Срђан Ранђеловић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Википедија IMDb Scribd. Драшко and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Има једна анегдота коју сам чуо. Наиме у дијалогу Бате (Саве) и милиционера (Данило Лазовић) , када милиционер плаче и прича неки свој сан ваљда, и каже отприлике " и пуши" , Бата уместо , по тексту да пита "Ко пуши?" упита "Шта пуши?" а одговор треба да буде "покојни стриц Миле" или тако нешто Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 За ових 8 минута колико сам видео, већ сам одушевљен! :D Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука