Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 За Обаму већ има тема 319.gif 0707_read starece Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Што чиниш чини брже (Јован 13.27) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ????? ??? ??? ???? :cheesy2: 0110_hahaha mislio si na ovo ? 0409_feel http://www.scribd.com/doc/12841386/Obama-Maitreya-The-Real-Obama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ????? ???? ???? (????? 13.27) ??????????, ????? ??????..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 АНТИХРИСТУ бих поручио/ла следеће : Ђе си? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?????????? ??? ???????/?? ??????? : ?? ??? ??????? ?? ??? ????????? `????: ??? ?? ?? ???, ??? ?????? ??? ?? - ??? ???? ??? ????? ???? ? ?? confused Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?????????? ??? ???????/?? ??????? : ?? ??? ??????? ?? ??? ????????? `????: ??? ?? ?? ???, ??? ?????? ??? ?? - ??? ???? ??? ????? ???? ? ?? confused ? ?? ???? ???? ??? ?? ?? ????? ? '? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Обећо сам да нећу ником рећи. А ако ти каем, мораћу те убијем. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ????? ??? ?? ???? ????? ????. ? ??? ?? ????, ?????? ?? ??????. ???? ?????? ???. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ????? ??? ?? ???? ????? ????. ? ??? ?? ????, ?????? ?? ??????. ???? ?????? ???. ?? ???? ?? ? ??? ??????. ?? ?? ????? ????: Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ????? ??? ?? ???? ????? ????. ? ??? ?? ????, ?????? ?? ??????. ???? ?????? ???. ?? ???? ?? ? ??? ??????. ?? ?? ????? ????: ? ?? ???? ?? ??????? ! ???? ?? ?? ?????????, ???? ??? ????? ?? ????? ? ?????????? ? ?? ???? ?? ?????? ??????. ???? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ма не си ме разумео. Па не сам ја таки. Ја то само кад немам стотку при руци! Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ?? ?? ?? ???????. ?? ?? ??? ?? ????. ?? ?? ???? ??? ????? ?????? ??? ????! ?? ??? ???? ?? ???????? ??? ?? ?????? ? ????????? ?? ?????? ?? ???? ???? ?? ????, ???... ?? ????? ????? ?????? , ???? ?? ???? , ???... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ?? ?? ?? ???????. ?? ?? ??? ?? ????. ?? ?? ???? ??? ????? ?????? ??? ????! ?? ??? ???? ?? ???????? ??? ?? ?????? ? ????????? ?? ?????? ?? ???? ???? ?? ????, ???... ?? ????? ????? ?????? , ???? ?? ???? , ???... ?? ?????, ???? ?? ?? ???????? ???????. ??????? ?? ????, ??? ????? ???? ????? ? ?? ????????. ?? ?? ??? ?? ???? ????????...? ????? ?? ?? ??? ????????? ???? ???? - ?? ?` ?? ??????? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука