Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 ovde je citav show http://www.youtube.com/user/manofgodsrb?feature=watch Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Tako lepo i smireno prica covek.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 a ovacio Bibliju na drvo ima i razglas na poljani a mail bozjicovekgmail.com sHa_sarcasticlol Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 А ко је овај, не знам је ли била тема о њему? Негде прочитах да је самопроглашени монах РЗЦ, и они кажу да немају ништа са њим. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Занимљива Тријадологија и Христологија... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 ovo je neki amer bivsi Jevrej nije Rus. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 to je nas Zeljko sa foruma,zar ne prepoznajete lanjski snjeg u novom sadu Ignjatije, nana, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 dajte malo ozbiljnosti Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 to je nas Zeljko sa foruma, ..не мож` да буде Жељко прво јер ово је Жика Обретковић......а друго Жељко се иначе увек шиша скроз на краће... и стварно дај уозбиљи се kordun је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 а које тај Жика? ако мислиш на овог,није тај на снимку DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 ако мислиш на овог,није тај на снимку ...хвала, сада видим да ипак на оном снимку није Жика Обретковић на ког сам мислила . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 ovo je neki Hrvat mislim da je advetista po Biblija plave korice takve oni stampaju! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 ovo je neki Hrvat mislim da je advetista po Biblija plave korice takve oni stampaju! To je gideonitsko izdanje, ne kazu za sebe da su adventisti. Mislim da su oni sami za sebe, a da saradjuju sa raznima, recimo sa protestantima sto znam... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 da a ovaj lik koje znali se Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука