Гости Guest Izida Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 E,moja drugarica slikala svoju bebu u lavabou,tus kabini,i tako po kuci.A beba preslatka...Fotke su lude,nego ona nema adsl,a ni fejs.Bas cu je pitati da nam pozajmi neku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Хајде 0202_238 Мораћу и ове своје весељаке д амало стављам confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Mileva,divne su!!!Bas sam se raznezila! 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ja sam se zaljubila u njih, drmaju me hormoni dada klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30242292&id=1299357737 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30148072&id=1299357737 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Весна дивна су ти дјеца (претпостављам да су твоја), што ниси поставила цијеле слике овдје да се одмах виде? Нека су ти жива и здрава. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 To je samo Mita,drugi se jos nije rodio confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 To je samo Mita,drugi se jos nije rodio confusedКако издржаваш? Ја и даље ок. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Sitno brojim confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука