Mironosica Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 @@ RYLAH, jel ti ona rekla da staviš svetlo na taj tvoj šlem ? :D drvce је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ако се мисли на везу која за циљ има проналазак брачног друга, цијеним да се не треба залетети,али је годину дана максимала и довољно да скапираш , да ли са том особом можеш провести остатак живота... Ако се мисли на необавезну везу, онда исте те вечери кад сте се упознали, код тебе је на гајби,евентуално сутрадан... Ina Ina and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ако је у иконе онда одма јавно стави број!И нема шта ко више да пита и да кога преслишава Оћу њу да заштитим од милиције. Виш како су Зорка и Клео Патра прошле. А дилере пуштају, битно да жене што помажу народу затварају! Од тад нам и иде лоше... jel ti ona rekla da staviš svetlo na taj tvoj šlem ? Не знам о каквом светлу сви причате, ја ништа не видим? drvce, Саша од Москве and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ако се мисли на везу која за циљ има проналазак брачног друга, цијеним да се не треба залетети,али је годину дана максимала и довољно да скапираш , да ли са том особом можеш провести остатак живота... Ако се мисли на необавезну везу, онда исте те вечери кад сте се упознали, код тебе је на гајби,евентуално сутрадан... На православном форуму ти причаш о необавезној вези,ц,ц,ц!И то на мојој теми! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ja samo mogu reci da veza nema blage veze sa recimo zivotom u dvoje. sto se mene tice "veza" kao termin moze samo da postoji kao nuznost, prava priza je zivot u dvoje 24hx7 i btw posto vidmi neku upitanost i to spominjnje grske .... zivot u dvoje uopste nije tako strasna stvar, dobro sad ako bas omanes ono nije dobro ali nema potrebe toliko promisljati o drugome. garantujem da ako covek posveti 50% vremena i energije koliko trosi na analizu drugog, na analizu sebe da ce ta stvar uspeteti...naravno ako volis tu osobu pa makar to bila samo i zaljubljenost u pocetku. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Оћу њу да заштитим од милиције. Виш како су Зорка и Клео Патра прошле. А дилере пуштају, битно да жене што помажу народу затварају! Од тад нам и иде лоше... Неема,нико више не зна да цени праве вредности!Пропас'! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука