OrthodoxJedi Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 pomoz' Bog Skoro sam citao knjigu starozavetna istorija, vrlo zanimljiva knjiga,medjutim tu nisam nasao neke podatke pa se nadam da ce neko uceniji od mene moci da mi objasni. Recimo, interesuje me koje su to reke koje se pominju u knjizi postanja( tj gde su se nalazile), gde se nalazi zemlja Uzu u knjizi o Jovu, starozavetna imena zemalja-danas nose druga imena gde se nalazi pecina u kojoj je sahranjen mojsije i sl.. postoji li neki link gde bih moga da vise saznam o tome? إرحمنى يا رب لأننى خاطئ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Zemlja Uz je bila velika zemlja. Na ovom linku je mozes videti ( klikni na slicice levo) : http://biblehub.com/job/1-1.htm Ujedno probaj da uneses ime bilo koje oblasti koja te zanima ( na engleskom), u pretragu sajta i izbacice ti kartu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
OrthodoxJedi Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Hvala,pogledacu. Najbolji ste! إرحمنى يا رب لأننى خاطئ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука