Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Za ovu sektu sam citao dosta stvari da cine mnoge pogubne stvari po ljude i da ljudi stradaju na ovaj ili onaj nacin od iste i da kao takva jeste jednostavno sekta,zatvoren krug. Oni ovde pokusavaju prikriveno pod plastom neke druge stvari da pridobiju ljude,ljude koji nisu svesni u sta se upustaju i gde i prema kome idu. Poenta je da si CITAO dok to ne mozes da dokazes na sudu - ne mozes da zabranis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Видим да их је неко већ посетио. Свака част како делује одмах њихово учење. Идем ја сутра да их посетим, па ако видите сутра на форуму да пишем као љубичица, помагајте одмах, извлачите ме Da mi je bliže i ja bih otišao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Za ovu sektu sam citao dosta stvari da cine mnoge pogubne stvari po ljude i da ljudi stradaju na ovaj ili onaj nacin od iste i da kao takva jeste jednostavno sekta,zatvoren krug. Oni ovde pokusavaju prikriveno pod plastom neke druge stvari da pridobiju ljude,ljude koji nisu svesni u sta se upustaju i gde i prema kome idu. Poenta je da si CITAO dok to ne mozes da dokazes na sudu - ne mozes da zabranis. Ja stvarno ne znam ko su sajetolozi i sta pripovedaju, ali znam da im je dozvoljeno delovanje u skoro celom svetu, ukoliko su tacne te stvari za koje ih optuzujes bile bi NEGDE dokazane. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Видим да их је неко већ посетио. Свака част како делује одмах њихово учење. Идем ја сутра да их посетим, па ако видите сутра на форуму да пишем као љубичица, помагајте одмах, извлачите ме Da mi je bliže i ja bih otišao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Imaju li neku zvaničnu stranicu, sajt ili nešto slično? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Poenta je da si CITAO dok to ne mozes da dokazes na sudu - ne mozes da zabranis. Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko fasista. Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko taliban. Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko radikal Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko huligan Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko ubica Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko hitler Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko staljin Bitno je da si ti citao i zakljucio da je neko musolini. Bitno je da si ti sve to uspevao dokazati na sudu i onda dosao na forum i sirio istinu apropo sudijske presude. I evo ja sam bas planirao da odem u Ameriku i da ih tuzim u sudu. A pritom vodja te sekte je jedan od najmocnijih ljudi u svetu,znas sto ti nisi tuzio Miskovica do prosle godine a svi su znali sta radi u Srbiji?? Sto? E pa ovaj je mnogo mocniji Miskovic. A ti si licemer,neverovatan,eto ti jos jedan kompliment. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Кхм кхм :0203_cool: видим знаш како ми изгледа жена јел? Хаха,па шта мислиш где је она била,док си ти био у Ушћу... :0102_laugh: Ок,шалу на страну,Жељко је поставио слике супруге ти, али ти вешто избегаваш одговор о овој црвенохлачој.... Драшко and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 али ти вешто избегаваш одговор о овој црвенохлачој.... позивам се на пети амандман "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Misliš nešto kao pravila ponašanja, kao zapovesti??? A ovo za ubistva misliš kao recimo onaj u norveškoj što je pobio one silne ljude zbog hrišćanstva? Vidis ti si zlonameran i to je tvoja sloboda,budi brate niko te nece dirati. Zapovesti,mozes tako nazvati,a znas u hriscanstvu zapovesti zagovaraju ljubav prema Bogu i bliznjima i zagovaraju stvari koje su dobre,znas ono ne kradi,ne ubij i tako to. E ove zapovesti su slicne,samo u suprotnom smislu. Ne znam ko je pobio silne ljude zbog hriscanstva,znas on je pobio ljude zbog Arkana,Legije i Srbije,sto znaci da si ti licno odgovaran za ubistvo Norvezana. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Bitno je da si ti sve to uspevao dokazati na sudu i onda dosao na forum i sirio istinu apropo sudijske presude. I evo ja sam bas planirao da odem u Ameriku i da ih tuzim u sudu. A pritom vodja te sekte je jedan od najmocnijih ljudi u svetu, I Bill Clinton je jedan od najmocnijih ljudi na svetu bio pa ga je u tom trenutku tuzio americki ustavni sud. I Nickson je bio u trenutku kada ga je ustavni sud amerike tuzio - predsednik amerike. Itd.. mnogo mocnih ljudi su popili i tuzbe i bili optuzeni i osudjeni - na sudovima sirom sveta. Jedino ta sajetologija nigde da bude zabranjena. Ne pije ti vodu taj argument. znas sto ti nisi tuzio Miskovica do prosle godine a svi su znali sta radi u Srbiji?? Sto? Zato sto ja ne znam sta Miskovic radi i sta je radio u Srbiji - niti sam igde tvrdio da je Miskovic radio ista ilegalno.ko si u pravu - slazem se sa tobom. Ali dotle je samo prazna prica koju serviras. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Bitno je da si ti sve to uspevao dokazati na sudu i onda dosao na forum i sirio istinu apropo sudijske presude. I evo ja sam bas planirao da odem u Ameriku i da ih tuzim u sudu. A pritom vodja te sekte je jedan od najmocnijih ljudi u svetu, I Bill Clinton je jedan od najmocnijih ljudi na svetu bio pa ga je u tom trenutku tuzio americki ustavni sud. I Nickson je bio u trenutku kada ga je ustavni sud amerike tuzio - predsednik amerike. Itd.. mnogo mocnih ljudi su popili i tuzbe i bili optuzeni i osudjeni - na sudovima sirom sveta. Jedino ta sajetologija nigde da bude zabranjena. Ne pije ti vodu taj argument. znas sto ti nisi tuzio Miskovica do prosle godine a svi su znali sta radi u Srbiji?? Sto? Zato sto ja ne znam sta Miskovic radi i sta je radio u Srbiji - niti sam igde tvrdio da je Miskovic radio ista ilegalno. Ti sa druge strane ovde napinjes da sajetologiju treba zabraniti jer rade nesto nelegano - a za to nemas nijedan dokaz. Ako si u pravu - slazem se sa tobom. Ali dotle je samo prazna prica koju serviras. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Imaju li neku zvaničnu stranicu, sajt ili nešto slično? Нису те хтели ни Масони, неће ни ови да те прихвате. Џаба гледаш ритуал из "Широм затворених очију'. За вас атеисте нема места тамо. Тек сад видим колико сте дискриминисани http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 @Milosavljevic Ipak si u pravu da nisu zabranjeni niti su bili zabranjeni u Nemackoj, to sam pre valjda desetak godina onda pogresno shvatio, kad je bio slucaj sa Tom Kruzom kad ga nisu pustili da udje u drzavu, i onda sam cuo neku pricu da su zabranjeni... a inace se stalno lome koplja oko toga dal da zabrane ili ne, al je lobi izgleda jak pa im ne mogu nista, samo su satro na posmatranju od strane drzave. Uglavnom opstruiraju ih kolko mogu i informisu narod putem medija. I dalje stoji poredjenje sa dilerima heroinom. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Ne znam ko je pobio silne ljude zbog hriscanstva,znas on je pobio ljude zbog Arkana,Legije i Srbije,sto znaci da si ti licno odgovaran za ubistvo Norvezana. E vidiš shvatio si, iako je neko uradio nešto pozivajuči se na nešto (Hrišćanstvo, Srbiju, Sajentologiju) to ne znači da su ove stvari loše već da je taj čovek loš i da ih je zloupotrebio predhodno navedene stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Добри су им ови двоточкаши, .... има свега DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука