Jump to content

Alana Sarinen - tri biološka roditelja i jedno dete

drvce

2 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste za to da se koristi neka druga rec za "ljude" koji imaju razlicito od dva (raznopolna) roditelja?

• Pa, naravno da sam za cistotu ljudskosti! Da, do koske!
      0
    • O, da! Kada kazem covek, onda mislim na iskljucivo dva raznopolna roditelja!
      0
    • Ne!
    • Ne, ali to treba zabraniti.
      0
    • Nisam zainteresovan za glupa pitanja.
    • Moj odogovor bi svakako bio cenzurisan, pa cu se uzdrzati od javnog komentarisanja. Nije forum jedino mesto gde mogu da dodjem do izrazaja!
      0
    • Odgovorio/lo/la bih samo ako bi glasanje bilo tajno.
      0
    • Da.
      0
    • Mozda.
      0
    • Ja sam Alana i smeta mi ovakav publicitet. Molim Administraciju da ukloni ovo glasanje.
    • He,he. Nema potrebe, neformalno cemo da ih sikaniramo... GMOlana... he,he!
      0

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Нормална ствар.

Ако је могуће да се на овај начин избегну разна обољења...што да не.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...