Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Sloboda veroispovedanja. Sloboda seksualnog opredeljenja. Sloboda nacionalnog izjašnjavanja. Svako ko ovo ugrožava, nacista. Svako ko ovo ugrožava, kompleksaš. Svako ko ovo ugrožava, puritanac. u potpunosti se slažem sa tobom samo žuti šator i prilazak "osoblja" iz istog , ugrožava moju slobodu slobodnog kretanja Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 u potpunosti se slažem sa tobom samo žuti šator i prilazak "osoblja" ugrožava moju slobodu slobodnog kretanja Kako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Kako? lepo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Isto tako kao kad diler prilazi deci u skoli i nudi im svoju super robu. Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Super sutra svaracam bicu u blizini ,cu pitam jel mogu da uspem sa moj biznis i kladionicu .Juce sam utvrdio da sam vidovit sesti tiket pogadjam zaredom sve po 100 din uplatte .Sad bi na vece sume 200 ili 250 .Pa ako neko zna jel imaju neki kurs za kladionicu ,trke pasa ,i tako to .Ima milion da zgrnem .Samo bez taj kurs mogu da omanem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Isto tako kao kad diler prilazi deci u skoli i nudi im svoju super robu. Znači kada me priđe čovek koji mi deli propagandni materijal, za razne kurseve stranih jezika itd. od krši moju slobodu kretanja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Znači kada me priđe čovek koji mi deli propagandni materijal, za razne kurseve stranih jezika itd. od krši moju slobodu kretanja? Ne mesaj babe i zabe,kakve veze imaju kursevi za strane jezike i sekta? nikakve. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Ne mesaj babe i zabe,kakve veze imaju kursevi za strane jezike i sekta? nikakve. Kakve veze imaju religije i droge? A, da..... I kakve veze imaju deca i odrasli ljudi, koji se učlanjuju u takve sekte/religije? A da i deca mogu da budu članovi...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Ne mesaj babe i zabe,kakve veze imaju kursevi za strane jezike i sekta? nikakve. Da i kao što je već rečeno, tehnički nije sekta, a i Hrišćanstvo je nekada bila sekta, znaš zabranjena, progonjena itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Da i kao što je već rečeno, tehnički nije sekta, a i Hrišćanstvo je nekada bila sekta, znaš zabranjena, progonjena itd. Pa pitaj pojedine pripadnike te sekte koji su nekako izasli iz nje,sta pricaju o istoj. I kakvi su bre to uopste argumenti?! Zamisli da neko kaze da je protiv osudjivanja ljudi za ratne zlocine,jer "tehnicki" ni Atila nije bio osudjivan u svoje vreme a cinio je zlocine. Znaci pravis poredjenje sveta od pre 1700 godina i danas 2013 godine,pa kad bi tako radili onda ne znam gde bi dogurali i do kakvih zakljucaka bi dosli. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Pa pitaj pojedine pripadnike te sekte koji su nekako izasli iz nje,sta pricaju o istoj. Kakve veze to ima, sa bilo čim? I ti bi zbog toga zabranio nekome da ide i deli propagantni materijal i promoviše svoju sektu/religiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Kakve veze to ima, sa bilo čim? I ti bi zbog toga zabranio nekome da ide i deli propagantni materijal i promoviše svoju sektu/religiju? a šta ti želiš sad ? da nas ubediš da je to što oni rade ok ? teško brale ,teško ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Svaka organizacija koja je zasnovana na primoravanju ljudi,na ucenama,na pretnjama,na tome da nemas slobodu kao covek,gde ti sudbinu odredjuje vodja,jeste sekta,. Sajentoloska "crkva" jeste sekta,uostalom da nije tako oni bi izasli javno i rekli da mi smo sajentolozi,a ne bi se krili iza ovog ili onog imena i prikriveno pokusavali da pridobiju ljude,kao sto vidimo da cine. I kako kakve to veze ima? Znaci ne treba da u odbranu cinjenice da je to sekta uzimamo misljenje ljudi koji su bili unutar tog sistema? I sve svesti na to da su oni isti ko i ovi sto dele letke za novu piceriju na Dusanovcu? Takodje,ti si za gej paradu rekao si na onoj temi,a pritom si mene popljuvao sto sam se pozivao na neke odluke od pre samo 20 godina gde je to zaista bila bolest i govorio da nije bitno sta je bilo pre 20 godina,a ti sad se pozivas na to da je hriscanstvo pre 1700 godina bila isto posmatrana kao sekta i pravis usporedbu sa godinom 2013 i jednom tipicnom sektom. Brate... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 dupla poruka. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука