Jump to content

NA KRSNU SLAVU: Priveden radikal Nemanja Šarović zbog spaljivanja zastave "republike Kosovo"!

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Šarović je istakao da je priveden uprkos tome da mu poziv na saslušanje nije uručen redovnim putem i uprkos tome što se uredno odazvao pozivu na saslušanje u beogradsku policiju ranije

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranka (SRS) Nemanja Šarović priveden je danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i trenutno u Palati pravde i čeka na saslušanje povodom krivične prijave podnete protiv njega zbog paljenja zastave "Republike Kosovo", saopštila je stranka.

Šarović je, saopštio je SRS, istakao da je slučaj politički motivisan, jer je privođenje naređeno uprkos činjenici da mu poziv na saslušanje nije uručen redovnim putem i uprkos tome što se uredno odazvao pozivu na saslušanje u beogradsku policiju ranije ove godine.

Prijava protiv Šarovića podneta je zbog paljenja zastave Kosova na protestu koji je SRS održala u aprilu povodom potpisivanja Briselskog sporazuma.SRS ističe da je Šarović priveden na dan svoje krsne slave.

Šarović je ocenio da je tužilaštvo pristalo da bude "topuz u rukama vlasti", jer se "pravno gledano, paljenje bezvredne krpe koju tužilaštvo naziva zastavom "Republike Kosovo" ne može podvesti pod krivično delo Povrede ugleda strane države ili međunarodne organizacije za šta se tereti.

"SRS najoštrije osuđuje podaničku politiku režima i upozorava da nikakvim represivim merama neće zaustaviti srpske radikale u doslednoj borbi protiv izdajničke politike i pogubnog puta u EU u koju nas guraju po cenu rasparčavanja Srbije", ističe se u saopštenju.

http://www.kurir-info.rs/na-krsnu-slavu-priveden-radikal-nemanja-sarovic-clanak-1142727

Подели на овим сајтовима

Издајници бољшевички...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Mislim da je bilo kakvo spaljivanje zastava glupost. Ali s druge strane, Srbija nije priznala Kosovo, pa ako je stvarno priveden zbog izlaganja poruzi strane države, onda je to kršenje zakona.

Normalno, ako nema još nekog detalja u celoj priči koji mi ne znamo...

Подели на овим сајтовима

Заслужио је да лежи и да труне у затвору због тог срамног чина, ја бих га осудио на доживотну да му никад више не падне на памет да пали заставу наших комшија!

Подели на овим сајтовима

СРС: Немања Шаровић приведен на саслушање у тужилаштво због паљења заставе "Републике Косово" pdf_button.png printButton.png emailButton.png четвртак, 19. децембар 2013.

Више јавно тужилаштво у Београду наредило је привођење заменика председника Српске радикалне странке Немање Шаровића и његово принудно довођење на саслушање у просторије тужилаштва.

Наредбом издатом ПУ Стари град обавезана су службена лица полиције да Шаровића на дан његове Крсне славе Светог Николе ухапсе како би био саслушан поводом кривичне пријаве поднете против њега због паљења заставе „Републике Косово“ на протесту који је Српска радикална странка одржала поводом потписивања срамног „Бриселског споразума“.

nemanja-sarovic-1.jpg

Немања Шаровић је истакао да је читав инцидент очигледно политички мотивисан јер је привођење наређено упркос чињеници да му позив на саслушање није уручен редовним путем и упркос томе што се уредно одазвао позиву на саслушање у ПУ за Град Београд раније ове године.

Шаровић је оценио да се тужилаштво, пристајући да буде топуз у рукама власти, на најсрамнији начин ставило у службу режима јер се правно гледано паљење безвредне крпе коју тужилаштво назива заставом „Републике Косово“ не може подвести под кривично дело Повреде угледа стране државе или међународне организације из члана 175 КЗ-а за шта га тужилаштво терети.

По његовим речима, „Режим мора да се одлучи да ли је Србија потписивањем „Бриселског споразума“ признала независност „Републике Косово“ и обавезала се да ће штитити симболе терористичке НАТО „државе“.

Српска радикална странка најоштрије осуђује поданичку политику режима и упозорава да никаквим репресивим мерама неће зауставити српске радикале у доследној борби против издајничке политике и погубног пута у ЕУ у коју нас гурају по цену распарчавања Србије.

Заменик прдеседника СРС Немања Шаровић тренутно је у Палати правде и чека на саслушаљње, након чега ћемо издати ново саопштење са детаљима са тог саслушања.

(Сајт СРС)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

ХИТНО - РЕЖИМ НАСТАВЉА ХАЈКУ НА СРС, ТУЖИЛАШТВО НАРЕДИЛО ХАПШЕЊЕ ШАРОВИЋА! 19. децембар 2013.

Више јавно тужилаштво у Београду наредило је привођење заменика председника Српске радикалне странке Немање Шаровића и његово принудно довођење на саслушање у просторије тужилаштва. Наредбом издатом ПУ Стари град обавезана су службена лица полиције да Шаровића на дан његове Крсне славе Светог Николе ухапсе како би био саслушан поводом кривичне пријаве поднете против њега због паљења заставе „Републике Косово“ на протесту који је Српска радикална странка одржала поводом потписивања срамног „Бриселског споразума“. Немања Шаровић је истакао да је читав инцидент очигледно политички мотивисан јер је привођење наређено упркос чињеници да му позив на саслушање није уручен редовним путем и упркос томе што се уредно одазвао позиву на саслушање у ПУ за Град Београд раније ове године. Шаровић је оценио да се тужилаштво, пристајући да буде топуз у рукама власти, на најсрамнији начин ставило у службу режима јер се правно гледано паљење безвредне крпе коју тужилаштво назива заставом „Републике Косово“ не може подвести под кривично дело Повреде угледа стране државе или међународне организације из члана 175 КЗ-а за шта га тужилаштво терети. По његовим речима, „Режим мора да се одлучи да ли је Србија потписивањем „Бриселског споразума“ признала независност „Републике Косово“ и обавезала се да ће штитити симболе терористичке НАТО „државе“. Српска радикална странка најоштрије осуђује поданичку политику режима и упозорава да никаквим репресивим мерама неће зауставити српске радикале у доследној борби против издајничке политике и погубног пута у ЕУ у коју нас гурају по цену распарчавања Србије.Заменик прeдеседника СРС Немања Шаровић тренутно је у Палати правде и чека на саслушање, након чега ћемо издати ново саопштење са детаљима са тог саслушања.

http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/3584

ИНСТРУМЕНТАЛИЗАЦИЈА ПРАВОСУДНИХ ОРГАНА У СВРХУ ПОЛИТИЧКОГ ПРОГОНА 19. децембар 2013.

Заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић, на основу налога за привођење ради саслушања на дан Крсне славе, приступио је код заменика вишег јавног тужиоца Огњена Ђукића.

Након петнаестоминутног чекања Шаровићу је предата Службена белешка у којој је наведено да саслушање неће бити обављено зато што нису обезбеђени технички услови за преглед снимака са места догађаја.

Очигледно је да није ни постојала намера да се данас заврши саслушање и просто је невероватно да се лице полицијским налогом позива у тужилаштво, а да се унапред зна да нема услова да се саслушање обави. Следеће саслушање Немање Шаровића заказано је за 9. јануар 2014. године.

Српска радикална  најоштрије осуђује овакав вид провокације и иживљавања и позива правосудне органе да се одупру политичким притисцима режима у прогону политичких неистомишљеника.

http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/3587

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

b6cd29baee21.jpg

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ja iskreno sumnjam u ovakve izjave, posebno od radikala. TAko su i vuci i toma dosli na vlast, jer su pljuvali po vlasti uglavnom laznim, ili nekim dezinfomracijama.

Tuzna je stvar koliko se to koristi u Srbiji... nemoz' verovati vise nikom...

Tako da ne znam sta da mislim... ukoliko je stvarno uhapsen zbog spaljivanja zastave to je strasan potez vlasti, ali mislim da to nije cela prica.. isto kao sa "internt radiom" koji i nije bio internet radio.. niti je gasen jer je internet radio.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa ista je banda samo se drugacije cesljaju, doslo je kranje vreme da se medjusobno satru.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

И ја сам пре неки дан запалио старе крпе, бацио у фуруну и лепо се загрејао. Хоће ли и мене ухапсити?

Не требамо се више заваравати, олош који је добио гласове за одличну предизборну камању где су обећали "нова радна места, одбрану Косова, социјалну правду" итд... треба да плати на следећим изборима за њихове лажи!

1469962_1420723961495756_1016712613_n.jp

Подели на овим сајтовима

Не требамо се више заваравати, олош који је добио гласове за одличну предизборну камању где су обећали "нова радна места, одбрану Косова, социјалну правду" итд... треба да плати на следећим изборима за њихове лажи!

Imam jedno pitanje, al da mi odgovoris iskreno, jel si glasao za njih da bi "tadica zlocinca smaknuo sa vlasti" .. kao i mnogi drugi? 

Ali iskreno reci! (:

Vidis, poneta sa predizbornim obecanjima, i vlasti ..... to ti je kao momak kada se udvara devojci... prvo ce da predje planine zbog nje.. a kad dobije ono sto oce... onda krene da gleda realnu situaciju sta moze a sta ne moze.

Isto tako i politicari... zato treba birati politicare koji ti kazu realno.. to i to mozemo sa kosovom... a ne one koji strajkuju gladju po stiroporu.. jer sutra dan kada politicari dobiju vlast... oni mogu da deluju samo u granicama njihovih mogucnosti. A svi ce delovati tako da ne revoltiraju narod preterano......to jest da ga ne dovedu do jadi i bede pogresnom politikom. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Imam jedno pitanje, al da mi odgovoris iskreno, jel si glasao za njih da bi "tadica zlocinca smaknuo sa vlasti" .. kao i mnogi drugi?    Ali iskreno reci! (:

Нисам, написао сам у другом кругу великим словима на гласачком листићу "Ј...е се обојица!" :Д

Подели на овим сајтовима

Ко одлучи да мисли, нек се сети да су тада спаљиване заставе САД, НАТО, ЕУ и Косова. На протесту због ослобађања Рамуша Харадинаја. 

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/291482/Sarovic-pred-sudom-zbog-paljenja-zastava- Ево ко се не сећа.

Дакле, брига неког за заставу "Републике Косово", терете га за спаљивање заставе САД, као "стране државе" и ЕУ и НАТО, као "међународне организације".

А за оне који не би да размишљају, имају саопштења СРС или сајт Нове српске политичке мисли, па нек им слепо верују све.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...