Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Ti ovde zagovaras sekte,zagovaras gej parade,zagovaras legalizaciju droga,zagovaras smrt,a sa druge strane izigravas pravoslavca,ne ide jedno sa drugim,sedni na jednu stolicu i onda definitivno da vodimo neki iole normalan dijalog. Prosto ne znam sta da ti odogovim na ovakvu glupost.. ali ajde probacu najprostije. Za takve kao ti postoji ime - taliban. Tako u islamskim drzavama vlada jedan pravni sistem po imenu serijatski, koji forsira jednu religiju kao izvor zakona i prava. Ono sto ja propagiram jeste da NE PRAVOSLAVAC ima pravo da bude NE PRAVOSLAVAC i da zivi svoj NE PRAVOSLAVNI ZIVOT. Dok ti hoces NE PRAVOSLAVCIMA da NAMETNES da budu pravoslavci. To nije pravoslavlje - to je kopiranje katolicke inkvizicije i islamskog seriatskog sistema. Stvarno nikakve veze sa pravoslavljem nema. Inace biti pravoslavac ne znaci imati neko politicko jedumlje povodom gej parade, delovanja sekti u Srbiji i slichnih gluposti. Biti pravoslavac znaci voleti zivot, svoju bracu u Hristu, verovati u Hristosa i u njegov put kao ispravan i propagirati pravoslavlje u najboljem mogucem svetlu. Aman covece... Auto destruktivna sekta,koja na pocetku ti se cini lepo,a kasnije ti uskracuje svaku slobodu.Imas vodju sekte koja odredjuje svaku sitnicu tvog zivota,imas vodju sekte bez kog ne mozes ni u wc ako on ne dopusti ili neki njegovo pomocnik. Imas oko te sekte milion optuzujucih stvari,gde se govori o tome za sta su odgovorni pripadnici te sekte,imas ubistva,silovanja i svasta jos. Ukoliko je takva situacija - to se dokazuje na ustanovm sudu ne na forumima. Kada uspes to da dokazes, izvoli u ustavni sud, posalji tuzbu, cale ti je pravnik, neka ti pomogne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Jedva cekam da budes banovan sa foruma, to bi bilo najbolje za tebe. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Ne brate,ja nisam taliban ja sam fasista. Ili cek,ajde ovako ja sam talibanski fasista,kul zvuci. Ti se odluci ko si,ne sedi na 5 stolica,budi ako se izdajes za pravoslavca budi dostojan da se tako nazivas,ako hoces da budes ateista ili nesto drugo ,budi ali ne krij se iza znaka za pravoslavca. Ja ne namecem nikome nista,govorimo brate moj o sekti o opstoj poznatoj destruktivnoj sekti koja je odgovorna za mnoga zlodela,a ne o decijem udruzenju kako ti pokusavas predstaviti. Govori se o zlodelima u Americi i drugim drzavama,gde su itekako mocni,ali dobro. Pritom si covek koji lako karakterise ljude kao fasiste,kao talibane,kao huligane,kao ubice i to sve cinis bez gle cuda onog na sta se pozivas,suda?! Nemoguc si postao u poslednje vreme,toliko licemeran i toliko nerazumljiv da je to neverovatno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Dace Bog! Dozivecemo taj stepen civilizacije i oduzecemo moc mafiji, kriminalcima, ubicama, gomila ljudi ce biti sacuvana od zla droge jer nece imati strah od toga da budu uhapseni ili da ih bude sramota da kazu da su narkomani te ce se slobodno javiti na lecenje, mafija nece imati vise od cega da profitira, a oni koji hoce da se drogiraju nece zbog toga zavrsiti u zatvoru, nece umirati na ulici i nece morati da pljackaju za fiks. Бог сигурно неће дати јер је против дроге, а и капитализам не подржава. Ни демократије неће бити на обновљеној Земљи. Волео бих да доживиш тај степен цивилизације. Тада деци лепо кажи да имају право да се дрогирају ако хоће, али да то ипак није здраво. Још им и купи шприц и иглу да сами виде колико не ваља. Баш ћеш бити срећан родитељ кад видиш како та твоја филозофија даје плодове. Ех, мој Милосављевићу... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Мислим да су се жестоко прешли зато што су рекламе писали ћирилицом. С` обзиром да код нас већи део народа бежи као ђаво од крста од ћирилице, тешко да ће им то помоћи, поготово што тај део екипе на који они ударају су далеко од ћирилице. Али леп детаљ од њих, поштују домаћина. Вероватно им је та волонтерка Хрватица помогла у писању плаката. :good2: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 волонтерка Хрватица Хрват-Јурај Дуња Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Znači ako sam shvatio vi želite da se zabrani širenje i promovisanje religija? Ili ste da se zabrane samo pojedine zato što se neslažu sa vašem viđenjem stvari, sveta, boga? Ako možete da mi odgovorite na ovo vi koji ste zgroženi ovim što ste pročitali u prvom postu. svašta није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Дуња је женско име У овом случају је презиме verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Nemoguc si postao u poslednje vreme,toliko licemeran i toliko nerazumljiv da je to neverovatno. Hvala na komplimentima. Ti se odluci ko si,ne sedi na 5 stolica,budi ako se izdajes za pravoslavca budi dostojan da se tako nazivas,ako hoces da budes ateista ili nesto gore,budi ali ne krij se iza znaka za pravoslavca. .... o cemu ti pricas? Zasto pravoslavac ne moze da bude za odrzavanje gej parade? Po cemu je stav da nemas nista protiv odrzavanja gej parade znak da nisi pravoslavac? Po cemu je to mera pravoslavlja? Бог сигурно неће дати јер је против дроге, а и капитализам не подржава. Ali je zato i protiv mafije i nasilja. Ako da da se legalizuje droga unistice mafiju i otkloniti dobar deo nasilja sa ulica. Волео бих да доживиш тај степен цивилизације. Тада деци лепо кажи да имају право да се дрогирају ако хоће, али да то ипак није здраво. Још им и купи шприц и иглу да сами виде колико не ваља. Баш ћеш бити срећан родитељ кад видиш како та твоја филозофија даје плодове. Eto kod tebe je radilo. Rekli ti roditelji da se ne drogiras i ti se drogiras. Ko hoce da se drogira - sam svoj zivot unistava, zasto bih mu ja zakonom zabranio da to radi? Svasta. Jos ga u veci problem stavljam, jer ce da ode u zatvor ili da upadne u neko kriminalno drustvo - da upadne u jos vece zlo. Ни демократије неће бити на обновљеној Земљи. Nece, bice anarhizma. Drzava nece da postoji dakle - bice anarhizma. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Milosavljevicu preispitaj se molim te vise i ko si i sta si i ko hoces da budes. Ti ovde zagovaras sekte,zagovaras gej parade,zagovaras legalizaciju droga,zagovaras smrt,a sa druge strane izigravas pravoslavca,ne ide jedno sa drugim,sedni na jednu stolicu i onda definitivno da vodimo neki iole normalan dijalog. A ja cu pristati da zato sto bi zabranio sekte,gej prajdove i dilere i drogu,fasista. Znači koliko sam shvatio iz tvog pisanja, pravoslavac je čovek koji hoće da zabrani svima bez obzira na njihovo versko opredeljenje i stav sve što nije u skladu sa njegovim viđenjem stvari i njegovim viđenjem kako svet treba da izgleda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Aman covece... Auto destruktivna sekta,koja na pocetku ti se cini lepo,a kasnije ti uskracuje svaku slobodu.Imas vodju sekte koja odredjuje svaku sitnicu tvog zivota,imas vodju sekte bez kog ne mozes ni u wc ako on ne dopusti ili neki njegovo pomocnik. Imas oko te sekte milion optuzujucih stvari,gde se govori o tome za sta su odgovorni pripadnici te sekte,imas ubistva,silovanja i svasta jos. Misliš nešto kao pravila ponašanja, kao zapovesti??? A ovo za ubistva misliš kao recimo onaj u norveškoj što je pobio one silne ljude zbog hrišćanstva? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Misionari iz Kopenhagena, njih četvorica, i dva volontera, iz Novog Sada i Hrvatske, postavili žuti šator, ispred kojeg prolaznicima dele promo materijal i nude im pomoć Хм,овај лик ми много личи на Драшка,али ова у црвеним хлачама није његова жена.... :.mislise. Него занимљиво изгледа ова цура из Данске,беше, могли би се прошетати до ушћа...да је преведемо у православље... :0203_cool: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Znači koliko sam shvatio iz tvog pisanja, pravoslavac je čovek koji hoće da zabrani svima bez obzira na njihovo versko opredeljenje i stav sve što nije u skladu sa njegovim viđenjem stvari i njegovim viđenjem kako svet treba da izgleda? koliko sam ja shvatila ti si trolllllllll :bendoff: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Znači koliko sam shvatio iz tvog pisanja, pravoslavac je čovek koji hoće da zabrani svima bez obzira na njihovo versko opredeljenje i stav sve što nije u skladu sa njegovim viđenjem stvari i njegovim viđenjem kako svet treba da izgleda? Ne,kao prvo ja ovde izlazim sa stavom o ovoj sekti ne kao pravoslavac,nego kao covek koji je pride i pravoslavac,ali to nema veze sa temom. Znas to sto ne volim grasak,ne znaci da je to zato sto sam pravoslavac,znas niti sam za smenu Mihajlovica zbog toga sto sam pravoslavac. I to nema veze jedno sa drugim. Za ovu sektu sam citao dosta stvari da cine mnoge pogubne stvari po ljude i da ljudi stradaju na ovaj ili onaj nacin od iste i da kao takva jeste jednostavno sekta,zatvoren krug. Oni ovde pokusavaju prikriveno pod plastom neke druge stvari da pridobiju ljude,ljude koji nisu svesni u sta se upustaju i gde i prema kome idu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Хм,овај лик ми много личи на Драшка,али ова у црвеним хлачама није његова жена.... Кхм кхм :0203_cool: видим знаш како ми изгледа жена јел? Млађони, Зосима, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука