Da, upravo to. Ne znam kako ti nije jasno da tvoje dete sa 18 godina moze da odluci da se drogira i ti tu ne mozes nista. A to sto je droga ilegalna ti samo donosi probleme na vrat. Naprimer moze da ode da kupi drogu i pored toga sto se drogira da zavrsi u zatvoru. Kada ode da kupi drogu stupice u kontant sa mnogim ljudima sumnjive prirode, jer samo takvi profitiraju od toga u sluchaju ilegane droge. Zivot bi mogao da mu bude ugrozen na vise nacina. Da li bi ti to za svoje dete? Da li stvarno verujes da ce to sto je droga ilegalna da spreci tvoje dete da se drogira i na taj nacin unisti sebe. Ti vidi u kom sluchaju ce ti biti lakse da mu pomognes - kada je droga ilegalna ili kada je droga legalna. Ja sam moj zakljucak izveo - na tebi je da izvedes tvoj. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Dajte ljudi,ne smemo biti toliko ostrasceno pristrasni bas zato sto sebe nazivamo Hriscanima. Ne vidim zasto bi kamenovali i gadjali jajima ove sektase,oni imaju svoju slobodu izbora kao i mi i mozda smo mi njima isto tako sektasi.Ako nikoga ne zlostavljaju,vec kulturno pridju i ponude svoj flajer ne vidim zasto bi bio problem da ih isto tako kulturno odbijes. Pre godinu dana je jedna grupa ljudi skupljala potpise u Knez MIhajlovoj za zastitu jednog manastira koji su hteli da sruse neki biznismeni. I sta je sad trebao neki ateista/antiteista/pripadnik neke druge religije da ih gadja jajima?! Da,ja koji sam prisao da potpisem znao sam sta potpisujem,u vezi sa cim,za koga,i znao sam sve o tome. Niko me nije terao. Ovde niko isto nikog ne tera ali sa druge strane u pitanju sekta koja promovise sektu prikriveno,gde se ne izdaju za ono sta su,vec pricaju da nemaju veze sa tim. Razlika je jasna. feeble and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Dajte ljudi,ne smemo biti toliko ostrasceno pristrasni bas zato sto sebe nazivamo Hriscanima. Ne vidim zasto bi kamenovali i gadjali jajima ove sektase,oni imaju svoju slobodu izbora kao i mi i mozda smo mi njima isto tako sektasi.Ako nikoga ne zlostavljaju,vec kulturno pridju i ponude svoj flajer ne vidim zasto bi bio problem da ih isto tako kulturno odbijes. Pre godinu dana je jedna grupa ljudi skupljala potpise u Knez MIhajlovoj za zastitu jednog manastira koji su hteli da sruse neki biznismeni. I sta je sad trebao neki ateista/antiteista/pripadnik neke druge religije da ih gadja jajima?! I ti spinujes. Gde je iko pominjao gadjanje tih ljudi bilo kakvim predmetima? Kao sto kupac heroina ima slobodu da kupi, tako i sto se tice sekti, ali prodavac heroina nema pravo da valja heroin na ulici, o tome se radi, jel treba sve ponavljati po sto puta? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука